Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 389
  • Views 47.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• avenged sevenfold - JEDNO OD NAJVECIH SRANJA KOJA SU IKADA UGLEDALA SVETLOST DANA DEFINITIVNO NAJVECE PICKICE KOJE SAM U POSLEDNJE VREME VIDEO NA TV-U! ne volim da paljujem, ali ovi su toooooolko

• Koje bre osvezenje? Pun ih qrac na tv-u. (posto kod nas na radiju ni nema metala)   A ti Djole, izadji malo napolje, jbt, stalno si na yumu.

• brate, ja cu da ih ubejem od batina. najvece pickice. onaj spot gde mu kola pokupe ribu je takva ljigavstina da mi dodje da povratim   P.S. u cemu je fora sa onim pederom sto svira na kovcegu.

comment_520780

Pa lik sa Ivan_Creed-ovog avatara ne pokusava da bude opasan ON JESTE opasan u svakom pogledu! icon_da.gifevotigana.gif

Ovaj bend paa... sta znam, nisu losi ali nista spec. Imaju par dobrih stvari ali nisu me bas nesto odusevili. Imidz im je malo smesan... "idem na basket i nasminkao sam se" wtf?!

• Author
comment_522311
Pa lik sa Ivan_Creed-ovog avatara ne pokusava da bude opasan ON JESTE opasan u svakom pogledu! icon_da.gifevotigana.gif

Ovaj bend paa... sta znam, nisu losi ali nista spec. Imaju par dobrih stvari ali nisu me bas nesto odusevili. Imidz im je malo smesan... "idem na basket i nasminkao sam se" wtf?!

hahahahaha.... do jaja + metalika majca... icon_wink.gif ali nema veze... ok su ...

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
comment_541139
Metalika majca?!

Pa pevach nosi u spotu (bela, uska, kusa, sasechenih rukava, samo metallica natpis, Load-font)......i pola publike, al' npr Master of Pupets (regular T-shirts,.. huh)... now that is the freakiest thing I've ever seen....

Ok su.. malo rasprsheni, al' dobri..... svirka im je vishe fizichka, nego hemijska reakcija muzike koju su slushali,.... = mlado je to i nedoradjeno (neobradjeno, nerazradjeno, neobrezano... hahah) icon_smile.gificon_cool.gif ,.... ali slushljivo i sadrzajno... meni prijaju, umeju da cepnu rifagniju, ali nothin' nu....

• Author
comment_546060
' date='5. 9. 2004, 08:50'] ја se slazem sa Maxom@@!!!!!!!!!!!!!!

a sa devojkom sam se slagao lepo ali smo raskinuli. Jedi je ZEC true. On mora da me trpi. (Sve dok jednog daan ne iskochi kroz prozor)

jel sam dobro razumeo ... moje zec je JEDI-ZEC !??!? a to objasnjava zasto nosi lajtsejbr oko struka....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ph34r.gif

• Author
comment_546079
' date='5. 9. 2004, 09:04'] da ga pojede??? ufff... opet moramo da chistimo terarijum... el sam ti 100 poota rekao nemoj Maxo da dovodish fensi metalce u kutju... znash da je zeka ili ti Corey slab na njih sad.gif

znam bre sve...ali jedina dobra stvar je sto ih lako vari... icon_cool.gif