Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 116
  • Views 14.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_1211202
Zasto sam ja nacuo da je Biomechanical HC/Thrash???

Ja sam to bas danas procitao u broju 11 Snakepit magazina. Bila je recenzija njihovog dema iz 2001. i lepo pise da imaju gruv kao Pantera u pesmama. Ne tvrdim da se nisu u medjuvremenu promenili, jer ne znam. Mogu samo da verujem na rec onima koji su culi.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_1230262

Ja sam to bas danas procitao u broju 11 Snakepit magazina. Bila je recenzija njihovog dema iz 2001. i lepo pise da imaju gruv kao Pantera u pesmama. Ne tvrdim da se nisu u medjuvremenu promenili, jer ne znam. Mogu samo da verujem na rec onima koji su culi.

Pa, i te kako imaju gruv kao Pantera, ali ne bih to HC-om nazvao.

Eight Moons je Pantera iz buducnosti, na nekim mestima cak i previse podseca na neke momente Cowboys from Hell-a.

Dobar album u svakom slucaju...

comment_1230270

ГРУВ = BAD

ХЕВИ = GOOD

:D

Mislim, 4 puta su metalniji od Mercenary a svi znamo da su Mercenary tačno između Manowar i Accept.

comment_1231054

Fali im tex za In the core of darkness, a i ima nekih da kazem nepravilnosti. Svejedno, hvala matori! :pivopije: A i slazem se sa ovim Pantera+JP=Biomechanical :da: U MH-u su ubacili i Nevermore u kombinaciju sto meni nije sasvim jasno, al' aj sad.

• 3 months later...
comment_1332905

Izuzetan bend. Propratila sam njihovu odlicnu svirku u prvom redu, naravno! ;) Neshvatljivo mi je da ga toliko malo ljudi slusa :no: Neverovatno mi je da ni posle koncerta, na kojem su bili predgrupa Exodusu, NIKO nije posetio ovu temu...Pa i ko ne poznaje njihov rad, mogao je da cuje vrhunsko izvodjenje Painkillera! Nedovoljno, mozda? Za Biomechanical sam jos od prvog slusanja imala fantastican dozivljaj, a posle koncerta ih jos vise cenim. I volela bih da ih ponovo slusam uzivo, ali ne kao predgrupu. Posle svirke sam imala srecu da malo duze popricam sa Johnom, izuzetnim pevacem, ali i covekom. Neusiljenim, bez foliranja, uobrazenosti i ostalih gluposti. Samo sa ogromnom ljubavlju prema Metalu.

• 1 month later...