August 17, 200519 yr comment_878560 Shta ima u skorije vreme u kstu? Neki Gothic... Headbangers' mozda...?
August 18, 200519 yr comment_879062 Odlichno je bilo rokanje sinoc... Mene je recimo raspekmezilo kad je Chipi pustio Umbabarumba/Soulfly... Manje je bitna sama stvar... ali je bitno da ju je pushtao davnih prvih rokanja... .. tamo, 2002. ..... pa se setih prve postave... nekih ql ljudi koji su tada dolazili i tadashnje atmosfere... Me - hate - you! But then again... ja sam to vece slusao Opeth!
August 18, 200519 yr comment_879271 Me - hate - you! But then again... ja sam to vece slusao Opeth! ...Ne pominji... hocu da izadjem iz koze shto ove godine ne odoh na ceo Sziget ..... Sledece godine je tebe vodim da kampujesh sa mnom ceo festival.... da vidish shta je feeling....
August 18, 200519 yr comment_879358 ...Ne pominji... hocu da izadjem iz koze shto ove godine ne odoh na ceo Sziget ..... Sledece godine je tebe vodim da kampujesh sa mnom ceo festival.... da vidish shta je feeling.... Ha, on da kampuje?! Pa on je toliko hejtovao sobu, i krevet i neudoban jastuk (ovo je najjace), sta bi tek radio u kampu? Btw. poruq namenjenu Zeljku si poslala Simi Edited August 18, 200519 yr by ABIGAIL
August 18, 200519 yr comment_879414 Ha, on da kampuje?! Pa on je toliko hejtovao sobu, i krevet i neudoban jastuk (ovo je najjace), sta bi tek radio u kampu? Zaboravila si i zvuk pomeranja stranica knjige... I onaj zlokoban ubilacki pogled u sred noci... Dobro nas nije ubio zbog "buke"! Drustvance vidimo se sutra u KST-u, a mozda i pre toga na BF-u... * Everybody knows that you are insane. Pesma Szigeta...
August 18, 200519 yr comment_879672 Shit! Ma opusteno, svakako je poruka dosla na pravo mesto. Pogresio postar! Edited August 18, 200519 yr by Sinstrel
August 18, 200519 yr comment_879682 Shit! Ma opusteno, svakako je poruka dosla na pravo mesto. Pogresio postar! (Hell yeah!!!! Motherfuckin' postar!!! .... )
August 19, 200519 yr comment_880020 I onaj zlokoban ubilacki pogled u sred noci... Dobro nas nije ubio zbog "buke"! Ubilacki pogled nikad, ali nikad necu zaboraviti Zna neko kad su 90-e?
August 20, 200519 yr comment_880624 Evo, doshla sam iz KST-a, i EXTRA sam se provela!!! Bilo je bash veselo, i tr00, i nostalgichno i komichno, ali na lep nachin... Slovenac je pustao, i naravno bila je to dobra stara lista, ali je meni sve to bilo taaakoooo veselo! Ekipica, i to skakanje i pevanje... Kao nekada... Bas mi je sve delovalo kao pre nekih godinu-dve dana... Odushevila sam se kad sam na samom kraju, kad su upalili svetla, cula i Skid Row-I remember you... U svakom slucaju bilo je jako veselo i ja sam djuskala celu noc, i nisam skidala kez sa lica (po obicaju )...
August 20, 200519 yr comment_880808 da, bilo lepo i veselo juce u kst-u.....blejali smo na metalu uglavnom.....u basti nije bilo zive duse........ Odushevila sam se kad sam na samom kraju, kad su upalili svetla, cula i Skid Row-I remember you... takodje
August 20, 200519 yr comment_880838 Mene je uzasno mrzelo da odem,dosta petkova sam tamo provela...Jedan manje me nece ubiti...Drago mi je da vam je svima bilo lepo i nostalgicno....Mozda se i Slovenac vrati u KST
August 20, 200519 yr comment_880842 Aaaaaaaa, boli me sad vrat od onolikog slemovanja! I mindjushu sam uspela da izgubim sinoc, ali mi je srecom ortak nasao...
August 20, 200519 yr comment_880877 Saznah juce da Slovenac pusta. Ostao sam kod kuce. Ali bilo je baaaash komichno i veselooooo!! Hejteru!
August 20, 200519 yr comment_880946 Saznah juce da Slovenac pusta. Ostao sam kod kuce. Same here. (Jel to znachi da nisam true... )