Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.3k
  • Views 127.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ако неко има линк за Disco Hooligans - Purple Shade, нека постави. Не могу да нађем.

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Ljudi vi pricate o ovome kao da je ovo zaista muzika. Dajte sidjite na zemlju i priznajte daje to samo obicna buka. Nikakav smisao dok se ne sine neki kser, ds ili neka sintetika.    

• Classical Distortions - Compiled By PsyGuy (2009)     Tracklist:   01.Tickets - Enaxx (Intro) 02.Principles Of Flight Vs Phonic Request - No Doubt 03.Emp - The Wrekoning 04.Deleriant - Black

comment_1444089

Posto nema druge teme o elektronskoj muzici evo napisacu ovde review za nastup Laurenta Garniera juce na kalisu iako nema veze sa tranceom:

Nesto najbolje sto sam doziveo u skorije vreme,najbolji live ikada nemam reci odusevljen sam Garnier i ekipa radili 2 sata,stvarno fenomenalan nastup,sta svega nije bilo ukombinovano u Garnierovoj muzici od Jazza,Techna,bluesa,drum & Bassa,housea ma ludilo totalno,lik je totalni pozitivac vidi se da covek uziva u onome sta radi,ostali deo ekipe saksofonista i klavijaturista su pravi profesionalci.Sto se tice ostalih stvari ljudi bilo taman nije uopste bila guzva po mojoj proceni oko 2000 ljudi.Ozvucenje bilo sasvim dobro,vizuelni efekti su bili vrh,sve u svemu totalno uzivanje.

comment_1448601

Brate slatki....necu nikad oprostiti sebi sto sam propustila mali milion puta Astral projection,i Hallucinogen!!!!Kad god dodju,imam neka preca posla....A zelja mi je da ih vidim i da se izludujeeeem! :veseli:

Edited by Dementia

comment_1448607
Brate slatki....necu nikad oprostiti sebi sto sam propustila mali milion puta Astral projection,i Hallucinogen!!!!Kad god dodju,imam neka preca posla....A zelja mi je da ih vidim i da se izludujeeeem! :veseli:

tako sam i ja pre razmissljala ...

otiDi jednom. Makar sama.

videccesh ....shwaticcesh ... :meshuggah:

• Author
comment_1451788

Astral se totalno ofushario u poslednjih par godina. Prva pojavljivanja su im bila extra!

comment_1452568

Ja volim progressive ali vise progressive house nego progressive psytrance,dark pa sta znam ne volim preterano mnogo udara u glavu jedino gotivim Pentu i Xenomorpha,Full on smorio totalno mnogo losih izdanja sve lici jedno na drugo tako da po meni Goa je neprevazidjena i da psyambient je bas do jaja

• 2 weeks later...
comment_1460435
Ja volim progressive ali vise progressive house nego progressive psytrance,dark pa sta znam ne volim preterano mnogo udara u glavu jedino gotivim Pentu i Xenomorpha,Full on smorio totalno mnogo losih izdanja sve lici jedno na drugo tako da po meni Goa je neprevazidjena i da psyambient je bas do jaja

pokusaj sa astral projection

comment_1462829

auu Sale ..

ne znam shta da ti kazhem [ sem>>] :violent: .. salim se haha ..

nego, psyambient ne postoji ...

kako wolisah Pentu a ne wolish dark :(

za fullon je tachno, ali uwek se izbunari neshto dobro.

Prog house je meni bljak . ko mjuza za modne rewije shto rece moja ortakinja jednom ..

no

uqsi su razliciti.

comment_1462890
Вреди ли 1200 Micrograms?

Pre je vredeo sad je sranje.

nego, psyambient ne postoji ...

Postoji http://en.wikipedia.org/wiki/Psybient

kako wolisah Pentu a ne wolish dark

Pa eto ne znam on mi je bas kvalitetan,ovo ostalo od darka sto sam imao prilke da cujem sve mi isto,kucanje u mozak evo bas sam danas skinuo onu kompilaciju Goblins gathering i uopste mi se ne svidja.

Prog house je meni bljak . ko mjuza za modne rewije shto rece moja ortakinja jednom ..

E svako ima svoje misljenje,nego jer volis da slusas Uplifting i vocal trance(Euro trance) znaci tipa Above & Beyond,Paul Oakenfold,Paul van Dyk i tako to ja to najvise volim

• 2 weeks later...