PanzerGoth Posted January 31, 2003 Report Share Posted January 31, 2003 Slazem se Stvarno' date='da nije toliko smesno,bilo bi zalosno....... :roll: Uopste mi nije jasna njihova tolika zelja da budu 'nesto novo',pa makar u bilo cemu....... Iako zaista volim njihovu muziku,uopste mi nije jasan njihov ocajnicki pokusaj da budu prvi na svim top listama.A tek ona prica sa onim pacenikom Bam Margerom(ili kako vec) 8O .Coveka bi trebalo zatvoriti kao ozbiljan slucaj poremecaja licnosti,a oni koriste njegovu psihicku bolest da bi se probili u SAD. KATASTROFA 8O Ili ja vise nisam u toku........Mozda su 'raskinuli' prijateljske odnose....... :roll: Sve u svemu,razocarala sam se,potpuno :ne:[/quote'] ja slusam HIM vec 3 godine(!!!)i obozavam ih.ali se u potpunosti slazem s tobom.prvo me je razocaralo kad sam procitala da se oni odricu imena HIM i uzimaju ime HER samo zato sto u SAD postoji grupa pod nazivom HIMblabla. shta vishe,onaj Bam je kreten nevidjeni,tako da su se svi nasli. stvarno mi ih je zao.....ali,jos uvek sam fan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOMB1 Posted January 31, 2003 Report Share Posted January 31, 2003 Jedan od RIJETKIH popularnih bendova koje mogu da poslusam... Sve sto je Cypher rekla stoji ali ipak kada se sve odbaci i kada ostane samo njihova muzika, teka tada se moze vidjeti da im je muzika stvarno dobra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted January 31, 2003 Report Share Posted January 31, 2003 ne znam...ja sam vec poslusala dve nove pesme sa novog albuma i nesto ih bas ne gotovim(a smela bih za sebe da kazem da sam jedan od mnogih HIM fanatika!)..ali jedno je sigurno; HIM nikad vise nece praviti pesme u stilu GLSV666....nazalost. zippy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Council A Posted February 2, 2003 Report Share Posted February 2, 2003 Nekad voleh taj HIM, i prva dva albuma su zaista odlicna, ako se ne obraca puno paznje na tekstove, ali , sa treceg mogu izdvojiti jedino Please, don't let it go i...hm, ne, samo ona zasluzuje da bude izdvojena. Jebiga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega Posted February 2, 2003 Report Share Posted February 2, 2003 Nekad voleh taj HIM, i prva dva albuma su zaista odlicna, ako se ne obraca puno paznje na tekstove, ali , sa treceg mogu izdvojiti jedino Please, don't let it go i...hm, ne, samo ona zasluzuje da bude izdvojena. Jebiga. slazem se..inache sto se poslednjeg albuma tice,i ne secam se pesama vise...ali znam da je bilo bas fuj textova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted February 3, 2003 Report Share Posted February 3, 2003 da lis te mozda culi Dark Secret Love od HIMa?ta pesma rastura.ona i Borellus su u stilu GLSV666 pa idite i pokusajte da ih skinete sa www.volume666.narod.ru ___________________ and our 666 has got the name.... we burn in it's flames again and again what is it our dark secret love..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted February 5, 2003 Report Share Posted February 5, 2003 Ville je pozer sto se tice vecine stvari.(da ne nabrajam foliranje oko biseksualizma,devojaka....... :roll: ). Him se polako,ali sigurno,pretvorio u Boys Band sa malo drugacijom muzikom u odnosu na prototipe. :| i ja se skroz slazem s tobom.u svemu. HIM je stvarno oslabio sto se muzike tice,i tu sam se raaaazocarala nevidjeno.kako moja drugarica kaze,gay-band! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted February 5, 2003 Report Share Posted February 5, 2003 ne znam da li sam vec spomenula,ali najovija HIMova pesma je jedan od jadnih pokusaja imitiranja "nacina" pevanja Marilyna Mansona ili cak nekih bendova kao Soulfly ili Sisitem of a down. :roll: jedino lepo sto mi se svidja je omot na CDu! za XMas edition za DSaBH Ville po prvi put izgleda normalno ali mi se nije davalo 30 evra za iste pesme koje imam :roll: kako sam cula HIM ce i u ovaj CD da ubaci par videa sa novog albuma.to je dobar fazon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted February 7, 2003 Report Share Posted February 7, 2003 povlacim sve ruzne reci za Love Metal.cula sam funeral of hearts i svidela mi se pesma VEOMA! nego LAM oce da reimenuje bend...nisu rekli u sta.rekli su samo da ce zvuk ostati isti i da ce stvarati i dalje stare COOL pesme.... HIM IS THE BEST FUCK ALL THE REST Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted February 27, 2003 Report Share Posted February 27, 2003 HIMOV NAJNOVIJI VIDEO CE BITI SUTRA U 15:00 SATI NA NEMACKOM MTVu I VIVA-i PRIKAZAN.chini mi se da ponekad pushtaju spotove sa germany viva /mtv na studiu b?! :? inache,pesma je Funeral Of Hearts. