Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Solitary man je užasan spot. Najmanje mi se sviđa od svih koje sam videla a Ville izgleda maximalno propalo. I još gomila onih gitarski-pop-fensera što nešto kao tamo glume... fuj. Pesma kao pesma je okej.

• Replies 5k
  • Views 365.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gospa na Sivcu
    Gospa na Sivcu

Da li ovaj, sada vec potpuno bezoblicni bend jos uvek postoji, ili je napokon umro i u medijima koji su ga onoliko propagirali ranih dvehiljaditih(kad je metal bio "In")?   Hahaha neko mi zveknuo m

• AuroraFallen
    AuroraFallen

Jedan od najboljih bendova ikada....

• Не лупај.

nebi znala ti reci, ne vjerujem da ces moci naci cjeli, ali probaj sa win mix-u, ja dosta nadem...
icon_surprised.gif Ako nekome treba And Love said NO(spot)...ja imam....al u svakom sluchaju zelim da nabavim Waisting The Dawn..... icon_biggrin.gificon_da.gificon_smile.gificon_wink.gificon_cool.gificon_razz.gif

tipovao sam da ce ti favoriti biti borellus, stigmata i phantom gate.

Doooooobrooooooooo... nećemo nikome da namećemo sad svoje mišljenje...

SERPENT RIDE JE ODLIČNA!!! violent.gif

Mada these days mnogo slušam Borellus musik20.gif

Ovde je kako vidim sve po starom... icon_rolleyes.gif

Dark secret love je bash laganica

Pa nije ni bilo za očekivati da će biti nekih promena... Meni je Dark Secret Love cool, ali sam retko kad raspoložena za nju (pesmu, naravno icon_razz.gif )

Himovci, je l' chuo neko

I'VE CROSSED OCEANS OF WINE TO FIND YOU

...#??!!#

...Ultra Rare Trax Vol 1....

...stvar razbija!!!...

Čula sam, a mislim i da je ogromna većina stalnih Himaca s ove teme čula. Dabome da razbija, ona i Serpent Ride (a i Borellus)----> orangelistening.giforangelistening.giforangelistening.gif

Slazem se... Serpent Ride i Borellus su fantastichne stvari, iskreno!!... Meni se recimo jako svidja Dark Secret Love (strofa seche, uh..).... Potpuno se drugachije dojmi... heh.... trebali su oni tu atmosferu da zadrze i neguju, a oseca se samo na Greatest Love Songs Vol. 666...

respect for what wasn't ment to be...

orangelistening.gif

znaci nasla sam wasting the dawn i skinula ga,kad ono nista se ne vidi,samo neke zelene mrlje po ekranu,katastrofa.

To ti je chesto do kodeka inache ...

meni se uglavnom deshava kad mi je komp prenatrpan raznim kodecima ..gde se ne zna ko pije ko placa..pa chas radi chas ne ..neki spot icon_smile.gif

Ja licim na njega, samo sto imam 40 kila vise, kratku kosu drugacije boje i drugaciji pogled icon_smile.gif

ajsha69, donesi mi prazan cd na sledece rokanje, pa cu ti snimiti rare & unpublished

Ja licim na njega, samo sto imam 40 kila vise, kratku kosu drugacije boje i drugaciji pogled icon_smile.gif

A ja kapiram da mi je lik poznat... icon_da.gif

ajsha69, donesi mi prazan cd na sledece rokanje, pa cu ti snimiti rare & unpublished

Deal, yo!! icon_cool.gif