Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.4k
  • Views 308.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Angelystor
    Angelystor

E, sada sam jebeno besan.   Kada sam cuo da ne ide na turneju, pomislio sam da su garant zdravstveni razlozi, ali ne, odlucili su da se ispackaraju pred jebenu oprostajnu turneju. NAKON JEBENIH 40 G

• lemmy sixx
    lemmy sixx

To vicu marinci cobane, tvoji navijacki maloumnici.   Naravno da ne ucestvujem u tome,ja imam mozga.   Skote.

• Bog  

comment_758557
Kume ne lupetaj, naravno da nisu...jedan od razloga zbog cega prezirem Menovor je to sto su imali najvise udela u stvaranju usranog Power Metal-a pukeface.gif

Pa gledaj to ovako, power su stvorili Helloween, ili Kai hansen, sta mislis cime je on bio inspirisan ( Priesti su mu omiljeni band ) a manowar su zasluzni za gluposti. Jebeni boy band.

comment_758593
Dobro znam to ali u muzici Priest-a nikada nije bilo nekih power elemenata...dok sa druge Menovor stalno pominje maceve, bitke, itd. icon_smile.gif ...za sve je kriv jebeni Kai Hansen i njegov usrani Istocno-Nemacki mozak icon_smile.gif

Kai hansen nije usran i ti si ga cak slusao, ne moj pricati gluposti. I ja i ti znamo da si slusao razne gluposti koje ja nikada nisam, a koje su 3-4 puta gore Helloween-a.

Power elemenata nije bilo? Sta je onda one shot at glory?

I nisu samo glupi macevi i zmajevi power elementi, ja nesto nisam primetio maceve i zmajeve u Helloween-u. Dok u one shot at glory jesam.

comment_758651
Kai hansen nije usran i ti si ga cak slusao, ne moj pricati gluposti. I ja i ti znamo da si slusao razne gluposti koje ja nikada nisam, a koje su 3-4 puta gore Helloween-a.

Power elemenata nije bilo? Sta je onda one shot at glory?

I nisu samo glupi macevi i zmajevi power elementi, ja nesto nisam primetio maceve i zmajeve u Helloween-u. Dok u one shot at glory jesam.

Kljucna rec je "slusao" icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Sto se tice One shot at Glory...ne znam za text ali u toj pesmi (sviracki) nema ni trunke powera

comment_760343

Sto se Manowara tice, jedan veliki filozof je jednom rekao da je veliki minus svakoga metalca ako ne slusa Manowar. Podrzavam taj stav.

A sad da se vratimo na JP. Angel Of Retribution je dobar album, ispod ocekivanja ali i dalje dobar. Izdvojio bi tri pesme koje se isticu znatnije od ostalih, a to su: Judas Rising, Deal With The Devil i Lochness.

Cuo sam znatne kritike na pesmu Angel, kako je losa. Ne znam samo zbog cega?