Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_832429
zaista,mogli bi da pomere prorok i 80-e pa da svi lepo dodju na nas koncert icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Tvoj koncet mi je na prvom mestu! SKC, KST i prorok a drugom! icon_da.gif

Ocemo Nastic i ja da svratimo, da podrzimo nashu drugaricu!

Hris, javi se idem i ja, pa da idemo zajedno. Nastica i tebe nisam videla od kako sam zavrsila skolu, a o Djoletu i Sanvili da ne pricam! icon_sad.gif UZELELA SAM VAS SE!!! icon_da.gificon_mrgreen.gif

Zasto moraju svi da se nabiju u tu subotu....Postoji jos subota u godini i kalendaru.....

Bas me nerviraju, na kraju necu nigde otici! icon_smile.gif i ovi Irishovci su mnogo skupi, karta 200 kinti! icon_rolleyes.gif

• Replies 6.2k
  • Views 413.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SATAN-iz Batajnice
    SATAN-iz Batajnice

Treba te spaliti na lomaci.

• na tvom mestu ja bih se napravio lud i zadrzao bolju jaknu

• Jabba the Hutt
    Jabba the Hutt

KST je progresivno gori vec jedno 5 godina, sta da se radi, uvek ce biti rupa da se ode kad se nema gde drugde...

comment_832624
icon_redface.gificon_mrgreen.gificon_smile.gif Ma,skupoca brate....... Odakle nam preterane pare da mozemo sve to i da platimo???????icon_da.gif

Sada mi se jos i prijemni namestio za Maxov rodjendan..... icon_smile.gificon_smile.gif

I meni je prijemi na Maxov rodj! icon_smile.gif Ali, Max je bitniji naravno! icon_da.gif I 3maju je taj dan prijemni! icon_smile.gif

Lepo se provedi sutra na gotiku, ja cu da ucim! icon_mrgreen.gif

comment_833176
I meni je prijemi na Maxov rodj! icon_smile.gif Ali, Max je bitniji naravno! icon_da.gif I 3maju je taj dan prijemni! icon_smile.gif

Lepo se provedi sutra na gotiku, ja cu da ucim! icon_mrgreen.gif

Zmiki,znala sam da neces doci.....Mora da su one sarene stvarcice na pranju..... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Izdala si poentu Zmiki,Zmiki no.gifno.gifno.gifno.gifno.gif

comment_833262
Zmiki,znala sam da neces doci.....Mora da su one sarene stvarcice na pranju..... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Izdala si poentu Zmiki,Zmiki no.gifno.gifno.gifno.gifno.gif

One stvarcice nisu na pranju, ali evo obecavam ako za sledeci gotik budem u BG-u IDEMO i to sve kako smo se dogovarale, ipak je sada prijemni najbitniji! icon_da.gif

Evo skidam Maxu za prijemni - video zapis testa za procenu osećaja za pokret i ritam i proveru muzikalnosti... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif Ladno za DIF treba da djuska! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Bedak za bastu bas sam htela da banem sutra...

comment_834089
Dacu sve od sebe da se pojavim.....Joooj,imam sutra ispit iz spanskog,a onda u sredu mi pada prijemni.....Ko ce sve to polagati.... no.gifno.gifno.gif

Izacicu da sebi dam malo oduska..... icon_mrgreen.gif

All work and no fun makes... zaboravila sam kako ide dalje! wallbash.gif

U svakom slucaju ne valja samo uciti! icon_da.gif Srecno sutra na ispitu! I meni je prijemni u sredu, jedan, a drugi u petak! icon_da.gif

comment_835196

au prevelika guzva u basti.....mada opet basta konacno biggreens.gifalkos.gifmrred.gif

e jel neko video sta ide dalje(cetvrtak,subota).....

jao bila je "total eclipse of the heart" wub.gifwub.gif ....nista ne volim na osamdesetima ko tu pesmu 233.gif

Edited by shock!