Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.4k
  • Views 162.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nidzo ovo je vr' icon_biggrin.gif Treba ovo nekako Halidu da se posalje mejlom icon_smile.gificon_smile.gif

I stavi link na MZM, imam osecaj da ce drustvance odlepiti icon_smile.gif

E jebesh mi sve ja ne umem da skinem sa ovog sranja......

evo skidam.....

Nikola........stvarno ne znam shta da kazhem.......mogli bi da sviramo ovo a?......ali ako i jednog trenutka mislish da tju da pevam onako onda si se grdno prevario sinak.....

NEma soLa? :shocked:

Ovo ide na englesku verziju sajta:

"Nikola Krstovic, guitarist of serbian ground breaking progressive metal act - Acid Rain, is curently working on solo material containing rearangements of some of the 'diamonds' of serbian folk culture. More news to come..."

KAKVI SU ONO PRATECI NA KRAJU??? ("...nit' rubiIine...")

ne kapiram, sta da radim kad otvorim taj rapid kurac, i kliknem na free download? nista se ne desava, a nema nigde opcija za download? ja sam malo pavglu.

kliknes na free sacekas 40 sekundi da ti se u dnu pojavi slicica sa 3 znaka i polje u koje da ih prekucas i onda ces moci da daunloudujes

Edited by Atheist

newsflash: Halid Beshlitj je prijatelj mojih roditelja......rekli su mi starci da kad odradimo konachnu verziju ove pesme da mu obavezno odnesemo......do jaja......

Hahaha, sad i ja cuh pesmu! laugh.gif NE PREVAZIDJENO! icon_rockdevil.gif Samo mi nesto deluje kratko, mora to malo duze da bude icon_biggrin.gif

Nikola........stvarno ne znam shta da kazhem.......mogli bi da sviramo ovo a?......ali ako i jednog trenutka mislish da tju da pevam onako onda si se grdno prevario sinak.....

Brate, mojne da se ljutis al' ovo peva samo Nikola icon_rockdevil.gif

newsflash: Halid Beshlitj je prijatelj mojih roditelja......rekli su mi starci da kad odradimo konachnu verziju ove pesme da mu obavezno odnesemo......do jaja......

odlicno icon_smile.gificon_smile.gif

Kako je zarazno, ceo dan pevam ovu melodiju što je kljava svira. icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif Jebem te u bulju, Nikola, prevazišao si samog sebe. icon_smile.gificon_smile.gif

aaaaaaaaahahahhaaaaaaaaaaaa!!

pesma je skroz TURBO!!!!! icon_rockdevil.gif

Ocekujte u skorije vreme jos klasika proga!

Tipujem na Sinana - Ej, otkad sam se rodio! icon_biggrin.gif

Ako ima nekih predloga slobodno ih iznesite ovde! pivopije.gif

e' date='31. 1. 2006, 16:28'] Brate, mojne da se ljutis al' ovo peva samo Nikola icon_rockdevil.gif

O da. icon_smile.gif S' tim sto mora i solaze da se ubace, jedna turska na klavijaturama i jedna gitarska, na Nikoli icon_biggrin.gif

Heavy!

Nemoj da se zajebete i izdate ovaj alter-materijal paralelno sa zvaničnim. Niko vam neće kupiti zvanični icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.