June 29, 200718 yr comment_1442703 Nisi me razumeo.Rekao sam da uglavnom ima full on zurki.generalno....
June 29, 200718 yr comment_1442800 Nisi me razumeo.Rekao sam da uglavnom ima full on zurki.generalno.... a, to ..da.
July 1, 200718 yr comment_1444089 Posto nema druge teme o elektronskoj muzici evo napisacu ovde review za nastup Laurenta Garniera juce na kalisu iako nema veze sa tranceom: Nesto najbolje sto sam doziveo u skorije vreme,najbolji live ikada nemam reci odusevljen sam Garnier i ekipa radili 2 sata,stvarno fenomenalan nastup,sta svega nije bilo ukombinovano u Garnierovoj muzici od Jazza,Techna,bluesa,drum & Bassa,housea ma ludilo totalno,lik je totalni pozitivac vidi se da covek uziva u onome sta radi,ostali deo ekipe saksofonista i klavijaturista su pravi profesionalci.Sto se tice ostalih stvari ljudi bilo taman nije uopste bila guzva po mojoj proceni oko 2000 ljudi.Ozvucenje bilo sasvim dobro,vizuelni efekti su bili vrh,sve u svemu totalno uzivanje.
July 1, 200718 yr comment_1444154 Menog je bio dobar.Oni momci sto su pustali ambient pre njega su me malo smorili jer se cak moglo i osetiti pauza izmedju pesama....Vidi se da su amateri ali Boze moj....U svakom slucaju je bilo do jaja!
July 1, 200718 yr comment_1444173 Jel ima neka zurka 6 ili 7. Jula? Ima 7 jula experimetov rodjendan na kalisu nastupaju Shanti i Joti Sidhu,not my cup of tea al ko ide nek se lepo provede
July 1, 200718 yr comment_1444424 Да ли би неко од вас могао да ми пошаље Ministry of Sound - My Girl Wants To Party All The Time на мејл?
July 5, 200718 yr comment_1448601 Brate slatki....necu nikad oprostiti sebi sto sam propustila mali milion puta Astral projection,i Hallucinogen!!!!Kad god dodju,imam neka preca posla....A zelja mi je da ih vidim i da se izludujeeeem! Edited July 5, 200718 yr by Dementia
July 5, 200718 yr comment_1448607 Brate slatki....necu nikad oprostiti sebi sto sam propustila mali milion puta Astral projection,i Hallucinogen!!!!Kad god dodju,imam neka preca posla....A zelja mi je da ih vidim i da se izludujeeeem! tako sam i ja pre razmissljala ... otiDi jednom. Makar sama. videccesh ....shwaticcesh ...
July 6, 200718 yr comment_1449270 Oticicu jednom,jer nikad nisam bila.Ali po tvojoj prici mi deluje kao da i nisu ostavili neki utisak... :confused: Zasto,zbog atmosfere,ili ljudi???
July 6, 200718 yr comment_1449376 Oticicu jednom,jer nikad nisam bila.Ali po tvojoj prici mi deluje kao da i nisu ostavili neki utisak... :confused: Zasto,zbog atmosfere,ili ljudi??? deluje ti kao da KO nie ostavio utisak .. ?
July 11, 200718 yr Author comment_1451788 Brate slatki....necu nikad oprostiti sebi sto sam propustila mali milion puta Astral projection,i Hallucinogen!!!!Kad god dodju,imam neka preca posla....A zelja mi je da ih vidim i da se izludujeeeem! Astral se totalno ofushario u poslednjih par godina. Prva pojavljivanja su im bila extra!
July 11, 200718 yr comment_1451909 Taj fazon ovo sto sad rade mi se uopste ne svidja,voleo bi kad bi i dalje pravili goa trance a ne full on jebali ih trendovi
July 12, 200718 yr comment_1452331 jedino je dark ostao true ... nerwira me shto u poslenje wreme swi forsiraju taj progg .. na zzurci ga ne wolim nikako ...
July 12, 200718 yr comment_1452568 Ja volim progressive ali vise progressive house nego progressive psytrance,dark pa sta znam ne volim preterano mnogo udara u glavu jedino gotivim Pentu i Xenomorpha,Full on smorio totalno mnogo losih izdanja sve lici jedno na drugo tako da po meni Goa je neprevazidjena i da psyambient je bas do jaja
July 24, 200718 yr comment_1460435 Ja volim progressive ali vise progressive house nego progressive psytrance,dark pa sta znam ne volim preterano mnogo udara u glavu jedino gotivim Pentu i Xenomorpha,Full on smorio totalno mnogo losih izdanja sve lici jedno na drugo tako da po meni Goa je neprevazidjena i da psyambient je bas do jaja pokusaj sa astral projection
July 27, 200718 yr comment_1462829 auu Sale .. ne znam shta da ti kazhem [ sem>>] .. salim se haha .. nego, psyambient ne postoji ... kako wolisah Pentu a ne wolish dark za fullon je tachno, ali uwek se izbunari neshto dobro. Prog house je meni bljak . ko mjuza za modne rewije shto rece moja ortakinja jednom .. no uqsi su razliciti.
July 27, 200718 yr comment_1462885 Поред свег мИЈетала слушам Talamasca-u, Astral Projection, Skazi-ja... Шта ми препоручујете, а да је попут овога? Вреди ли 1200 Micrograms?
July 27, 200718 yr comment_1462890 Вреди ли 1200 Micrograms? Pre je vredeo sad je sranje. nego, psyambient ne postoji ... Postoji http://en.wikipedia.org/wiki/Psybient kako wolisah Pentu a ne wolish dark Pa eto ne znam on mi je bas kvalitetan,ovo ostalo od darka sto sam imao prilke da cujem sve mi isto,kucanje u mozak evo bas sam danas skinuo onu kompilaciju Goblins gathering i uopste mi se ne svidja. Prog house je meni bljak . ko mjuza za modne rewije shto rece moja ortakinja jednom .. E svako ima svoje misljenje,nego jer volis da slusas Uplifting i vocal trance(Euro trance) znaci tipa Above & Beyond,Paul Oakenfold,Paul van Dyk i tako to ja to najvise volim
August 7, 200718 yr comment_1471371 Meni je progressive do jaja. I minimal u poslednje vreme . Idel' neko na green beat? Skazi mi ide na kurac bash onako.
August 9, 200718 yr comment_1472499 Meni je progressive do jaja. I minimal u poslednje vreme . Idel' neko na green beat? Idem na prvi dan green beata najverovatnije kada nastupaju Cattaneo,Zabiela i Booka shade bice do jaja