Posted April 12, 200421 yr comment_421546 Trazio sam ovu temu po forumu i nisam je nasao.... Avaj, mislim da im je ovde mesto, jer uvek sviraju sa nekim Nu bendom (Slipkbot, Chimaira, Mudvayne..), pa da vidim: misljenja, komentari?? Ja mislim da razbijaju i da su veoma zabavni!!
April 21, 200421 yr comment_430467 To sto sviraju sa Slipknotom i slicnim bendovima, uopste ne mora da ih svrstava u Nu....cak sta vise oni uopste nemaju veze sa nu-om...ali uopste... Oni su gotovo cist Thrash, bar po onome sto sam ja cuo, tako da ova tema ovde nebi ni trebala da stoji...ali ocigledno da neki moderatori iako zive u inostranstvu gde im je muzika ovog tipa mnogo pristupacnija, ipak nisu nikad culi za odredjene grupe pa u datim slucajevima ne znaju ni da treba da odrejaguju, a kamoli kako da odrejaguju.... smesno...
April 21, 200421 yr Author comment_430870 To sto sviraju sa Slipknotom i slicnim bendovima, uopste ne mora da ih svrstava u Nu....cak sta vise oni uopste nemaju veze sa nu-om...ali uopste... Oni su gotovo cist Thrash, bar po onome sto sam ja cuo, tako da ova tema ovde nebi ni trebala da stoji...ali ocigledno da neki moderatori iako zive u inostranstvu gde im je muzika ovog tipa mnogo pristupacnija, ipak nisu nikad culi za odredjene grupe pa u datim slucajevima ne znaju ni da treba da odrejaguju, a kamoli kako da odrejaguju.... smesno... *ebiga sad... Ipak, vise volim da ih vidim ovde....
September 14, 200420 yr comment_553962 nisam neshto zadovoljan sa njima... nekako su ravni... bem li ga... videcemo novi album... mozda ordadim intervju sa njima, pa, ako neko ima koje interesantno pitanje neka ga dobaci na pp... zivi bili...
September 14, 200420 yr comment_554516 kazu da je novi album brooka.... pojavio se 20 na americkoj billboard top listi.
September 15, 200420 yr comment_555095 kazu da je novi album brooka.... pojavio se 20 na americkoj billboard top listi. ma ti si bruka
September 17, 200420 yr comment_557627 Sta je? Sta places koj moj? Kao zao ti je sto ih malo ljudi slusa? Pa jebes ga ljudi su ne upuceni....mada mnogo njih je i tvrdoglavo sa stavom... ma nista novo me ne interesuje...i ovo sto sad slusam mi je sasvim dosta, a kad ga pitas slusa maximum 10 grupa.... Skino ja sa neta spot Lamb Of God - Laid To Rest
September 17, 200420 yr comment_557713 Devin Townsend je producirao prethodni album, zato sam i kupio. PS: odlicni su uzivo.
October 9, 200519 yr comment_921294 ubice...ne preteruju, a jako dobro sviraju. Svaki potez je maksimalno osmisljen.
October 10, 200519 yr comment_922334 ovih dana redovno gledam spotove As The Palaces Burn i Laid To Rest... Lamb of God jebe mrtvo sunce!
November 4, 200519 yr comment_946548 JA 1691. Lamb Of God - As The Palaces Burn 1692. Lamb Of God - Ashes of the Wake 1693. Lamb Of God - Burn The Priest 1694. Lamb Of God - New American Gospel