Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_638356
Poshto sam ja nekada bila redovan gost u KST-u ponedeljkom ( do pre tri meseca)...'ajde sad neka mi neko objasni kakav je program za ubuduce...obzirom da je chika Slovenac osekao kosicu i preshao u fensere ( icon_confused.gificon_smile.gificon_mrgreen.gif ) ko ce pushtati muziku u buduce poshto on nece i tako...repertoar me interesuje...'Ajd' nek' neko napishe.

blink.gifohmy.gif

neeeeeee

taj covek je bio tako lep

salila si se, tako? icon_mrgreen.gif

• Replies 6.2k
  • Views 411.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SATAN-iz Batajnice
    SATAN-iz Batajnice

Treba te spaliti na lomaci.

• na tvom mestu ja bih se napravio lud i zadrzao bolju jaknu

• Jabba the Hutt
    Jabba the Hutt

KST je progresivno gori vec jedno 5 godina, sta da se radi, uvek ce biti rupa da se ode kad se nema gde drugde...

comment_639094
Kada je sledeci Dark Night by DJ Steva? icon_mrgreen.gif

I kada je sledece Rokanje?!

icon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gif

I jos nesto... jel KST pravi neki docek N.G.?

Mislim da je Stevin najt prve nedelje u sledećoj godini.

Što se tiče dočeka... 800din, 2 (čak d-v-e!) konzumacije i "KST hrana". I da mi se išlo i davale pare koje nemam, ovo poslednje bi me definitivno odbilo icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif.

comment_639113
Poshto sam ja nekada bila redovan gost u KST-u ponedeljkom ( do pre tri meseca)...'ajde sad neka mi neko objasni kakav je program za ubuduce...obzirom da je chika Slovenac osekao kosicu i preshao u fensere ( icon_confused.gificon_smile.gificon_mrgreen.gif ) ko ce pushtati muziku u buduce poshto on nece i tako...repertoar me interesuje...'Ajd' nek' neko napishe.

Slovenac je dobar decko, ali nije promenio playlist 7 il 8 godina, kolko on radi ponedeljak na KSTu. Svaka promena bi bila zlata vredna !!!! Ja sam jedno vreme bio redovan. Onda sam gadno proredio, a onda vise nisam mogao da slusam Fobiju, Corporeal jigsore Quandary i Painkiller. Symphony Of Destruction me tera na povracanje. Takav retrogradan pristup doveo je do toga da ponedeljkom bude po 10 ljudi .... znaci podrzavam svaku promenu.

comment_640568

Killing in the name

kad je u prosli petak krenila doticna pesma stvarno nisam znao da li da se smejem ili placem....epilog...samo sam izasao napolje...dovidjenja vidimo se...

inace kakva ispala za osamdesete veceras, nisu se prodavale karte nego je trebalo doneti neke kupone jebem li ga.....ispusio sam uglavnom wallbash.gifviolent.gif

comment_640855

@ Drag@na ne brani Smorenca, nije zasluzio da ga niko od nas brani, pa su ga zato i sutnuli odande, a sad je kao shef smene....

ta persona je pluskvamperfekt i vishe niko o njemu ne govori.... on vishe ne pushta muziku i ne vracajte se stalno na njega, postaje dosadno......

comment_641562

Mislim da je Stevin najt prve nedelje u sledećoj godini.

Što se tiče dočeka... 800din, 2 (čak d-v-e!) konzumacije i "KST hrana". I da mi se išlo i davale pare koje nemam, ovo poslednje bi me definitivno odbilo icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif.

pucala bih sebi u glavu da sam slavila NG u KSTu , to bi bio krajnji stadijum moje manichne depresije icon_smile.gif

shto se tiche Slovenca , bedak je shto ga pljujete , mozda bi stvari bile malo drugachuje da mu je neko objasnio da ne treba da pushta iste stvari...no videcemo kako ce se pokazati novi DJevi ....

comment_641566

Bedak je sto sam mu ja rekao 100 puta da promeni repertoar i sto sam mu donosio i diskove da pusti nesto drugo, ali dzaba .... navikao covek. Ja ga ne pljujem, kazem da je OK lik i ja sam s njim OK, ali DJ mora biti neko sa dobrim izvorima muzike, a ne da vrti iste stvari 10 godina.

comment_641791

e ovako sad se vratih sa disca pa...od sad KST RADI SAMO PETKOM I SUBOTOM I TO DO 2h. wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gificon_uhoh.gifph34r.gif . samo izgleda da nece biti bash do 2 jer sam ja ostao do 3 i 20 i jos nije bio fajront ali su upalili svetla...inace disco ko disco....meni smor.....OCU METAL icon_mad.gificon_sad.gifwallbash.gif . inace sledece subote - gay osamdesete wallbash.gif