Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 6.6k
  • Views 533.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• El Karnisero
    El Karnisero

Знао сам да се ово спрема још кад сам видео да је Леми постовао на Науци пре годину дана.

• Ovaj book koji trenutno čitam je najbolji ikada.   Zove se The Book Of Souls.       hahahahaha, baš sam vas prešao, hehe, ostanite sa mnom imam još opakih forica.       Poyyy

• Od Lovecrafta?

comment_764866

icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif

vidi se koliko si obavestena o knjizi kad donosis tako retardirane zakljucke....

idi malo do knjizare i prelistaj knjigu....onda mozda i shvatis icon_rolleyes.gif

@nirvana girl- wub.gif za tebe lutko

Edited by amy_mccoy

comment_764992
vidi se koliko si obavestena o knjizi kad donosis tako retardirane zakljucke....

idi malo do knjizare i prelistaj knjigu....onda mozda i shvatis rolleyes.gif

sta da shvati? Da citas pisanu verziju Buffy the Vampire Slayer? icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

kupila knjigu........najgore bacene pare icon_da.gif

comment_765177
sta da shvati? Da citas pisanu verziju Buffy the Vampire Slayer? icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

U svakoj knjizi ima nesto pametno da se nadje, tako da ne mislim da su to bacene pare. Uostalom, serija i knjiga se ne mogu porediti! Uzmi primer 'Gospodara prstenova' - koliko je samo delova izostavljeno... Ili recimo 'Deca sa stanice Zoo'...

comment_765329

nene...nije u tome poenta, ok i ja mislim da knjiga i nije nesto, ima i delova koji mi se svidjaju ali generalno ne gotivim taj fazon.

Poenta je u tome da doticna devojka koja voli da me proziva po forumu (a uzivo ne sme ni da pisne icon_smile.gif ) donosi zakljucke po naslovu knjige (Gresna zadovoljstva icon_rolleyes.gif) i pokusava da me ismeva ...

comment_765389
nene...nije u tome poenta, ok i ja mislim da knjiga i nije nesto, ima i delova koji mi se svidjaju ali generalno ne gotivim taj fazon.

Poenta je u tome da doticna devojka koja voli da me proziva po forumu (a uzivo ne sme ni da pisne icon_smile.gif ) donosi zakljucke po naslovu knjige (Gresna zadovoljstva rolleyes.gif) i pokusava da me ismeva ...

blam da me vide sa tobom pukeface.gif

comment_765489
I ja sam tebi obecala isto nesto ...e sad ..ako tako pretis mojoj sestri mozemo i mi tebi zar ne...?

Tanja...lepo sam i kulturno zamolila da me se otkacite SVI u kompletu. Ja nisam nikog vredjala, prozivala i ismejavala na forumu. Lepo sam i kulturno rekla da moze svako uzivo da mi kaze sta misli, a ja cu lepo da saslusam. Ovo po forumu me nervira sve vise, jer niko nema prava da me zajebava i da mi se sveti zbog onoga sto je bilo izmedju mene i Ognjena...rekla sam ti vec da nemam nista protiv da ti popricas sa mnom, ali sam jako besna sto me tvoji "prijatelji" vredjaju po yumetalu...TO NECU DA TRPIM!

I necu vise da se prepucavam ovako... I rest my case!

comment_765490

I ja sam tebi obecala isto nesto ...e sad ..ako tako pretis mojoj sestri mozemo i mi tebi zar ne...?

Tanja...lepo sam i kulturno zamolila da me se otkacite SVI u kompletu. Ja nisam nikog vredjala, prozivala i ismejavala na forumu. Lepo sam i kulturno rekla da moze svako uzivo da mi kaze sta misli, a ja cu lepo da saslusam. Ovo po forumu me nervira sve vise, jer niko nema prava da me zajebava i da mi se sveti zbog onoga sto je bilo izmedju mene i Ognjena...rekla sam ti vec da nemam nista protiv da ti popricas sa mnom, ali sam jako besna sto me tvoji "prijatelji" vredjaju po yumetalu...TO NECU DA TRPIM!

I necu vise da se prepucavam ovako... I rest my case!