Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Koja je najlepsa gitara? 262 members have voted

1. 1. Koja je najlepsa gitara?

• B. C. Rich Stealth
      17
    • B. C. Rich Warlock
      23
    • B. C. Rich Beast
      14
    • B. C. Rich Ironbird
      5
    • Jackson Randy Rhoads Series
      40
    • Jackson Warrior Series
      10
    • Jackson Kelly Series
      11
    • Jackson King V
      26
    • Ibanez 540s
      32
    • Lado Canadian Devil
      3
    • Washburn Dime Signature
      22
    • Dean ML 79
      10

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

comment_452683

Totaln je u kurcu zbog toga stho mnogo kostaju , a zvuk se ne moze okarakterisati ocenom 0 vec -1 !!! Uzas od gitara ... Vrede 2 ili 3 modela ostalo je sranje ... Kobilica je dobra na EDR seriji , ali ja preferiram KAHLER !!!

Milion puta bolje gitare pravi CARVIN !!! Nije milion nego milijardu puta bolje ... To je neopisivo !!! Razocarao me je i Washburn !!! Sve su gori ... Fender je i dalje na starom mestu - prepoznatljiv STRAT zvuk i mekoca tona !!! Jackson - firma koja me odusevljava , nema potrebe davati neke komentare osim da strava zvuci , josh u kombinaciji sa jednim malim Yamaha pojacalom ... Dobijash zvuk kao Insahn !!!

• Replies 892
  • Views 100.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Влада Џет
    Влада Џет

Па мој Фендер џез бас из 1963. Још ми стоји први комплет жица. Штета што су ми отказали бубрези па морам да је продам.

• Dersu Uzala
    Dersu Uzala

• Dersu Uzala
    Dersu Uzala

Pa da, poklon really.

comment_452694

Da nisi malo preterao icon_rolleyes.gif ...na kojim Ibanez gitarama si ti svirao?...sto se tice Jackson-a ne budi smesan svi NE Americki Jackson-i su golo govno od gitara no.gif ...a USA modeli dosta kostaju i ne vrede toliko...po meni je ESP bolji (u toj kategoriji Heavy gitara)

Carvin je dojaja icon_da.gif ...A Fender je vise nego precenjen

Edited by Marty F

comment_452750

ej nikako ne kupuj gitaru sa edge pro 2 bridgeom, jer posle godinu ipo dana mozes da ga bacis... jer pocne da rastimava gitaru i samim povlacenjem floyda ili "guranjem" on te izbacuje vise ili nize iz stima.... to mnogi ne znaju....

bolje nadji nekog sa edge pro... oni su bolji (moj gilbert recimo icon_wink.gif )...

poz!

comment_452754

ta gitara gore... marty sto si je prikazao je super ali joj je jedina falinka bas ovaj floyd o kome pricam... edge pro 2...

A znam te stari liscu sto se tebi ta djitra svidja..... neodoljivo podsecja na js-a... jeli orangelistening.gif

comment_452892
Gde si cuo to za taj Edge 2?...posto prvi put cujem za to a redovno visim na Harmony Central forumu i u "toku sam" sto se tice gitara i ostale opreme icon_confused.gif

Jebote, ja sam morao ranije da ceprkam da nadjem prethodnika Edge II... icon_wink.gif

http://www.regentguitars.co.uk/www.regentg...Series_829.html

comment_452974
nisam mislio staromodan-vintage relacija nego posto vidim da postujete neke kuke rek'o da malo stavim nesto sto se meni svidja...ovo je sve samo ne kicerica...

Provali stoptail (tremolo) i inlay (ono sto oblelezava pragove) pa mi reci da je ono za ozbiljnog muzicara... Sto mi je rek'o cale kada sam oslikao pickguard: "Ja sam mislio da si ti ozbiljan, a ne kao neki hipik!" icon_smile.gif

comment_453013
Provali stoptail (tremolo) i inlay (ono sto oblelezava pragove) pa mi reci da je ono za ozbiljnog muzicara... Sto mi je rek'o cale kada sam oslikao pickguard: "Ja sam mislio da si ti ozbiljan, a ne kao neki hipik!" icon_smile.gif

i dalje ne nazirem poentu price...to sto "obelezava" pragove je kao sto vidis sedef i jebeno dobro izgleda...ozbiljan muzicar i ne gleda sta svira vec sta izlazi iz te daske...

comment_453463

Ma Jacksoni su totalno gitare u kurcu.... fakat ne vrijede.... Esp mi je naj. metal gitara...

Fakat odlična gitara je Peavey Eddie Van Halen Wolfgang... fenomenalna je musik19.gif ... Ipak van halen se nebi bezveze prodao

comment_453609
i dalje ne nazirem poentu price...to sto "obelezava" pragove je kao sto vidis sedef i jebeno dobro izgleda...ozbiljan muzicar i ne gleda sta svira vec sta izlazi iz te daske...

pa poenta je da je gitara ruzna! icon_wink.gif gitara je instrument i kao takva po definiciji mora da zraci elegancijom. ne znam cemu sluzi onaj inlay kada je nevidjeno ruzan...