Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 160.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ajde ne seri

• Jeste da je vec duze vreme bio ozbiljno bolestan i po nastupima se moglo zakljuciti da mu nece biti bolje i da je samo pitanje vremena, ali svejedno je sok. Jebiga, bio mi je apsolutni heroj u ranoj m

• Meni si poznat samo pod nazivom kurac na biciklu,i govoris gluposti.   I ja nisam metalac,najvise volim Draganu Mirkovic,zato sto je boginja.   Pozdravi svog fan klub kuma Alana Forda.I reci mu da

comment_454850

Ja znam samo da su orbadili "Orgasmatron" i "symptom Of The universe"..a na sta si ti mislio??!

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''Mislio je na pesmu DANCING ON YOUR GRAVE od te pesme su dobili inspiraciju SEPULTURA što znači GROB na Portugalskom,Inače ta pesma se nalazi na Another perfect day albumu.

A symptom of the universe je orginalno od BLACK SABBATH a.

comment_454868

Sta da vam kazem ,davne 1981 .ja za rodjendan dobih LP Motorhead :" Ace Of Spades" i tako poceh da slusam hard rock i metal.Prva ljubav zaborava nema !!!!

'''''''''''''''''''''''''''''''''''U ono vreme Jugoton je izdao sve albume MOTORHEADa osim On Parole, Sve do 1990e.

To su bili najprodavaniji strani LP kod nas , mislim posle IRON MAIDEN a

Ja sam mozda kasnio sa legendarnim Ace of spades om nabavio ga 84 e ako se dobro sećam.

comment_455199
Mislio je na pesmu DANCING ON YOUR GRAVE od te pesme su dobili inspiraciju SEPULTURA što znači GROB na Portugalskom,Inače ta pesma se nalazi na Another perfect day albumu.

A symptom of the universe je orginalno od BLACK SABBATH a.

Ah da..Black Sabbath biggrin.gif

BTW Danicng je sasvim OK pesma..ali zanimljivo..nisam znao da su odatle dobili inspiraciju icon_biggrin.gif

• Author
comment_455257
Ah da..Black Sabbath biggrin.gif

BTW Danicng je sasvim OK pesma..ali zanimljivo..nisam znao da su odatle dobili inspiraciju icon_biggrin.gif

Originalno od Black Sabbatha,a Motorhead sa tom pesmom nema bas nikakve veze.

Dancing On Your Grave je fenomenalna pesma,kao i ceo "Another Perfect Day" album...savrsen je.

comment_455285
Ja znam samo da su orbadili "Orgasmatron" i "symptom Of The universe"..a na sta si ti mislio??!

pazi... symptom of the universe je obrada od black sabbatha ako me secanje ne vara...

a sto kaze max... "song "dancing on your grave",we translate grave into sepultura"...

e to je sigurno....

comment_455882
Originalno od Black Sabbatha,a Motorhead sa tom pesmom nema bas nikakve veze.

Dancing On Your Grave je fenomenalna pesma,kao i ceo "Another Perfect Day" album...savrsen je.

Another Perfect Album :rock:

BTW danas sam slusao "Rock N Roll" i ceo dan ga slusam jebbottee!!! Kako je dobar!!

Znaci pre slusanja, ni za jednu od ovih pesama nisam cuo...a sad.. icon_rockdevil.gif

The wolf is at your door, The Wolf!!!

• 2 weeks later...
  • Author
comment_468379
Cuo sam i ja tri (Suicide, Life is a bitch i Terminal Show)...e ako je i ostatak albuma ovakav..dobili smo najbolji motorhead album jos od Ace Of Spades icon_da.gif : )

Iskren da budem,i imao sam takav osecaj.Ali,jos uvek nisam cuo nista,pa necu donositi prerane zakljucke.

Ajde Kai reci gde si cuo?Je si l' skinuo sa nekog site-a?

comment_469700

Pa...svi albumi motorhead-a su "hevici"...

A sto se tice "Bastards"...Taj ima neke mnogo dobre pesme tipa "I am the sword" , "Lost in the ozone"(moja omiljena as albuma), "Burner", "Bad Woman"...Ostatak je onako...prosecan..sve u svemu...album vredan posedovanja icon_rockdevil.gif