Shamandalie Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Imam ja spot, arhiviran na beta kaseti, pa kome zatreba za privatnu kolekciju.... PS. Ville se nabildovao i nije vise onako mrsav..za pohvalu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 (edited) @bestia: this should work http://www.varietease.com/himripoutwingsbutterfly.wmv album izlazi 26.9. .. u usa dan kasnije Edited August 18, 2005 by mai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 HIMerii se trude izgleda da smisle sto gluplje ime za svaki novi album. Mai za sta ti je ovaj link? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Proverio/skinuo. Dakle novi singl a? Pa nije los, malo su nagruvali zvuk sto pozdravljam. Ali malo mi pesma zvuci provaljeno ali 'ajd sad. Spot je mozda i njihov najbolji spot?! Ville sa kratkom kosom na momente lici na neku baba seru dok na neke druge momente lici na nekog selju najgoreg. Bas mu grozno stoji kratka kosa. Doduse i duga, cuvak je ruzan pa to ti je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Najveci napad besa ikada coming! Kako JA to jos uvek nisam videla??? Gde ste ga videli?? Ko mi kriv kad ne gledam tv.. imas na thesacrament.net i spot i mp3 meni se pesmica jako dopada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE_SOAD Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 imam ja sest pesama sa novog albuma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE_SOAD Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 behind the crimson door face of god killing loneliness poison heart wings of butterfly vampire heart mada su mi neke uzivo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Proverio/skinuo. Dakle novi singl a? Pa nije los, malo su nagruvali zvuk sto pozdravljam. Ali malo mi pesma zvuci provaljeno ali 'ajd sad. Spot je mozda i njihov najbolji spot?! Ville sa kratkom kosom na momente lici na neku baba seru dok na neke druge momente lici na nekog selju najgoreg. Bas mu grozno stoji kratka kosa. Doduse i duga, cuvak je ruzan pa to ti je. najbolji? da.. moguce.. mene ono svetlo u spotu podseca na batman-a .. a ville na momente (o uzasa!!!) podseca na malog kokoshara iz rasmus-a ..znash shta ja imam da ti kazem na poslednji komentar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Mene one lupe (?) podsecaju na Mansonov spot Beautiful People ... Kokoshar! Elem pesma je zarazna... priznajem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 njihovi nazivi albuma su ranije bili josh i gluplji tako da je dark light korak napred.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Vec to spomenuh ali eto vidim da nisam jedini koji to primecuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 @ mai: dolazim ti na kucnu adresu da ti pokupim neko blago sa compa. love, less Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Meni nije jasno kako je gitarista zavrsio Berkli univerzitet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 a ville na momente (o uzasa!!!) podseca na malog kokoshara iz rasmus-a Uzgred, i The Rasmus imaju novi singl...mislim da se zove No Fear, a taj kako ga ti zoves mali kokosar uopste nije promenio imidz za razliku od Ville Valoa. Ja se slazem da je s vremena na vreme neka promena dobrodosla, Ville jeste ruzan, ali mislim da ima jaku licnost... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Hvaja za linkove O utiscima kad skinem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Elem pesma je zarazna... priznajem. @ mai: dolazim ti na kucnu adresu da ti pokupim neko blago sa compa. love, less shta li sad imam .. .. btw, probala sam da naruchim cd....ne shalju u scg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 mene zeza konekcija, pa ne mogu da skidam sa neta a da se ne otelim... gde li su ona lepa vremena kad sam imao unlimited cable? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 mene ono svetlo u spotu podseca na batman-a .. a ville na momente (o uzasa!!!) podseca na malog kokoshara iz rasmus-a dobro je kad stavi ruku na grudi i glumi da ga je pesma pogodila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 1. Nanananana, Betmeeeeeeeeen, nananannanana, Betmeeeeeeeen, Betmeeeeeeeen, Betmeeeeeeeeeeeeeeeen!!! 2. Lupe uistinu nateraju coveka da pomisli na "Beautiful people". 3. Ville opet prizeljkuje da bude Billy Idol.. ona frizurica - 4. Pesma mi je isprva licila na narodnjak. Kada sam je drugi put preslusala opet je licila na narodnjak. 5. Uprkos svemu navedenom utisci su totalno pozitivni. Otprilike mi je simpaticno na slicnu foru kao kad sam videla Jyrki-a obucenog u roze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospa na Sivcu Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Jurki u rozem ? To moram da vidim ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 @bestia: this should work http://www.varietease.com/himripoutwingsbutterfly.wmv Hvala za link....spotic je ok...mada mi je Ville smesan, ali moj Burton sve sladji i sladji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Jurki u rozem ? To moram da vidim ! Izvinjavam se na spamu ali ovo je jace od mene. Dakle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 period oko christina death singla. inace roze je nevidjeno in u tampereu, pre svega zahvaljujuci negative-u i soul relicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Izvinjavam se na spamu ali ovo je jace od mene. Dakle... rozze pozze........ kjut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 U ovom novom spotu sam videla neku tetovazu kod onog srca na ruci...nesto pise...zna li neko sta tacno pise? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts