August 13, 200421 yr comment_529211 i tako sam ja juche otishla na Iron maiden tribute sve jednako misleci da idem na Electro night....
August 14, 200421 yr comment_529820 sinoc je bilo dobre mjuze = nista mi nije jasno... KoRn, Mudvayne, Tool, Opeth, In Flames, Meshuggah, Soilwork, Anathema... WTF?!? nadam se da cu se cesce ovako iscudjavati.
August 14, 200421 yr comment_529995 I naravno Canibali pored Tristania-e... Pa kada god je DDT DJ vece je do jaja samo jos da ubace Hypnos u redovan repertoar i bilo bi super. Pozdrav DDT-u
August 16, 200421 yr comment_531170 I naravno Canibali pored Tristania-e... Pa kada god je DDT DJ vece je do jaja samo jos da ubace Hypnos u redovan repertoar i bilo bi super. Pozdrav DDT-u Ma da, najjace da ce ti pustiti Hypnos. Niko ne zna da prepozna ni Sinister kad pusti a kamoli Hypnos. A i kad bi pustio samo bi dvoje, troje znalo o cemu se radi. Logicno je onda sto nece nista ni da pusta od death metala kad nema ko ni da ga slusa u kstu. Bolje prolazi sa Dioramom i Maidenima
August 17, 200420 yr comment_531791 cim puste mejden/metlicu/slejer/.../ ja izletim u bastu. a tamo haos uz prodigy! ma, basta rula (shto petkom, shto subotom)! sh'a ima tonight u kst-u?
August 20, 200420 yr comment_534042 VECRAS U KST-U!!!! Bashta- DJ MOUSE J. Klub - DJ BANE (moja malenkost) Znam da je Beer Fest 8i nije bas zahvalno raditi veceras), ali eto, ako neko zeli moze da svrati i u KST... Ponesite diskove, veceras cu ispuniti po koju zelju ... Vidimo se ppl!!! Edited August 20, 200420 yr by [adept]
August 20, 200420 yr comment_534066 Ne znam...pitaj veceras u KST-u.. AKO HOCETE ONAJ HYPNOS VECERAS - DONSITE CD!!!
August 21, 200420 yr comment_534676 Jeste, rokanje je u utorak 24.08. Hvala za pozdrav Angel, ispunjavam sve zelje i zeljica, kao sto se dalo cuti. Dodjite sada u petak 27.08. i nervirajte me puno sa "A kad ce moja zelja?!?!" i ja cu vam definitivno ispuniti Sto ne bi pustio Hypnos? Jaoj ljudi, sta sam ja sve pustao ... ne znam ko se seca, ali jednom sam pustio Modelse - Noc je vedra nada Srbijom. Samo veselo Edited August 21, 200420 yr by DDT
August 21, 200420 yr comment_534684 Pa svi vole Modelsice, zar ne? Pa da. .... hahahahha ... Gothice, moramo jednom malo da se nadjemo, da se ispricamo i popijemo koju
August 24, 200420 yr comment_536813 Chipi. Veceras, od 23h ... vidimo se ... A ko je pustao proslo rokanje posto je bilo skroz ok?!
August 26, 200420 yr comment_538808 Ja sam radio proslo rokanje ... a ovo jeste bilo malo smornije ali jbg. ... ma bice bolje
August 27, 200420 yr comment_539762 Nije, ulaz je i dalje 80. Ma ja ne pljujem rokanje, verovatno je bilo cool, samo ja ne slusam bas takvu muziku i otisla sam tamo bez veze. Nista licno, samo moj ukus. Nisam od onih sto napljuvavaju DJeve, prilicno sam happy kad se pusti nesto sto volim/znam.
August 28, 200420 yr comment_540646 Oce li neko vec jednom da kazhe tom Dj u ...Ma ne znam kako se zove ko pushta petkom valjda mouse...da je zhstoki debil i da promeni repertoar ...Bio sam u KSTu 10 tak puta i uvek ali uvek ista muzika,...Pa kako se taj chovek ne smori koji ushta mjuzu...Repertoar(ako neshto zaboravim ili se zajebem neka me neki bolji poznavalac ispravi):Bez ovih pesama se ne mozhe: 1.Rage against the machine - Killing in the name of 2.Rammstein - Du hast - Engel - Stripped - Du richt so gut 3.System of a down - Ariels - ATWA -Chop suey - Toxicity 4.Korn - Dod my time 5.Disturbed - Down with the sickness 6.JET - Are you gonna be my girl 7.Violent femmes - Blister in the sun 8.The dandy warholes - Bohemian like you 9.Rammones - I wanna be sadated - Shina is a punk rocker 10.Apollo 440 - Stop the rock 11.Prodigy - Breathe 12.KISS - I was made for loving you 13.Alice Cooper - Posison 14.Marilyn Manson - This is the new shit 15.Sisters of mercy - Temple of love domaca Del arno band - UStani kreni SUNSHINE - Kokain Partibrejkersi - Kreni prema meni Ritam nereda - 10 godina Eyesburn - Pump it Goblini - Anja volim te Disciplina kitcme - One two three four KUD idijoti - Srce kuca JOj ne mogu vishe smorih se........................................,,,,,,
August 29, 200420 yr comment_540989 Nemoj se opterecivati time i David i Slovenac su odavno izgubili pojam o tome shta znaci MUZIKAAAA. Ja sam se tolko smorio tamo da sam i prestao vishe da idem. Likovi su bolesni i neveruj em da iko moze da ih ubedi da promene repertoar.r
August 30, 200420 yr comment_541592 Ma dovoljno je uplatiti im 1h u igraonici i pustace ti sve sto zelis...