Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

89 members have voted

1. 1. Najbolja stvar na Rust In Peace?

• Holy Wars...The Punishment Due
    • Hangar 18
    • Take No Prisoners
    • Five Magics
    • Poison Was the Cure
    • Lucretia
    • Tornado of Souls
    • Dawn Patrol
    • Rust in Peace...Polaris

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

comment_1243486

@ trooper :

Slazem se i za text i za produkciju...samo da preciziram...kad sam reko da je Megadeth sve bolji i bolji, mislio sam u odnosu na druge velike bendove koji su losim izdanjima razocarali.Ali pazi Gears of war nije jedina pesma na novom materijalu, mozda ce biti boljih stvari...ali ne bi trebalo da bude veliko razocarenje.Od st.angera ne moz da bude gore sigurno... :) :) :) ...dobro salu na stranu Megadeth nije iz tog filma, niti ce biti i to je sigurno i to je ono sto je dobro.Za Slayer se slazem.Rekoh MegaDex nije nista extra ,ali nije ni ruzno lose.Solidno je, za "Moderna" vremena je super,kakva se sve inace sranja snimaju.

Da rezimiram svirka po meni je dobra tacka(tvrdo je),text je blaga bezvezarija(nema onog dobrog sarkazma),produkcija nije nesto(videcemo ipak kako ce da zvuci na albumu, mozda ce biti bolje) ... ali je u globalu fino zbog situacije sa velikim bendovima uopste(naravno cast izuzecima).

:pivopije:

• Replies 11.3k
  • Views 837.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Thrash metal izdanje? Hahahaha! Megadeth nije imao treš metal izdanje još od '90. godine. Ne mogu nikako da razumem famu oko svakog sledećeg albuma ovog benda, kad je isti propao pre više od dvadeset

• Žao mi je što Mastejn nije overio od droge tamo '90. ili kad je već bio na ivici.

• Vi niste normalni. Kritikujete Dave-a najvecu legendu thrash metala. Hetfild i ostale kaubojcine mogu samo da mu sisaju resu. Pametniji je i obrazovaniji od njih hiljadu puta. Muzika koju je pravio u

comment_1243825

@ trooper :

Slazem se i za text i za produkciju...samo da preciziram...kad sam reko da je Megadeth sve bolji i bolji, mislio sam u odnosu na druge velike bendove koji su losim izdanjima razocarali.Ali pazi Gears of war nije jedina pesma na novom materijalu, mozda ce biti boljih stvari...ali ne bi trebalo da bude veliko razocarenje.Od st.angera ne moz da bude gore sigurno... :) :) :) ...dobro salu na stranu Megadeth nije iz tog filma, niti ce biti i to je sigurno i to je ono sto je dobro.Za Slayer se slazem.Rekoh MegaDex nije nista extra ,ali nije ni ruzno lose.Solidno je, za "Moderna" vremena je super,kakva se sve inace sranja snimaju.

Da rezimiram svirka po meni je dobra tacka(tvrdo je),text je blaga bezvezarija(nema onog dobrog sarkazma),produkcija nije nesto(videcemo ipak kako ce da zvuci na albumu, mozda ce biti bolje) ... ali je u globalu fino zbog situacije sa velikim bendovima uopste(naravno cast izuzecima).

ostali materijal nisam chuo, jel imash link da mi dash...

MegaDex nije nishta extra? ne razumem sta je megadex?

pa snimaju se kojekakva sranja, ali ja sam reako samo sta sam mislio o gears of war...

comment_1246205

usput chuo sam verziju mechanixa koju josh peva hetfield... live

18.19.1982 San Francisco, znachi dok je dave bio u metallici

glas zvuchi smeshno da budem iskren... :)

mislim jbg najbolje pesme je pravio mustaine

Cekaj, hoces reci da nisi preslusao "Sysetm Has Failed"? O cemu mi onda uopste pricamo ovde?

ama bre jesam cuo sistem has failed - mada i nije bash neki, ali nije ni losh - nego sam mislio da mi je nesto promaklo...

a gears of war, koji nije losh po meni, ali dalje od nekih pravih megadeth vrednosti

Edited by The Trooper

comment_1246787
A rekao je da ce ovaj album biti jos vece vracanje korijenima! Vidjecemo...

Isto kao i prošla dva. :D

Ja sam pokušao prije jedno 20 dana da slušam The System Has Failed.

Džaba.

Jedna dobra pa jedna loša pjesma, pa opet tako.

I onda mi se ne da slušati.

A onaj prije njega, za divno čudo, mi je neobično drag.

Ne očekujem ništa, a kontam i kako je vrijeme da prestanem slušati Megadeth.

Ozbiljno.

Ne baš da prestanem slušati, ali, da uopšte ne nabavim taj album kad izađe.

Nemam poslednja dva Maiden albuma, poslednja dva od Metallice, poslednji od Tool, i još dosta tako albuma.

Radije da pružim šansu nekim mlađim bendovima umjesto da slušam pokušaje inspiracije.

Džaba tući mrtva konja...

P.S. Skupljam snagu da još jednom poslušam prvi album Exhordera. :ph34r:

comment_1247533
Pa dobro ipak kazem da sacekamo i vidimo

Meni je prošli ovaj užasan, tako da živaca više nemam.

:bigblue:

Eventualno da se okupi originalna (zapravo zlatna, 1990-1997) postava, da uzmu pravog producenta, i snime album, ne mora uopšte biti metal, nešto u rangu Youthanasia, ali da to bude ukusno...

Ovo sad mi je baš bezveze, 2 kanađanina u postavi... Neka još dovede jebenog Brajana Adamsa da pjeva.

:mhihi: