January 19, 200421 yr comment_363680 Covek je najbolji stvarno savrsen , iron maiden mi je prva metal grupa koju sam cuo i jos uvek ih slusam,kao Bruce-a. Niko nije savrsen. I Brus se mnogo muci na koncertima, ali ljudi to ensto ne primecuju.
February 3, 200421 yr comment_378293 Da li mislite da ce ovaj covjek uskoro uraditi opet nesto solo? :roll:
February 3, 200421 yr comment_378298 Oce oce a: ...evo idi na ovaj link pa procitaj www.maidenfans.com
February 3, 200421 yr comment_378347 :roll: :roll: vidi se sta je zaludjenik ( u pozitivnom smislu a: ).
February 3, 200421 yr comment_378352 Oce oce a: ...evo idi na ovaj link pa procitaj www.maidenfans.com Od tvog sledeceg odgovora zavisi moje dalje misljenje o tebi, dakle da li si cuo i ako si cuo da li posedujes igru Edd Hunter.
February 3, 200421 yr comment_378422 Naravno...igrao,presao...itd 8) :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| Ti si bolestan. :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| Ali ja sam bolesniji od tebe kada budes imao sobu izlepljenu soul reaver posterima i posterima blood omena tada se javi ( u 8. razredu ) a: a: a: .
February 5, 200421 yr comment_379354 Znaci nema nikoga da mi prigovori ha jadnici tako sam i mislio, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD.
February 5, 200421 yr comment_379459 Naravno...igrao,presao...itd 8) :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| Ti si bolestan. :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| Ali ja sam bolesniji od tebe kada budes imao sobu izlepljenu soul reaver posterima i posterima blood omena tada se javi ( u 8. razredu ) a: a: a: . E vampiru jedan ...inace igra se dobija besplatno uz kompilaciju Ed Hunter
February 5, 200421 yr comment_379465 Znaci nema nikoga da mi prigovori ha jadnici tako sam i mislio, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD. BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE,
February 5, 200421 yr comment_380279 Oce oce a: ...evo idi na ovaj link pa procitaj www.maidenfans.com Hvala,e sad sam malo pametniji... ...i mirniji
February 5, 200421 yr comment_380428 Postujem ovde samo da pohvalim potpis Marty F Moga bi nam napisati neshto vishe o tome a:
February 5, 200421 yr comment_380440 Znaci nema nikoga da mi prigovori ha jadnici tako sam i mislio, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD, HALFORD. BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, BRUCE, Sinoc sam bio na Halfordovom zvanicnom sajtu i uclanio se, jbg moci dolaze u grcku ali posle toga idu u pestu pa ima sanse da svrate i do nas ( nadam se da hoce ).
February 6, 200421 yr comment_380921 Pa normalno da sam faca 8) inace to sam stavio da bih friedmanu uprpastio omiljenu temu
February 6, 200421 yr comment_380961 ako jos neko uspe da se uclani u taj forum nek javi....mora da je tesko! inace dickinson je zakon!!!!!!!!!!!!!!!
February 6, 200421 yr comment_381453 Postujem ovde samo da pohvalim potpis Marty F Moga bi nam napisati neshto vishe o tome a: To je napisala doticna gospodjca na temi o Alogiji...kao da odbrani Mikicu od silinih napada
February 6, 200421 yr comment_381585 Pa lijepo je meni govorio Boro The KId na temi o Pergamentu da odem tamo i vidim kakvih bisera tamo ima... Uplashilo me onih 15 strana a sad ima 25 ko ce citatu sve Pitaj ovu Aliciu shta je nju snashlo
February 8, 200421 yr comment_383586 Koji josh metalac izlazi na stejdz obuchen kao neki skejter ili shta vetj?! Ne znam.Iskreno ne prija mi njegov glas i ne gotivim ga toliko - pogotovo kad je solo. Sa Maidenima josh mozhe da prodje,ali mislim i da su oni na izdahu....nema veze ostavili su pechat na HM sceni.