July 31, 200718 yr comment_1466067 inache sad uzeh da preslusam album i fin materijal, mada treba to jos detaljnije preslusati Report
July 31, 200718 yr comment_1466115 Ovako stoje stvari sto se tice koncerta, nasao sam koncertni prostor koji se zove VIZURA . To je kosarkska sala u kojoj je igrao Atlas dok je postoja, danas sam bio hala je veoma dobra i veoma funkcionalna za odrzavanje koncerta ,moze stati 1000ljudi sigurno bez tribina. Problem je sto se jako tesko dolazi do nje, ustvari ona je 200m iza studenjaka , i ovako ide par linija autobuskih. Recite mi sta mislite da li vredi da pravimo docek nove godine u toj hali ili da zaboravimo sr.nov godinu i da radimo 14og u SKC-u ?! Report
July 31, 200718 yr comment_1466377 To uopste nije losa opcija. Naravno, za one koji se ne mogu snaci (ja ne znam gde ali bih nasao), moze da napravimo npr. dogovor u tad i tad kod konja npr. da se nadjemo i svi zajedno da krenemo. Report
August 1, 200718 yr comment_1466572 Ovako stoje stvari sto se tice koncerta, nasao sam koncertni prostor koji se zove VIZURA . To je kosarkska sala u kojoj je igrao Atlas dok je postoja, danas sam bio hala je veoma dobra i veoma funkcionalna za odrzavanje koncerta ,moze stati 1000ljudi sigurno bez tribina. Problem je sto se jako tesko dolazi do nje, ustvari ona je 200m iza studenjaka , i ovako ide par linija autobuskih. Recite mi sta mislite da li vredi da pravimo docek nove godine u toj hali ili da zaboravimo sr.nov godinu i da radimo 14og u SKC-u ?! Obituary 14.............. Report
August 1, 200718 yr comment_1466588 Da, jedina sansa da ih vidimo 14.og ali koliko ljudi tu moze da bude ?! Meni se nece tek tako isplatiti koncert, trebace preko 600prodatih karata u tom periodu... a po dosadasnjim uzorcima tesko da ce to moci da se napuni u tom periodu, da je 14.marta bilo bi do jaja. Ovako nove godine+bozic+srpske nove godine+ slave + preslave .... ? Realno pobozni metalci su pickice.Ko ih jebe ni ne moraju da dodju.Ali ako dovedes Amon Din SIGURNO ce doci svi HRISCANI... Report
August 1, 200718 yr comment_1466841 jebo mater : 14 je nemoguce odraditi .... ma jbg. izgleda nece ni da bude koncerta ... kada vas mrzi da idete dalje od skc-a. znaci manager ceka samo na moje da ili ne : Legendary Florida death metallers OBITUARY will team up with long-running German thrashers HOLY MOSES for a European tour in January 2008. Also appearing on the bill are Swedish metallers AVATAR. Confirmed dates are as follows: Jan. 03 - Holland Zwolle - Hedon Jan. 04 - Holland Tilburg - O 13 Jan. 05 - Germany Osnabrueck - Hyde Park Jan. 06 - Germany Hamburg - Markthalle Jan. 08 - Poland Warsaw - Proxima Jan. 09 - Poland - Krakow - Studio Jan. 11 - Austria - Vienna - Planet Music Jan. 15 - Italy - Milan - Alcatraz Jan. 16 - France - Lyon - CCO Jan. 17 - Spain - Barcelona - Razzmatazz 2 Jan. 18 - Spain - Bergara - Sala Jam Jan. 19 - Spain - Madrid - Heineken Jan. 21 - France - Rennes - Antipode Jan. 22 - France - Paris - La Locomotive Jan. 23 - Germany - Bochum - Zeche Jan. 24 - Germany - Frankfurt - Batschkapp Jan. 25 - Germany - Schweinfurt - Stattbahnhof Jan. 26 - Germany - Glauchau - Alte Spinnerei Jan. 27 - Czech Rep. - Prague - Abaton Jan. 29 - Hungary - Budapest - A 38 Jan. 30 - Germany - Munich - Backstage Jan. 31 - Swiss - Pratteln - Z7 Feb. 01 - France - Strasbourg - La Laiterie Feb. 02 - Belgium - Antwerpen - Hof Ter Loo Feb. 03 - England - London - The Fridge\ s'tim da je 11.ljubljana, 12.zagreb, 13-beograd? koga nece biti izgleda... a s'obzirom da sam ja gledao vec obi prosle godine... Report
August 1, 200718 yr comment_1466917 Frubi, javljaj da ce da bude,neces valjda zbog glupog yu metala i par komentara da treba da bude u SKC da otkazes koncert? Ko hoce da dodje, taj ce doci u bilo koji prostor. Pogotovo sto ce reklama da ide mnogo pre koncerta... Report
August 1, 200718 yr comment_1466986 Jaooo ljudi ziv nisam , nemam pojma sta da radim ,nisu male pare u pitanju... pa da se tek tako zajebavam i da zakazujem koncert u tako nezgodnom i neproverenom trenutnku . Videcu sutra sta je sa Poseydonom, pa cu videti ako daju pristojnu cenu i ako je slobodan da ga tu radimo. Report
August 1, 200718 yr comment_1467046 Frubi nemoj da nas izneveris samo nek bude svirka,ima nas... Report
August 3, 200718 yr comment_1467934 Кога бре мрзи да се цима? Па, није у Панчеву, па да их мрзи, него на Новом Београду. Има после и ноћних до центра града, никакав проблем. Report
August 3, 200718 yr comment_1468121 Da...zauzet 13ti...slobodan je 14ti ali to je ono kao...dan posle pijanke... Report
August 3, 200718 yr comment_1468136 :) Он би у неку дискотеку за НГ, а? pa brate grave i ja smo za to da odemo na neki splav Report
August 3, 200718 yr comment_1468183 Obituary na Blaywatch ili Heaven!!! :rockdevil: :rockdevil: Report