Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.3k
  • Views 108.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Soli Pokazuje Metalcima da Boris Tadic lici na Bruce Dickinsona na toj Slici. To je marketinski potez da bi Glasali Metalci za Demokrate, mozda ce i on da napreduje u Stranci. ----------- Svako mo

• Scream for me Sarajevo (Part 1)   http://metaltalk.net...ns/20100821.php   Scream for me Sarajevo (Part 2)   http://www.metaltalk...ns/20100822.php

• NećuDisplejNejm
    NećuDisplejNejm

dick in son?

comment_1623109
dd84febcas3fm2zq5.jpg

1155407610foc6.jpg

28550926pa6xk4.jpg

21esvgzdj5.jpg

To je, koliko ja znam, iz nekog filma/serije...

HVALA PUNO! :pivopije:

Jeste gledali onu staru tv-emisiju gde Dickinson uci voditelja macevanju, ne zna se koji je ludji od njih dvojice, pravi musketari :)

Jao, to jesam, car, ludak, ali to sam video pre 100 godina, ne znam ni gde...

comment_1623444
Jeste gledali onu staru tv-emisiju gde Dickinson uci voditelja macevanju, ne zna se koji je ludji od njih dvojice, pravi musketari :)
Da, to je ono MTV most wanted valjda, kad Bruce i Aleks promovišu ''Balls To Picasso'' sviraju unplugged ''Hell no'' i ''Tears of the dragon'', a na pocetku Bruce pokazuje onom voditelju neke poteze i kako se drži mač, pa se onda mačuju i jure po studiju :) :)

comment_1624535
Da, to je ono MTV most wanted valjda, kad Bruce i Aleks promovišu ''Balls To Picasso'' sviraju unplugged ''Hell no'' i ''Tears of the dragon'', a na pocetku Bruce pokazuje onom voditelju neke poteze i kako se drži mač, pa se onda mačuju i jure po studiju :) :)

Imam ovaj snimak :pivopije:

comment_1624928
To je, koliko ja znam, iz nekog filma/serije...

malo pretrage i istrazivanja mi je donelo sledece informacije:

Brus je glumeo u filmu "The Incubus" (1981) sporednu ulogu, a bio je u ulozi pevaca neke grupe

ne znam da li je to taj film ali sudeci po losem kvalitetu slike i cinjenici da nosi dugu kosu,

moze se reci da je iz osamdesetih.

Interesantno je da je Brus radio i jedan deo filmske muzike za film Mr. Bean...

comment_1625052
Brus je glumeo u filmu "The Incubus" (1981) sporednu ulogu, a bio je u ulozi pevaca neke grupe

ne znam da li je to taj film ali sudeci po losem kvalitetu slike i cinjenici da nosi dugu kosu,

moze se reci da je iz osamdesetih.

1981? Ko bi rekao!? Na ovim slikama deluje starije ,ko što neko reče, kao da je iz '90ih. Meni liči na period '93./'94. tad nije imao šiške :)

Interesantno je da je Brus radio i jedan deo filmske muzike za film Mr. Bean...

Da čuo sam to, pesma se zove ''I Want to be elected'' i nije baš nešto...

comment_1625509

Upravo sam skinuo ovaj film 'The Incubus' sa Bruce-om! Nisam bio lenj, he he! Nego dockan je da ga sad gledam pa javljam utiske sutra! :pivopije:

P.S. Nisam mogao da izdrzim a da ne bacim pogled malo! :bigblue:

Snimak je solidan (s' obzirom da je iz '81) a Bruce je tolko mladjan da ne mozes da poverujes! :D I da, izgleda da to nije iz filma, serije sta god sa onih gore fotki sto znaci da ima jos negde gde Bruce glumi! Ijao!!!