Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_805613

Pre nego sto odem na neki koncert, izjasnim se sta im necu oprostiti ako ne odsviraju. Pred Priest je to bila pesma "Freewheel Burning". Nisu je odsvirali, ali je koncert bio toliko mocan da sam im oprostio odma'! Sta god da stave na DVD, ako produkcijski ne zeznu utisak, ja kupujem bez razmisljanja!

• Replies 3.4k
  • Views 308.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Angelystor
    Angelystor

E, sada sam jebeno besan.   Kada sam cuo da ne ide na turneju, pomislio sam da su garant zdravstveni razlozi, ali ne, odlucili su da se ispackaraju pred jebenu oprostajnu turneju. NAKON JEBENIH 40 G

• lemmy sixx
    lemmy sixx

To vicu marinci cobane, tvoji navijacki maloumnici.   Naravno da ne ucestvujem u tome,ja imam mozga.   Skote.

• Bog  

comment_805615

Pre nego sto odem na neki koncert, izjasnim se sta im necu oprostiti ako ne odsviraju. Pred Priest je to bila pesma "Freewheel Burning". Nisu je odsvirali, ali je koncert bio toliko mocan da sam im oprostio odma'! Sta god da stave na DVD, ako produkcijski ne zeznu utisak, ja kupujem bez razmisljanja!

• 2 weeks later...
comment_820783

Faggot Lord Quote:

On heavy metal being here to stay:

"The elements of metal in all its strengths and power and passion touches a raw nerve in each of us looking for that sort of human connection of music."

Ne znam koji bi smajli stavio.

http://www.roadrun.com/blabbermouth.net/ne...ewsitemID=37795

• 4 weeks later...
comment_841218
Kako im stoji na sajtu,najblizi nam je Prag no.gifno.gif

na kom to sajtu pise?

na zvanicnom nema Praga kao datuma....bili su u Brnu u Aprilu, ceo jun u Americi, a u Septembru idu i u Juznu Ameriku icon_cry.gificon_cry.gif

bas sam se ponadao icon_sad.gif ....i ovako sam teo da idem do Praga posto su nam i Cesi i Slovaci uveli dzaba vize icon_da.gif

comment_848929

Пре неки дан ми је рекао лик да је видео на Богољубовој телевизији рекламу,ваљда Jolly travela,за организовање пута на концерт у Будимпешти у августу.Одем на сајт,нема ништа,одем на сајт агенције,такође нема ништа...Не звучи ми уопште нереално,с обзиром да пола јула и цео август(колико је веровати њиховом сајту где je update сваке преступне године) нема ни једног концерта,а у сптембру су у Јужној Америци,што ми је јако чудно,могуће да ће то попунити неком мини Европском турнејом...ајде људи јављајте ако сазнате нешто и даље не могу да преболим што нисам отишао у Бугарску прошлог лета no.gif

• 3 weeks later...
  • 1 month later...