Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 370
  • Views 52.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stvarno? Ja sam veliki protivnik sviranja klasicne gitare. Sa ili bez trzalice. I takodje veliki protivnik klina. I sviranja elektricne prstima. Megadeth zakon...

• Joe Satriani   konza Velesa.  

• destruction of mankind
    destruction of mankind

Za gitaru najviše koristim Jim Dunlop Jazz III, a za bass Schaller heavy (1,09 mm/0,043 inch).

comment_1156886

I jos jedna stvar. Sve pesme se prvo prave na klinu, snimaju na klinu, a onda se na sve to lepi distorzija, i provlaci kroz equilaizere.

Ne bih da ti razbijam decacke iluzije, ali to sto si izjavio je nebuloza!

To je toliko individualna stvar i apsolutno varira od muzicara do muzicara tj. od snimatelja do snimatelja, studija i sl.

pivopije.gif

EDIT: JAZZ III

user posted image

Edited by Acid Rain

comment_1157399
pukeface.gif

Sigurno i mlataras kosom dok sviras, i pravis face, i plazis jezik.

pukeface.gifpukeface.gifpukeface.gif

Kolko cesto menjas zice?

Da pogodim:

Korisris hum bucker, Ibanez gitaru, zice debljine 12, marshal pojacala, odvrces do daske bass i treable a middle utisavas do kraja. Jel sam u pravu.

A Megadeth je ok sve dok neko bezuspesno ne pokusa da ga kopira.

I jos jedna stvar. Sve pesme se prvo prave na klinu, snimaju na klinu, a onda se na sve to lepi distorzija, i provlaci kroz equilaizere.

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

A ti si verovatno jedan od "onih" sto na metal svirci vezu lepo kosu, ukopaju se u mesto, slucajno da ne pogrese, jel?

Naravno kad provuces klin kroz distorziju laugh.giflaugh.gif

comment_1157887

Ja ću na prvoj sledećoj svirci da sviram samo na clean-u, a vi ako vas interesuje kako to treba da zvuči, svako lepo dođe kod pojačala, snimi gitaru sa diktafonom pa posle kući prebacite u kompjuter i propustite kroz guitar rig... icon_smile.gif

comment_1163594

cek bre......3.0...zar to ne treba da znaci 3 mm......ja obozavam Dunlop 1.14....posto su debljine po bojama, ova je ljubicasta....i mnoooog mi lezi.....

za klanje, za malmsteenove solaze.....sve......od Dimebaga do Yinwia icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

comment_1165207
cek bre......3.0...zar to ne treba da znaci 3 mm......ja obozavam Dunlop 1.14....posto su debljine po bojama, ova je ljubicasta....i mnoooog mi lezi.....

za klanje, za malmsteenove solaze.....sve......od Dimebaga do Yinwia icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Verovao ti ili ne,to je 3mm.Ja sam bio skeptican ali kada sam je probao bilo je ono u stilu "Vaaaaaauuuuuuu!!!!"Imam i onu od 2mm i veruj mi bolja je ona od 3mm.Blackbite ionako svira prstima tako da se bas i nerazume toliko u trzalice. icon_wink.gif Tvrda je kao kamen,nema sanse da se sjebe za koju nedelju,super je zaobljena tako da mozes da sviras bilo sta sa njom.Savetujem ti da probas,ima je u Mix Musicu,kosta oko 80din.Imam i Jazz III ali mi neodgovara kao Big Stubby(ja ga zovem "Nerast"),nerast rules!!! icon_rockdevil.gif

• 3 weeks later...