April 28, 200322 yr comment_197982 Propao je na Engines of Creation je mnogo exsperimentisao sa elektronskim semplovima a:
June 13, 200322 yr comment_221618 Jao braco, pa vi pojma nemate!!! Ako Joe Satriani svira metal ja cu se baciti sa Kipa Slobode!!!
July 5, 200322 yr comment_232543 Joe je veliki gitarista.Ima svoj neki poseban stil sviranja.Gitara mu ima malo zvuk kao Santana-ina gitara.
July 27, 200322 yr comment_242263 kako se zove ona stvar shto je onaj mymoon sa stink-a uzeo za emisiju (high-end)? valjda se zove hard driving ili tako neshto...? Driving at Night Samo jos da dodam...Malmsteen cak nije ni u istoj klasi sa Joe-om...Satrani pored gitare svira klavir i bubnjeve...a da ne pominjem kako tek svira Flamenco i Jazz tj. kompletniji je muzicar...jedini gitarista koji mu je blizu je Vai Njih dvojca su najbolji tandem na planeti...ko neveruje nek pogleda G3 Live!!!
July 29, 200322 yr comment_242930 vidi mamstein vai i kirk hammet su bili joevi ucenici reko je da je kirk bi onajgori pa vai pa mamstein mamstein svira isto klavir i flautu svi su dobri ali sve je to samo kopiranje njihovog ucitelja
July 30, 200322 yr comment_243369 Satriani je najbolji-toliko Kirkov ucitelj,iz Hendrixove skole MELMSTEEN JE NAJVECE GOVEDO U ISTORIJI ROCKA ZA KOJE ZNAM
July 30, 200322 yr comment_243574 Tebi je Kirk govedo zato sto ti je cilj da se napljujes tallice i to ti je jedino vazno.A Malmsteen je govedo zato sto je komercijalan na nekim albumima ,egoista je i nervira me njegovo ponasanje
August 2, 200322 yr comment_244929 svakako da je malmsteen bolji,satrijani nema veze sa metalom,majstor je svaka mu cast,ali njegova svirka me ne pali nesto..... jesi li slusao surfing with the allien covece? ako oko nije metal ne znam stvarno sta je uostalom nije metal JEDINA dobra muzika na svetu
August 7, 200322 yr comment_247630 Malmsteen cak nije ni u istoj klasi sa Joe-om Upravo tako...Joe je za razliku od njega neprevazidjen gitarista a i mnogo je kreativniji!
August 7, 200322 yr comment_247634 Njih dvojca su najbolji tandem na planeti Uz Friedman-a i Becker-a naravno
November 27, 200321 yr comment_323446 vidi mamstein vai i kirk hammet su bili joevi ucenici reko je da je kirk bi onajgori pa vai pa mamstein mamstein svira isto klavir i flautu svi su dobri ali sve je to samo kopiranje njihovog ucitelja Malmsteen Joeov ucenik? :?
January 4, 200421 yr comment_350414 Satch je najveci, nije dzabe Vai isao kod njega eto kraja rasprave, dobar je i malmsteen svaka mu cast ali ja nesto vise gotivim satriania.
January 4, 200421 yr comment_350515 Tebi je Kirk govedo zato sto ti je cilj da se napljujes tallice i to ti je jedino vazno.A Malmsteen je govedo zato sto je komercijalan na nekim albumima ,egoista je i nervira me njegovo ponasanjeKakve veze ima sto je komercijalan!?To jedino znaci da je kvalitetan!Kakve veze ima ponasanje sa svirkom!?
January 16, 200421 yr comment_361303 kako se zove ona stvar shto je onaj mymoon sa stink-a uzeo za emisiju (high-end)? valjda se zove hard driving ili tako neshto...? Driving at night
January 16, 200421 yr comment_361332 Satch je najveci, nije dzabe Vai isao kod njega eto kraja rasprave, dobar je i malmsteen svaka mu cast ali ja nesto vise gotivim satriania. mada i nije toliko komercijalan..car je...Niko josh uvek ne zna ni jedan njegov spot........ mislim sire narodne mase.... car! tako volim njegov ibanez.......
January 16, 200421 yr comment_361474 Bogami Satch ima podosta spotova a: ...i samo da dodam da i ja volim njegov Ibanez