April 30, 200421 yr comment_438520 Treba imati celichne nerve ili sprzen mozak (ili pak da ga sprzis u procesu) da bi mogao da slusas tako nesto, tako da ja mislim da je to sranje i nije mi jasno bas sta tu trazi termin 'psychodellic'...
April 30, 200421 yr Author comment_438784 meni izuzetno prija mozda zato sto sam lud a nisam narkoman
April 30, 200421 yr comment_438797 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ...ja imam chelichne nerve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bash mi je prijalo kad su pustili u KST-u Astral,Skazi & co.
April 30, 200421 yr Author comment_438853 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ...ja imam chelichne nerve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bash mi je prijalo kad su pustili u KST-u Astral,Skazi & co. uuuuuuuuuuuuuuuuuuu kako ti je super avatar!!!!!!!!!!! svaka cast a kad je astral bio u kst-u hoce li biti ponovo???????? to bi bilo super!!!!!!!!!!
April 30, 200421 yr comment_438862 Treba imati celichne nerve ili sprzen mozak (ili pak da ga sprzis u procesu) da bi mogao da slusas tako nesto, tako da ja mislim da je to sranje i nije mi jasno bas sta tu trazi termin 'psychodellic'... Slazem se
April 30, 200421 yr comment_438869 Pa psychodelic jer deluje na psihu .Is it not obvioss?A ko voli da ga tucaju u glavu slobodmo i dlje neka slusa techno i psiho ...
May 2, 200421 yr comment_439965 hehehehe...me too Pustili su astral u petak,ne znam tachno koji...Naravno pustio je Bane machor... Pa sachekaj da on pushta mjuzu i dovuci se do kst-a,kao ja...
May 2, 200421 yr comment_440035 cek, cek, to se bese "svira" preko tastature?? dodje covek, pritrisne Enter i dalje sve masine odrade same
May 2, 200421 yr comment_440095 cek, cek, to se bese "svira" preko tastature?? dodje covek, pritrisne Enter i dalje sve masine odrade same NE!
May 2, 200421 yr comment_440314 mislim techno mi je bas super TECHNO i Psy nisu jedno isto. Interesantno je da se psy trance jos uvek slusa samo ovde i u Izraelu;a sto se tice prodaje elektronske muzike,u inostranstvu gotovo nigde ne moze da se nadje na mediju nesto sto bi se muzicki moglo tako okarakterisati. Edited May 2, 200421 yr by Cypher
May 3, 200421 yr Author comment_440476 TECHNO i Psy nisu jedno isto. Interesantno je da se psy trance jos uvek slusa samo ovde i u Izraelu;a sto se tice prodaje elektronske muzike,u inostranstvu gotovo nigde ne moze da se nadje na mediju nesto sto bi se muzicki moglo tako okarakterisati. ???????????
May 3, 200421 yr comment_440480 ' date='3. 5. 2004, 01:08'] Machor ili ne spasio si mi veche pustivshi mjuzu za djusku...TNX!
May 3, 200421 yr comment_440486 Ma nema frke...sada u maju nesto necu raditi (zbog enkih koncerata), ali za jun spremam jedan opasan mix cim se otvori basta pa dobijem klub na raspolaganju ... A ti slobodno svrati kada budem radio i trazi netso da ti pustim...nije neophodno da bude talme ili trance... ... E da..i sto machor majke ti?
May 6, 200421 yr comment_444165 TECHNO i Psy nisu jedno isto. Interesantno je da se psy trance jos uvek slusa samo ovde i u Izraelu;a sto se tice prodaje elektronske muzike,u inostranstvu gotovo nigde ne moze da se nadje na mediju nesto sto bi se muzicki moglo tako okarakterisati. gomila glupih postova od ljudi koji su chuli mozda jednu do dve pesme.... ne pisite o nechemu shto ne slusate... trance i techno su totalno dve razlicite stvari ... a sto se tice prodaje ... biseri do bisera... AKO SE KOD NAS PRODA NEKI ORIGINAL CD VAN CITY RECORDSA ubi me na mestu
May 6, 200421 yr comment_444174 gomila glupih postova od ljudi koji su chuli mozda jednu do dve pesme.... ne pisite o nechemu shto ne slusate... trance i techno su totalno dve razlicite stvari ... a sto se tice prodaje ... biseri do bisera... AKO SE KOD NAS PRODA NEKI ORIGINAL CD VAN CITY RECORDSA ubi me na mestu joj...muz.........sad si im pokazao