Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.2k
  • Views 221.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1111784
' date='27. 4. 2006, 19:08'] istina, al gledati Tool nije bash tako chesta prilika...vredi se zrtvovati

pazi ...za odlazak u Prag ti minimum treba po onome sto si i sam video oko 100-150 evrica

+ karta ajde nek bude 50e minimum.. = 200e ...

dakle iskljucujem smestaj bar taj 1 dan,hranu i solidno napijanje pre iliti posle koncerta ...

Zivimo u zemlji u kojoj prosecna plata ne prelazi 300 e u najboljem slucaju ..

Pod pretpostavkom da zivis sa mamicom i taticom i da ti oni daju klopu i smeshtaj jel opet ceo mesec rmbachish negde za jebenih 300 e koje ce skoro u celini dati za 1 i pol dan umesto da platis rezije i hranu ceo mesec ili bar neki delic......

ma sta ja pricam isplati se ...

bar bi imao sta da pricas unuchicima kad postanes matori dosadni shishmish.....

comment_1112046

Karta za bus je nekih 30 evra, da kazemo jos toliko za cert, klopu cu poneti od kuce, a za smestaj... pa jebemmumater, za 2 dana mi nije frka da izklosharim pivopije.gificon_smile.gif Imaju u Pragu neki hosteli valjda, oni su 10-15 evra noc... Jedino ne znam koliko je viza.

Edited by Herr_Wolf

comment_1112211
Karta za bus je nekih 30 evra, da kazemo jos toliko za cert, klopu cu poneti od kuce, a za smestaj... pa jebemmumater, za 2 dana mi nije frka da izklosharim pivopije.gificon_smile.gif Imaju u Pragu neki hosteli valjda, oni su 10-15 evra noc... Jedino ne znam koliko je viza.

ti nisi gledao HOSTEL od tarantina?!? icon_smile.gif jeste da je tamo slovacka a ne ceska, ali su nekada bile u istoj drzavnoj zajednici icon_smile.gif

comment_1112366

za tool se isplati dati i vise.

gledao sam ih na lateralus turneji, idem i ovaj put.

pazljivo dozirajte prije koncerta! icon_biggrin.gif

comment_1113053

Karta za bus je nekih 30 evra, da kazemo jos toliko za cert, klopu cu poneti od kuce, a za smestaj... pa jebemmumater, za 2 dana mi nije frka da izklosharim  pivopije.gif  icon_smile.gif  Imaju u Pragu neki hosteli valjda, oni su 10-15 evra noc... Jedino ne znam koliko je viza.

der der...

Ti si psihoanesteziolog a ne turisticki vodic...

i tebi sve kupuju tako da ne znas kako je svet skupo mesto ..

icon_smile.gif

Isao bi najradije da je cela plata moja ..al moraju da se plate rezije ..and i have 2 mouths to feed..icon_smile.gif

Videcu ih u LA-u ..jednoga dana icon_razz.gif

Edited by Orbituated

comment_1113361

Ima li neko film Bikini Bandits gde Maynard glumi Satanu ("Freeze Motherfuckers")? Skinuo sam 99.5% torrenta i nema seedera već 10 dana. Dođe mi da se upucam jer je u pitanju gomila rar arhiva koje nema teorije raspakovati bez poslednja 2.5MB... Još gora stvar je što sam skinuo čitav preview deo filma od minut,... Ah, the pain!

EDIT: dajem š'a oćete za uzvrat icon_smile.gif

Edited by Cynic

comment_1113363
der der...

Ti si psihoanesteziolog a ne turisticki vodic...

i tebi sve kupuju tako da ne znas kako je svet skupo mesto ..

icon_smile.gif

Isao bi najradije da je cela plata moja ..al moraju da se plate rezije ..and i have 2 mouths to feed..icon_smile.gif

Videcu ih u LA-u ..jednoga dana icon_razz.gif

Cuti shtekaro icon_razz.gif

comment_1124303
Cynic bas sta hocu za uzvrat?ok Verovatno ces morati da mi odigras neki opasan ples na kisi(go naravno).Mada mogla bih da budem i kreativnija...Smislicu vec nesto,nista ti ne brini!