October 9, 200618 yr comment_1210830 Ma ocigledno...e pa super...vidim i Exodus i prvi prog koncert u zivotu :shy:
October 9, 200618 yr comment_1211069 Ma dajte ljudi, ja sam nashao lyrics na prvoj strani onoga shto mi je google izbacio... Biomechanical rulllzzzzzz! Ja idem uglavnom zbog njih , samo kapiram da ce im SKC smoriti zvuk, al shta da se radi...
October 9, 200618 yr comment_1211135 Pa, bilo bi korektno da si postavio link za tekstove, ali nekako cemo se i ovako snaci... Drago mi je sto ima ljudi koji vole Biomechanical, i koji ce cak iskljucivo zbog njih doci na koncert
October 9, 200618 yr comment_1211202 Zasto sam ja nacuo da je Biomechanical HC/Thrash??? Ja sam to bas danas procitao u broju 11 Snakepit magazina. Bila je recenzija njihovog dema iz 2001. i lepo pise da imaju gruv kao Pantera u pesmama. Ne tvrdim da se nisu u medjuvremenu promenili, jer ne znam. Mogu samo da verujem na rec onima koji su culi.
October 10, 200618 yr comment_1211217 Kakav HC? Nema govora da se moze osjetiti u muzici Biomechanical-a. To blesavi novinari svasta pisu
October 10, 200618 yr comment_1211424 Biomechanical je gotiva! Moze da se ne dopadne nekome, to je u redu, ali ne moze reci da je los!
November 7, 200618 yr comment_1230185 Hej, Mudra sovo, da li bi mogla da mi das textove za Eight moons?
November 7, 200618 yr comment_1230245 Evo tekstova: http://www.lyricsandsongs.com/lyrics/BIOMECHANICAL.html
November 7, 200618 yr comment_1230262 Ja sam to bas danas procitao u broju 11 Snakepit magazina. Bila je recenzija njihovog dema iz 2001. i lepo pise da imaju gruv kao Pantera u pesmama. Ne tvrdim da se nisu u medjuvremenu promenili, jer ne znam. Mogu samo da verujem na rec onima koji su culi. Pa, i te kako imaju gruv kao Pantera, ali ne bih to HC-om nazvao. Eight Moons je Pantera iz buducnosti, na nekim mestima cak i previse podseca na neke momente Cowboys from Hell-a. Dobar album u svakom slucaju...
November 7, 200618 yr comment_1230270 Ja sam to bas danas procitao u broju 11 Snakepit magazina. Bila je recenzija njihovog dema iz 2001. i lepo pise da imaju gruv kao Pantera u pesmama. Ne tvrdim da se nisu u medjuvremenu promenili, jer ne znam. Mogu samo da verujem na rec onima koji su culi. ГРУВ = BAD ХЕВИ = GOOD Mislim, 4 puta su metalniji od Mercenary a svi znamo da su Mercenary tačno između Manowar i Accept.
November 8, 200618 yr comment_1230343 Pantera + Judas Priest = Biomechanical... moje vidjenje ne znam ni ja zasto... Necu ih gledati u BG ali kontam da ce biti sigurno bolji od Exodusa ali 'ajde nema veze...
November 9, 200618 yr comment_1231054 Evo tekstova: http://www.lyricsandsongs.com/lyrics/BIOMECHANICAL.html Fali im tex za In the core of darkness, a i ima nekih da kazem nepravilnosti. Svejedno, hvala matori! A i slazem se sa ovim Pantera+JP=Biomechanical U MH-u su ubacili i Nevermore u kombinaciju sto meni nije sasvim jasno, al' aj sad.
November 9, 200618 yr comment_1231173 @Bananaman Ja se bas i ne slazem Niko se ne moze porediti sa Nevermore-om!!! Mada osecam veoma slicnu emotivnu ispunjenost dok ih slusam. Jos manje od tri nedelje do koncerta!!! (pocela sam da odbrojavam k'o Grave )
March 6, 200718 yr comment_1332905 Izuzetan bend. Propratila sam njihovu odlicnu svirku u prvom redu, naravno! Neshvatljivo mi je da ga toliko malo ljudi slusa Neverovatno mi je da ni posle koncerta, na kojem su bili predgrupa Exodusu, NIKO nije posetio ovu temu...Pa i ko ne poznaje njihov rad, mogao je da cuje vrhunsko izvodjenje Painkillera! Nedovoljno, mozda? Za Biomechanical sam jos od prvog slusanja imala fantastican dozivljaj, a posle koncerta ih jos vise cenim. I volela bih da ih ponovo slusam uzivo, ali ne kao predgrupu. Posle svirke sam imala srecu da malo duze popricam sa Johnom, izuzetnim pevacem, ali i covekom. Neusiljenim, bez foliranja, uobrazenosti i ostalih gluposti. Samo sa ogromnom ljubavlju prema Metalu.
March 7, 200718 yr comment_1333304 Мени је драго што сам их видео, али су ми звучали некако прегласно. И свирали су само једну песму са првог албума. Кад ће нов албум да се појави?
March 9, 200718 yr comment_1336300 Meni je drugi album bolji realno... Tako da kapiram da je ok to sto su ga forsirali
March 14, 200718 yr comment_1341856 Nije! Nego je bre slika lepa. Ljudi su se uslikali ispred SKC na dan koncerta i stavili ovu fotku, kao jednu od ukupno 5 na svoj sajt, a 40 dana je trajala turneja. za Biomechanical!