Posted October 15, 200123 yr comment_29581 bas me interesuje sta mislite o ovoj grupi (neznam zasto nesvidja mi se da ih zovem bendom)
October 15, 200123 yr comment_29582 Pa po srpski .Mislim da je bilo reci o ovoj grupi a mozda i ne.Volim da ih slusam .
October 19, 200123 yr comment_29584 DO JAJA SU! DO JAJA SU! DO JAJA SU! DO JAJA SU! DO JAJA SU! DO JAJA SU! DO JAJA SU! DO JAJA SU! DO JAJA SU! DO JAJA SU!
October 19, 200123 yr comment_29585 Steta za onako dobre muzicare sto su glupi nacionalisti Jeste culi Go Away? Ni lepse pesme ni debilnijeg teksta na tarzan-engleskom... where are you came from, what you want this is my street, this is my home go away and leave me alone and your face is something wrong ili ono: we gotta power, we gotta boots the street life is our roots but you don't know, bloody stranger our street for you is fucking danger sta reci sem HA HAAA hahahahah HAHAHHA haaaaaa AHAHAHAHAHAAHAHAAAA!!!!!
October 20, 200123 yr comment_29586 MOj drug ih obozava,ja,ja se nisam bas ni naslusao,mozda jednog lepog dana!?
October 29, 200123 yr comment_29600 Volim par njihovih pesama,nisu losi. Put beznadja mi se najvise svidja.
November 13, 200123 yr comment_29612 Svidja mi se dosta pesama.Ne smeta mi to sto su nacisti.Muzika mi je vaznija i mislim da je stvarno jaka
December 1, 200123 yr comment_29614 odlicni su, sto bi rek`o jedan lik sa faxa:"svrsavam kad ih cujem"
December 6, 200123 yr comment_29617 Nisu losi ali stvarno engleski im je blagi uzas, tiha jeza..... Volim nekoliko pesama ali ima nekih koji me uzasno iritiraju.... Toliko od mene
December 8, 200123 yr comment_29618 10 godina ... pesma rastura , ne idem na njihove koncerte jer ima mnogo celavih ... Mrzim sto su nacionalisti , inace super su za izivljavanje ...
January 12, 200223 yr comment_29621 Grupa je EXTRA, majke mi rasturaju. Nebih rekao da ima kvalitetnijeg benda po nasim krajevima. Zadnji album se uokviri i stavi pored Titove slike u dnevnom boravku.
September 29, 200222 yr comment_100063 tj. sranje je... sve pesme su "sve je crno" "tama" "prokletstvo"... ko neki goth...
October 1, 200222 yr comment_100648 Bas sam ih slusao celo vece! Nisam ih dugo slusao (od Motorheda) pa mi je bas prijao "Exist To Resist". Mnogo su jaci uzivo nego studijski. U svakom slucaju ih gotivim. Cak bih se usudio reci da ih gotivim poprilicno ali ne u preterano velikim dozama. 'Nikad vise' je MNOOOOOOGO jaka pesma!
October 4, 200222 yr comment_101903 10 GODINA JE NAJBOLJE ODSVIRANA PESMA,A PUT BEZNADJA NAJBOLJA IPAK SU SE PRODALI PRVO SKINSI A SAD...... OCAJNO ZVUCE UZIVO MADA SVE U SVEMU NISU LOSI
October 28, 200222 yr comment_110049 U bre ljud al se vi ovde nalupaste jebalo kevu )))) Marko je u pravu sto se tice tekstova, i sve vuce na neku crninu, sto mi se nimalo ne svidja... Da je najbolja pesma put beznadja ili godina govore samo oni koji su je culi 2-3 puta )) Ubedljivo rulaju Crno je sve i Heroj )) Neko ovde spomenu da nisu svi skinhedi nacisti, i to je tacnom postoje S.H.A.R.P - ovci koji su protiv rasne predrasude (tako im i samo ime kaze )) i koji smaraju sa nekim malo jacim pankicem, nazovimo ga oi! Sto se tice ritma nereda, ne znam sto su svi zapenavili kako su oni nacisti i nacionalisti... to sto pevac na par slika nosi bele trejgere i na omotu jedne kasete djavo nosi martinke i crvene trejgere ne govori nista!!!! Inace muzika u par pesama manje vise nije losa ali reci su totalno sranje Sto se tice svirke uzivo, tu stvari vec stoje malo drukcije.. naime uzivo su vrlo dobri za razliku od bendova manje vise slicnog zanra koji 'haraju' tipa direktori i saht, kad ih vec neko pomenu, btw mnogo su losi i jedni i drugi a saht ko je imo prilike da slusa uzivo zna sta se zove losa svirka Sve u svemu, ocena na skali od 1 do 10, recimo 3 eventualno 4... (samo ako im fali za prosek )))))))
March 9, 200322 yr comment_170518 Imaju tu i tamo dobrih pesama ali ih ne volim preterano Nekima iz mog drustva su totalno dosadni