Posted February 14, 200223 yr comment_28750 da li i njih svrstavate u nu metal bend??? i kako vam se cine???
February 14, 200223 yr comment_28751 Ne bih rekao da su NU,oni su jednostavno umetnici.Kad tool napravi stvar to je remek delo.
February 14, 200223 yr comment_28752 Umetnikom smatraju i onog slikara sto d*ka po platnu i ostavlja otiske svog dupeta.... Hehe ne mrzim ja Tool toliko (ima na progressivu moj post na temu tool pa vidi) ali imao sam anti-inspiraciju...
March 13, 200223 yr comment_35756 Evo jednog site-a koji sam skoro otkrila, uradjen u Kroaciji: http://www.toology.com
March 13, 200223 yr comment_35789 hah, Tool i Nu metal.. o boze =) svoje misljenje o tool-u ostavih na drugom topicu (na ne-metal forumu) pa necu sad opet da smaram uglavnom tool je cool
May 2, 200223 yr comment_49857 TOOL su zakon...evo upravo nosim TOOl dux meni se mozda i A Perfect Circle svidja vise od TOOLa. Nekako mi se vise dopada atmosfera, harmonije u vokalima i kako gitara zvuci... strasni su....da Maynard izda album gde prdi u mikrofon sat vremena verovatno bi i to kupio
May 8, 200223 yr comment_51812 tool je alternativa haha....bas nemas pojma o cemu pricas..... koja alternativna grupa koristi poliritmove, konstantno pise pesme u neobcnim ritmovima kao 5/4 i 10/8...i ima genijalnu obrazovanje kad su u pitanju harmonije? Ti slusas sta ti radio i TV govori kao i ostali klinci koji se loze na Tool jer su na radiju culi da je tool "in" i samo slusaju singlove pa nemogu nikako pa provale da je muzika vrlo komplikovana, dinamicna i kompletno originalna. Zato ja nikad nisam isao da vidim TOOL uzivo...jer nebi mogao da uzivam u toj atmosferi de se klinci od 15 god. deru "Play Sober!!" dok Tool svira neke progressive bolestine od 7 minuta kao sto je "Lateralus" Glupo je da lupas ako nemas pojma o cemu se radi....Tool su ocigledno presli preko tvoje glave....nastavi da se przis na FF "Obsolete" Azal
May 14, 200223 yr comment_53848 Zato ja nikad nisam isao da vidim TOOL uzivo...jer nebi mogao da uzivam u toj atmosferi de se klinci od 15 god. deru "Play Sober!!" dok Tool svira neke progressive bolestine od 7 minuta kao sto je "Lateralus" TOOL je najbolji! Azal, jesi li ti bubnjar? Cudi me kako znas za 5/4 i 10/8... TOOL JE PROG!!!!!!!!! Ali ni SOBER nije losa pesma.Mada ja znam da to nisi ni mislio, azal. DA LI TOOL DOLAZI NA EXIT!?
May 14, 200223 yr comment_53854 [quote="exorcistCudi me kako znas za 5/4 i 10/8... Pa nepoznaju samo bubnjari nepravilne ritmove
May 14, 200223 yr comment_53884 neznam...nista nisam cuo....bilo bi strava i nisam bubnjar...nego basista
May 18, 200223 yr comment_55122 A kad je to po tebi nastao NU ??? Po meni nu nije pravac jer u nu svrstavaju i Tool i Mansona i Slipknot i Deftones i Linkin Park , a ti bandovi nemaju veze sa vezom ... Na mnogim mestima na netu sam video da se za "zvani
May 21, 200223 yr comment_56130 A kad je to po tebi nastao NU ??? Po meni nu nije pravac jer u nu svrstavaju i Tool i Mansona i Slipknot i Deftones i Linkin Park , a ti bandovi nemaju veze sa vezom ... Na mnogim mestima na netu sam video da se za "zvani
June 5, 200223 yr comment_61705 Nesto najbolje i najorginalnije sto sam cuo u poslednje vreme!!! Samo sam preslusao "Aenima" i "Lateralus", neznam kakvi su ostali albumi!!!