Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.1k
  • Views 379.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• i ja sam kao mlađi karao starije ribe, onda sam se malo zaneo pa sam im sada muževi i deca

• Koliko je gadno pitati da li nešto vredi skidati Šta sad, pitaš nekoga ko sluša Sabaton da li vredi skidati, on ti nahvali album a ja ti kažem da je govno i ti onda 1 skineš i nije vredno skidanja k

• SATAN-iz Batajnice
    SATAN-iz Batajnice

Албум је говно.

comment_2098210

Slazem se u potpunosti :rockdevil: Ako malo bolje razmislite, skapiracete da ce gardijani krenuti sa evropskom turnejom u aprilu, sto znaci da ce i kod nas biti na leto :rockdevil::pivopije:

Au, al' bi to bilo dobro... Ovaj put to ne bih propustila ni po koju cenu.. Mada ja nesto kontam da ce turneja krenuti tek tamo na jesen...

comment_2099714

I ja kontam da ce na turneju na prolece... :muzicar: Mada,mislim da je to u sustini i nebitno... Bitno je samo da dodju... :rockdevil:

S obzirom da je Hansi na sajtu napisao da ce album biti gotov otprilike na sledecu jesen, nesto ne verujem da ce pre toga na truneju... ;)

comment_2103305

The Quest For Tanelorn verujem da ce pasti, sobzirom da je padao letos... a sto se tice medzestija, nismo zadnji koji su culi tu pesmu uzivo...sto znaci da ce je mozda opet svirati :rockdevil: moramo da je trazimo da bi smo je dobili :pivopije:

comment_2103330

Moramo o necemu da pricamo xD Ne smemo da dopustimo da tema dumre....o cemu bi pricali do novog albuma? Naravno o pesmama za potencijalni novi koncert gardijana nakon tog albuma :haha: :haha: :haha:

Edited by chess

comment_2104480

Фруби је рекао да их неће доводити следеће године, што значи да је једина опција Terra Nostra. Ал' не знам ко је успео да подигне толику буку око тог концерта, као да су ои обавезни да долазе код нас када се некоме тамо дигне курац.

comment_2104960

Vidi, sto se tice toga da se zna kada ce doci, ne zna se, jer ni oni sami ne znaju ni kada ce biti gotov album, ni kada krece turneja .. sto se tice toga da ce ih neko dovesti kod nas, realno je ocekivati da hoce, kada se zna koliko fanova imaju kod nas i koliko bi ljudi otislo na koncert ...