April 7, 200520 yr comment_762497 I ja citam Unu. Dobila sam je na poklon od jednog decka s recima da "obavezno moram da je procitam, jako ce mi se dopasti, siguran je"... I jeste dobra ! Edited April 7, 200520 yr by Alita
April 12, 200520 yr comment_763310 Una je savrsena ja sam sad zavrsila lust n dust ane vuckovic toplo preporucujem
April 14, 200520 yr comment_764866 vidi se koliko si obavestena o knjizi kad donosis tako retardirane zakljucke.... idi malo do knjizare i prelistaj knjigu....onda mozda i shvatis @nirvana girl- za tebe lutko Edited April 14, 200520 yr by amy_mccoy
April 14, 200520 yr comment_764992 vidi se koliko si obavestena o knjizi kad donosis tako retardirane zakljucke.... idi malo do knjizare i prelistaj knjigu....onda mozda i shvatis sta da shvati? Da citas pisanu verziju Buffy the Vampire Slayer? kupila knjigu........najgore bacene pare
April 15, 200520 yr comment_765177 sta da shvati? Da citas pisanu verziju Buffy the Vampire Slayer? kupila knjigu........najgore bacene pare U svakoj knjizi ima nesto pametno da se nadje, tako da ne mislim da su to bacene pare. Uostalom, serija i knjiga se ne mogu porediti! Uzmi primer 'Gospodara prstenova' - koliko je samo delova izostavljeno... Ili recimo 'Deca sa stanice Zoo'...
April 15, 200520 yr comment_765194 da, glupot swa svim setaljima je sigurno bolja od probrane gluposti cekaj, vi zaista ne vidite nista lose u tome kad vam kazem da lici na Buffy??
April 15, 200520 yr comment_765329 sta da shvati? Da citas pisanu verziju Buffy the Vampire Slayer? kupila knjigu........najgore bacene pare nene...nije u tome poenta, ok i ja mislim da knjiga i nije nesto, ima i delova koji mi se svidjaju ali generalno ne gotivim taj fazon. Poenta je u tome da doticna devojka koja voli da me proziva po forumu (a uzivo ne sme ni da pisne ) donosi zakljucke po naslovu knjige (Gresna zadovoljstva ) i pokusava da me ismeva ...
April 15, 200520 yr comment_765387 vidi se koliko si obavestena o knjizi kad donosis tako retardirane zakljucke.... idi malo do knjizare i prelistaj knjigu....onda mozda i shvatis @nirvana girl- za tebe lutko zar ja? ali ti izgledas retardirano
April 15, 200520 yr comment_765389 nene...nije u tome poenta, ok i ja mislim da knjiga i nije nesto, ima i delova koji mi se svidjaju ali generalno ne gotivim taj fazon. Poenta je u tome da doticna devojka koja voli da me proziva po forumu (a uzivo ne sme ni da pisne ) donosi zakljucke po naslovu knjige (Gresna zadovoljstva ) i pokusava da me ismeva ... blam da me vide sa tobom
April 15, 200520 yr comment_765390 zar ja? ali ti izgledas retardirano samo ti i dalje prozivaj....neces se lepo provesti, to ti JA obecavam
April 15, 200520 yr comment_765447 samo ti i dalje prozivaj....neces se lepo provesti, to ti JA obecavam o boze kako si ti jadna
April 15, 200520 yr comment_765457 neces se lepo provesti, to ti JA obecavam I ja sam tebi obecala isto nesto ...e sad ..ako tako pretis mojoj sestri mozemo i mi tebi zar ne...?
April 15, 200520 yr comment_765489 I ja sam tebi obecala isto nesto ...e sad ..ako tako pretis mojoj sestri mozemo i mi tebi zar ne...? Tanja...lepo sam i kulturno zamolila da me se otkacite SVI u kompletu. Ja nisam nikog vredjala, prozivala i ismejavala na forumu. Lepo sam i kulturno rekla da moze svako uzivo da mi kaze sta misli, a ja cu lepo da saslusam. Ovo po forumu me nervira sve vise, jer niko nema prava da me zajebava i da mi se sveti zbog onoga sto je bilo izmedju mene i Ognjena...rekla sam ti vec da nemam nista protiv da ti popricas sa mnom, ali sam jako besna sto me tvoji "prijatelji" vredjaju po yumetalu...TO NECU DA TRPIM! I necu vise da se prepucavam ovako... I rest my case!
April 15, 200520 yr comment_765490 I ja sam tebi obecala isto nesto ...e sad ..ako tako pretis mojoj sestri mozemo i mi tebi zar ne...? Tanja...lepo sam i kulturno zamolila da me se otkacite SVI u kompletu. Ja nisam nikog vredjala, prozivala i ismejavala na forumu. Lepo sam i kulturno rekla da moze svako uzivo da mi kaze sta misli, a ja cu lepo da saslusam. Ovo po forumu me nervira sve vise, jer niko nema prava da me zajebava i da mi se sveti zbog onoga sto je bilo izmedju mene i Ognjena...rekla sam ti vec da nemam nista protiv da ti popricas sa mnom, ali sam jako besna sto me tvoji "prijatelji" vredjaju po yumetalu...TO NECU DA TRPIM! I necu vise da se prepucavam ovako... I rest my case!
April 15, 200520 yr comment_765565 neces?? a sta ces da uradis mi ti se svetimo gde ti zivis???ne vrti se svet oko tebe ma sta ti mislila uostalom,ti si meni rekla da sam retardirana,uvek prva pocinjes sa vredjanjem tako da ces verovatno biti banovana Edited April 15, 200520 yr by *Silent Angel*