November 4, 200519 yr comment_946696 Satriani i njegove solo deonice vise volim nego leba da jedem! Jos malo pa i pivo da prestanem da pijem
November 5, 200519 yr comment_947391 cekaj, shta je sada ovde, hoces da pokazes kako si muzicar na nekom profi, skolovanom nivou, pa chuj brate idiotizam - 'ne slusas gitaru nego akordske progresije i aranzmane', a btw. to je odsvirano na gitari, i da , slusas melodiju, a ne gitaru, a melodija je inace odsvirana na gitari nije na kurcu.... Brate, za tebe sam doktor muzike i virtuoz nad virtuozima! Ne slusam gitaru, kao izolovan instrument, vec je slusam u sklopu cele kompozicije!
November 5, 200519 yr comment_947675 Brate, za tebe sam doktor muzike i virtuoz nad virtuozima! Ne slusam gitaru, kao izolovan instrument, vec je slusam u sklopu cele kompozicije! Blacksunray je uvek bio seronja,brate,nemoj se nervirati. Mogu da mu kazem samo da je Acid Rain upravu totalno,razumem sta zeli da kaze i odlicno svira,potvrdjujem(iako ne poznajem coveka licno)
November 14, 200519 yr comment_957062 Jedno pitanje: "U kojoj bese reklami se pojavljuje pesma "Driving at night"?
November 20, 200519 yr comment_963651 Juce sam nasao neki stari rock express i u njemu intervju Steve Vai-a. Covek je rekao da je po njegovom misljenju najbolji gitarista na svetu Joe Satriani. Ako je to reako Vai onda ne treba sumnjati u to
November 21, 200519 yr comment_963830 Juce sam nasao neki stari rock express i u njemu intervju Steve Vai-a. Covek je rekao da je po njegovom misljenju najbolji gitarista na svetu Joe Satriani. Ako je to reako Vai onda ne treba sumnjati u to a slucajno je Vai-ja ucio upravo Satriani... Pa ovaj dakle hvali svog ucitelja.....
November 21, 200519 yr comment_964345 u tom biznisu govori svako za svakog da je najbolji gitarista tako retardirano pitanje i ne zasluzuje bolji odgovor, zar ne?
November 21, 200519 yr comment_964406 tako retardirano pitanje i ne zasluzuje bolji odgovor, zar ne? Pa najbolje bi bilo kada bi na takvo pitanje odgovorio da je on najboji i onda 15 minuta nastavio da prica o sebi,kako je genijalan,sjajan ,super,brz.
November 21, 200519 yr comment_964934 Vidim radio si domaci zadatak Marty! Hajde sad priznaj koliko si puta bio na Banetovom sajtu diveci se njegovom sexy izgledu!
November 22, 200519 yr comment_965645 a slucajno je Vai-ja ucio upravo Satriani... Pa ovaj dakle hvali svog ucitelja..... Aristotel je rekao: "Drag mi je Platon, ali mi je istina draza" Nije vazno ko je kome ucitelj ako si pravi covek
November 22, 200519 yr comment_965662 Takvo pitanje je glupo ko kurac.Jbg ako covek ima i malo nesto u glavi znace da ne postoji najbolji gitarista.Sve je to objektivna stvar.Sta mislis da neko pita satcha ko je njemu najbolji gitarista?sta bi odgovorio?ja znam sigurno sta bi odgovorio,a trebao bi i ti
November 23, 200519 yr comment_966151 Aristotel je rekao: "Drag mi je Platon, ali mi je istina draza" Nije vazno ko je kome ucitelj ako si pravi covek da, samo sto je to bila cista filozofija a ovo je cist biznis, razlika je ogromna
November 23, 200519 yr comment_967199 Sve je relativno Da je sve samo cist biznis Vai ne bi svirao u Bg-u
April 3, 200619 yr comment_1084807 Pregovara se i za Satrijanija da gostuje u BGD.. Jbg, nisam gledao Vai-ja... al' ovoga necu da propustim.