Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 1 month later...
  • Replies 257
  • Views 57.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alice Cooper učitelj veronauke u Arizoni

• Promasio si ali ja obozavam tu pesmu...vezana je za moju jedinu da kazem "ljubav"...ali sve je to davnoooo proslo

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Alice Cooper je legenda!!!   Moja rang lista albuma je sledeca:   Muscle of love Alice Cooper goes to Hell Trash Constrictor Hey stoopid Welcome to my nightmare Raise your fist and yell

comment_1157374

Man's got his woman to take his seed

He's got the power - oh

She's got the need

She spends her life through pleasing up her man

She feeds him dinner or anything she can

She cries alone at night too often

He smokes and drinks and don't come home at all

Only women bleed

Only women bleed

Only women bleed

Man makes your hair gray

He's your life's mistake

All you're really lookin' for is an even break

zaboravih koliko je ovo savrsena pesma... icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

• 1 month later...
comment_1200095

Alice Cooper je likcina. Kako je taj tip duhovit. Njegovi intervjui su neprejebivi. Uvek je imao do jaja produkciju. Neracunam ove novije albume. Posto ih nisam slusao. Volim svu njihovu klasiku. Moja omiljan pesma je "No More Mister Nice Guy".

• 2 months later...
  • 4 months later...
comment_1323901

Za mene najveći rock/metal muzičar svih vremena. Nema velikog metal benda na koji nije uticao. Njegov album Hey Stoopid smatram najboljim metal albumom ikada, a ne zaostaju mnogo ni Trash, Constrictor, Raise Your Fist and Yell, Brutal Planet, Dragontown i Welcome to My Nightmare. Omiljene pesme, ako treba da izdvojim njih nekoliko, su mi: I'm Eighteen, Steven, Teenage Frankestein, Life and Death of a Party, Prince of Darkness, Roses on White Lace, Poison, Spark in the Dark, Bed of Nails, House of Fire, Hell is Living Without You, Hey Stoopid, Snakebite, Dangerous Tonight, Might as Well Be on Mars, Burning Our Bed, Love Is A Loaded Gun, Wind-up Toy, Gimme, Pick up the Bones, Blow Me a Kiss, Sex, Death and Money, What Do You Want From Me...

Na zadnjem albumu je malo prs'o, ali nema veze. Koncertni snimci koje imam - Thrashes the World (1989) i Live in Montreux (2005) su odlični. :metalac:

• 1 month later...
comment_1376068

Heh, to bi bio opsti spektakl...Ali bas bas... Mada...hmm...sumnjam da ce manje promoterske kuce moci da ih dovedu. Ako drzava uspe...mada ne znam. Serem.

:)

Ali bi bilo vrh...!!!!!!

Steeevveeeeennnnn. .... .. . . .

comment_1376515

Da,nekad je bio alkoholicar i zadavao je muke svojoj zeni,ali svoje izlecenje i njeno strpljenje presvega je bogato nagradio,i covek i dalje se hvali kako je posle 20godina veze nikad nije prevario,i posvetio joj je srcecepajucu pesmu take it like woman.

Verovatno jedan od najboljih rock umetnika,zaista nema na koga nije uticao,prvi je valjda poceo da ga skida (vokalom) menson....

comment_1377561
Tematika pesme Take It Like a Woman je razvijena još u pesmi Only Women Bleed. Vidi se da je Alice oduvek imao nešto od tog feminističkog pristupa, tj. osećaja za položaj žena.

pa bolje da takva osecanja iskaze,no ko bilmez Corba u pesmi jebi ga!

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
comment_1453828

senzualnija?

pobogu, nije u pitanju frenk sinatra. :lol:

a jes, i meni je jaca bed of nails. poison nije precjenjena u konktekstu top lista tog vremena. kad saberes sve stvari, ona je taman za bilbord, druge manje vise.