Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 852
  • Views 75k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja sam se malopre vratila iz doma sindikata, gledala "Pevaj, brate!" sa Andrijom Milosevicem i Milanom Vasicem. Odlicna predstava, sat i po dobrog smeha. a ima i scena u kojoj Milan Kalinic pusti nek

• "Figarova ženidba i razvod" u Narodnom. "Kabares Kabarei" u pozorištu Slavija; Ne smem da izostavim omiljene mi opere "Karmen" (isključivo kad Del Monakova peva, a i igra, bome ), "Onjegin," "Nab

• 'Daske' valjda kao ta bina na koioi stoe i zaradzuiu lebac

comment_1423474

??? kako ne? mozda u par trenutaka nisu, ali su skoro sve vreme.

Enivej, gledah jutros u okviru TIBE "Blutrotiges Schuhe" sto su nasi preveli kao "Crvene, crvene cipele", neko gostujuce pozoriste iz Nemacke, u JDPu, i mogu vam reci da je bilo bas bas dobro...

Inace, popodne gledam "Kako je Tonkica kupovala kruh" neko gostujuce pozoriste iz Hrvatske...

comment_1423666
pozoriste se voli, ne razmislja se o novcu. Poenta umetnosti nije novac.

ako poenta nije novac, sto se onda karte naplacuju? poenta sveg drustvenog delovanja je novac. pozoriste i pozorisna publika ne mogu da zive van realnog ekonomskog okvira. voleo, ne voleo, ti moras pa moras da platis kartu da bi gledao, kao sto pozoriste i producent mora da izdvoji novac da bi napravio predstavu, i jos na tome da zaradi.

comment_1424283

Upravo karete moraju da se naplacuju iz prostog razloga - da ne bi bili josh na gubitku zbog ulozenih sredstava.Znam pozorishta amaterska koja nisu naplacivala ulaz 30 godina - ali zato to igraju ljudi koji to vole(time ne kazem da ovi profi ne vole) i plus nemaju izdatke za scenografiju..kostimi su isti vec godinama , prilichno je improvizacija..

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...