Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.8k
  • Views 299.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ama idite svi u kurac i jebo vas pero deformero dupelisci jedni, svi ste picke crko vam je metal zbog ovakvih sranja, samo cekam kad ce na pinku nastupiti ove pedercine matore napusite se kurca svi

• http://www.youtube.com/watch?v=c_0Dza667Bs

• moram biti iskren da nisam preterano odusevljen pravcem kojim je krenuo novi album, kao ni ovom pesmom. od 4 sa novog albuma, jedino mi je sedmica super, ovde tri su mi bas dosadne. meni ej generalno

comment_1283085

A ko je od ove BG ekipe dosao u posed promo diska, da ga ukradem sutra na ili pre Evergreya? :cool:

Nisam bila prijatelju, a oni ga nisu ni poneli na svirku, a jos da bude smesnije, bila sam sinoc u njihovom gradu, ali nisam uspela da ih iskontaktiram i uzmem taj promo, jer me umor totalno bio savladao.

Vidimo se sutra uvece!

comment_1283320

Eh, eh..lenja beogradska publika. Ne bi mnogi dosli ni da svirka bude u SKC-u, a npr. Apeiron dolazi na Pero Defformero cak iz Banjaluke. E to je TROO METAL.

Istinu zboris mlada damo! , kad smo se prvi put upoznali sa njima i kad su rekli odakle dolaze mi iz benda smo se samo pogledali i iznad glava nam je stajalo neshto nalik na ovo ?????? Boro i ekipa su KRALJEVI i pokrenuli su nam elan za rad istina ziva!

comment_1283383

Istina ovo što kaže Biške, i ja tako mislim - nema nekih varijanti sigurnih za svirku u BG, ipak nisu ljudi dovoljno obaviješteni, a nema ni nekih sličnih bendova da bi se mogla uraditi neka varijanta "4 pesnice protiv Rija".

:lol:

Za Banjaluku da ne spominjem.

:(

Ja mislim da bi se u ovom trenutku dobro bilo skoncentrisati na snimanje nekakvog spota - bilo kakvog, da se nešto smontira, pa da se pusti u rotaciju (da preskočimo pitanje kakvu rotaciju), jer kako su to rekli momci iz benda Virusi - "Bez spota nema života"... Vjerujem da bi to dosta pomoglo širenju riječi junačke.

:pivopije:

comment_1283388

Pa ima prostora gde bi mogla da se organiyuje neka svirka, ako nista drugo, onda onaj splav Knjaz u 44. bloku, jer bi to bilo super mesto za ovako nesto. Ne verujem da bi moglo u Kuglasu, Dangubi, Holideju, Festu, ali na Knjazu je dusu dalo. Ko se malo vise napije, moze i da se kupa u Savi.

Sto se spota tice, pitanje je ko bi to emitovao. Ukinuta je Palma, ostaje Palma plus i jos nekoliko slicnih kanala, ali na BN bi sigurno proslo...

comment_1283420

Vlajo brate potpuno si upravu! znaci u Banjaluci je stanje loshe za svirke, ja se secam zadnji put kad sam bio u Banjaluci pre koju godinu bio je Hard rok kafe u dva nivoa ljuto je izgledao, covek koji nas je doveo rece da ima svirke redovno,posle nas je odveo u kajak da gledamo fenseraj iz kosmosa i na kraju mega zabava na roshtil u najbolje mesto za klopu neznam kako se zove neka konoba od drveta al je klopa napalm,nitro,turbo,disko :rockdevil::pivopije:

comment_1283426

Nemoj da tripujete - svirka moze bilo gde :da:

Problem sa tim kafanama je sto su gazde mahom cigani, pa je tesko dogovoriti se. Da li je Pero Defformero bend koji svira samo kafane? Ako nije, sredicemo neki mali SKC/DO, pa sve i po cenu da ja i ortaci pokrijemo eventualni minus :D

Iskreno, meni je skroz OK i ova trve/kvlt NS kombinacija :da:

Edited by Marko, Mon_a[MOR]e

comment_1283796
e' date='21. 1. 2007, 22:17' post='1283426']

Nemoj da tripujete - svirka moze bilo gde :da:

Problem sa tim kafanama je sto su gazde mahom cigani, pa je tesko dogovoriti se. Da li je Pero Defformero bend koji svira samo kafane? Ako nije, sredicemo neki mali SKC/DO, pa sve i po cenu da ja i ortaci pokrijemo eventualni minus :D

Iskreno, meni je skroz OK i ova trve/kvlt NS kombinacija :da:

Vidiš ta ti i nije loša :D ma docemo za BG to je sigurno! :muzicar::rockdevil::pivopije:

comment_1283813

Evo, ja kao vas dugogodisnji fan (od '98), kada bude bilo prilike, pozivam

vas u Arilje, zajedno sa Pergamentom, Balkanom, Gerometalom... i ponekim bendom iz "Dvorista" :-) !

Ima da iznajmimo ceo bus, kao 202. Vidis, mogli bi i oni istovremeno !!!

A, kad ce to biti, ne pitaj - kad bude love, ljudi, energije, vazno je da ce biti :-) !