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted March 9, 2003 Report Share Posted March 9, 2003 Tacno se vidi opadanje HIMa: Greatest Love Songs vol.666 :twisted: Razorblade Romance :twisted: Deep Shadows & Brilliant Highlights Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted March 9, 2003 Report Share Posted March 9, 2003 Tacno se vidi opadanje HIMa:Greatest Love Songs vol.666 :twisted: Razorblade Romance :twisted: Deep Shadows & Brilliant Highlights Love Metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted March 9, 2003 Report Share Posted March 9, 2003 Tacno se vidi opadanje HIMa:Greatest Love Songs vol.666 :twisted: Razorblade Romance :twisted: Deep Shadows & Brilliant Highlights Love Metal Po onome sto sam cuo, to nece biti daleko od . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted March 9, 2003 Report Share Posted March 9, 2003 hmm,funeral of hearts jeste sladunjava.ali druge pesm(bar onih 45 sekundi shto sam chula)nisu loshe.vratili su se malo "unazad".izmiksovali su glsv666 i rr. videcemo..... a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Марија П : Posted March 14, 2003 Report Share Posted March 14, 2003 Ma HIM mi je sasvim ok... mada mi se vise svidjaju oni stariji albumi, bolji su.. i malo su mi pederasti... ali Linde ima zato najjjjlepse dredove a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Council A Posted March 15, 2003 Report Share Posted March 15, 2003 Ja se izvinjavam , nemojte me napasti, mrzi me da proveravam, jel to izaslo nesto novo kad mi nije poznata ta pesma o kojoj pricate? Ili ja treba da uzmem posle godinu dana moj primerak treceg albuma-strahote od drugarice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Hiroshima Posted March 19, 2003 Report Share Posted March 19, 2003 Jedino im valja Gone With The Sin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted April 6, 2003 Report Share Posted April 6, 2003 Zar neko stvarno vise obraca paznju na to ko je pozer, a ko ne. Ej ljudi, pa muzika se pravi da bi ljudi uzivali u njoj, i da bi onaj ko je pravi zaradio novac. Ako je neko dovoljno talentovan da to uradi, onda mu svaka cast. Svidjaju mi se rifovi, svidjaju mi se akordi, svidja mi se melodija. Zar sad treba da ne slusam to jer su oni pozeri. Ma boli me sta su. Za mene su zvuk sa cd player-a i sa zvucnika na kompu i to je meni dovoljno sto se tice njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted May 13, 2003 Report Share Posted May 13, 2003 Рипер са првог, цео Р. Романс и Фјунерал ов Хартс ми се свиђају. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midnight Madness Posted May 13, 2003 Report Share Posted May 13, 2003 Iskreno meni je ova nova pesma skroz bezveze..... :roll: inace nisam preslusavala new album.. ali mislim da imaju dosta boljih (!) pesama... kad ga nabavim.. reci cu utiske o ostalim...a o prethpdnom njihovom radu... well... meni se dopada a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted May 13, 2003 Report Share Posted May 13, 2003 Nephilim, ljubim te u reci! nago ceo novi album je dobar.najvise mi se dopada pesma Sweet Pandemonium(imam je u potpisu), veoma je mracna sto mi se i svidja. kada ce da izadje u YU?na novom CD-u se nalaze 2 ili 3 video.nisam sigurna, jos nisam nabavila novi CD. :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midnight Madness Posted May 13, 2003 Report Share Posted May 13, 2003 ako si mislila na cd kad ce da izadje u YU... mogu reci samo da je vec izasao i da ga svugde ima... a da.. imala sam i prilike da vidim originalan cd..... iiii... book im je bvz... skroz obican :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanzerGoth Posted May 13, 2003 Report Share Posted May 13, 2003 slazem se s tim.unutra su slova isto zltna jedva da mozes da procitas sta je napisano.inace je sve bolje nego da ville sam pise reci pesama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted May 13, 2003 Report Share Posted May 13, 2003 Mene ovaj album nije odusevio. Preslusala sam ga doduse samo jednom, ali mi nijedna pesma nije "upala" u uho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
postman Posted May 13, 2003 Report Share Posted May 13, 2003 Moze da prodje i ovaj album,al' vec se nakotilo boljih "HIMOVA" Od "HIM-a".Poslusajte TO / DIE FOR novi album ili POISONBLACK,Zvuce kao HIM na pocetku,svezije ,himnicnije ,ubedljivije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts