Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.1k
  • Views 380.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• i ja sam kao mlađi karao starije ribe, onda sam se malo zaneo pa sam im sada muževi i deca

• Koliko je gadno pitati da li nešto vredi skidati Šta sad, pitaš nekoga ko sluša Sabaton da li vredi skidati, on ti nahvali album a ja ti kažem da je govno i ti onda 1 skineš i nije vredno skidanja k

• SATAN-iz Batajnice
    SATAN-iz Batajnice

Албум је говно.

comment_1036588

koga je ikad bolela patka sta ce reci neko sa foruma.......

ovo su sve zajebancije...naravno da niko nece uraditi bilo sta od ovoga...(dobro za skidanje samo ako sam mortus)....

changing subject.......

koliko ce pesama otpr. sa novog svirati zna li neko?

comment_1036597

Hmm, pa to ni oni verovatno jos uvek ne znaju, ali za ocekivati je da otprilike jedna cetvrtina ukupnih pesama bude sa novog albuma, posto je turneja, jelte, posvecena promociji tog albumceta. I ne mogu da verujem da JOS UVEK NEMA singla na netu sad.gif

comment_1036749
Hmm, pa to ni oni verovatno jos uvek ne znaju, ali za ocekivati je da otprilike jedna cetvrtina ukupnih pesama bude sa novog albuma, posto je turneja, jelte, posvecena promociji tog albumceta. I ne mogu da verujem da JOS UVEK NEMA singla na netu sad.gif

Fuck, Nuclear Blast nece nista da postavi dok single zvanicno ne bude objavljen

24.02.

Koliko sam nacuo "Fly", prva pesma sa singla ima uticaje Abbe! icon_confused.gif

comment_1037212
Fuck, Nuclear Blast nece nista da postavi dok single zvanicno ne bude objavljen

24.02.

Koliko sam nacuo "Fly", prva pesma sa singla ima uticaje Abbe! icon_confused.gif

Pa i kad bude objavljen Nuclear Blast svakako nece postaviti ceo singl na net icon_smile.gif Mislim, koja je poenta izdavanja singla i prodavanja istog za velike pare a na netu vise pesme na izvolte? icon_smile.gif

comment_1037219

Pa i kad bude objavljen Nuclear Blast svakako nece postaviti ceo singl na net icon_smile.gif Mislim, koja je poenta izdavanja singla i prodavanja istog za velike pare a na netu vise pesme na izvolte? icon_smile.gif

Da, postavice sve tri pesme, za manje od tri eura.

No, to i mene onako ne interesuje jer sam vec narucio single koji ide u digi-pack verziji i 12'' sigl koji valjda nosi dodatnu bonus pesmu.

Edited by +morgan+

comment_1037238
Zashto zhelish da me ubijesh? wallbash.gif

Cuti to je jos dobra varijanta, jer za pesmu ''Carry Bless the Home'' kazu da lici na Ozzy-ija, a ima i neka pesma ''Another Strager Me'' za koju rekose da je njihov najveci rock hit do sada.