Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5k
  • Views 358.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gospa na Sivcu
    Gospa na Sivcu

Da li ovaj, sada vec potpuno bezoblicni bend jos uvek postoji, ili je napokon umro i u medijima koji su ga onoliko propagirali ranih dvehiljaditih(kad je metal bio "In")?   Hahaha neko mi zveknuo m

• AuroraFallen
    AuroraFallen

Jedan od najboljih bendova ikada....

• Не лупај.

comment_568136

a što se tiče obrazloženja da neće NOVI spot da pušta dva puta za redom .... čitaj-->> NOVI << ..+ već ga je pustio dva puta iste večeri .. tako da... rolleyes.gificon_razz.gif

on radi listu samo za petak vece a ko pusta za ostale dane ne znam,samo stave u masinu i odu kuci a ovi se gube i traze reziji da pustaju spotove a tamo nema nikog icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

imam spot ako ti treba da ti se sreze icon_biggrin.gif

comment_568202

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif treba, treba, hvaaaalaaaa biggrin.gif (nije hitno, dogovorićemo se kasnije orangelistening.gif )

@bestia - svaka ti čast! .. kako si samo pogodila ono citiranje pesme.. icon_smile.gif

znači, spot se daje redovno .. mogla bih da uključim tv.. ph34r.gif ......mada ovih dana slušam samo the 69 eyes biggrin.gifmusik20.gif ..

@lestate - je l' ville peva i na novom albumu prateće vokale?

comment_568388

Well, nije to do mene, čovek jednostavno tako izgleda... i baš je divan Idi lepo na google i traži slike Ville Valo (pevač) ili, jednostavno, HIM, naći ćeš dosta slika, da ne gušim tenu slikama bezveze.

Gledah one slike, najsladji je na spotu "Wicket game" , na ostalim slikama je kao "pederko" icon_biggrin.gif mislim kao zenski petko, ic mi se ne svidja. icon_smile.gif

bestia - svaka ti čast! .. kako si samo pogodila ono citiranje pesme..

mai sta je tu smesno, mislim na citiranju pesme?

comment_568507

@Ginger - 2 years ago there was a talk about "honey baby" but ville said he knew nothing of it .. so, it might be old gossip "revived" icon_wink.gif .. we'll see..

@fantasmic - jesi ljubomoran? icon_razz.gificon_wink.gificon_smile.gif

Edited by mai

comment_568561

okay, onda cu pokusati na nasem, sorry... icon_wink.gif

Ja isto imam spot od "wasting the dawn" dali su ga na Onyx-tv, Ville je na pocetak u autu sa ocalima za sunce i na kraju drzi bocu piva ili nesto drugo.. da mi nisu rekli nebi ga prepoznala... icon_uhoh.gif

comment_568980

ma imam ja wasting spot, tu ville pozira kao jim morison, nego trazim dva poslednja spota HIM-a (solitary man i and love said no), posto mi je konekcija prespora iako je ISDN... jbg, navikao na cable...