May 17, 200520 yr comment_798536 Шта ти је госпоЦки модератор... А нашо чупе... Не к'о они сељаци што махају с баневи! Кака дикскреција, како воспитаније... NU! Nego 'di ste vi svi na agro metal forumu?
May 17, 200520 yr comment_798835 NU! Nego 'di ste vi svi na agro metal forumu? Ma idi, jedva ispostujem i ove gluposti na YuM-u...
May 18, 200520 yr comment_800665 nemoj tako, bolja propaganda je ovde, vise chlanova.... pa to ti kazem, jedva pokrijem i ove ljude a kamoli da sam rastrzan na vise mesta...
May 18, 200520 yr comment_800676 pa bolje je prostituisati se na vecem, no na manjem trzistu, kaze stara nardona izreka....
May 18, 200520 yr comment_800718 pa bolje je prostituisati se na vecem, no na manjem trzistu, kaze stara nardona izreka.... vazda su dva ludaka na istim talasnim duljinama!
May 18, 200520 yr comment_800721 talasnim duzinama - svakako, a telesnim - to je prilicno opciona stvar....
May 20, 200520 yr comment_802383 pa jadno je da impliciras da ja jesam jerbo nisam.... lesi kaze da nije bio ni on....sinoc smO kod mene prebacivali one trake u divx format....
May 28, 200520 yr comment_809967 1. zene ne znaju da osecaju !!!!!! zato ne mogu da sviraju gitaru....(ima izuzetaka)... 2. na foru kad ne bi znale da skinu neki rif gitara bi otisla u P*****... 3. ne mogu da vole nesto sto po njima "nema dusu" get it ? 4. za akustare su propast....stave prst na zicu kao da je napravljena od ljuske jajeta...e zato brate... 5. nista ne shvataju ozbiljno......ne mogu da istraju.......... . . . . . da nastavim ?
May 28, 200520 yr comment_810100 1. zene ne znaju da osecaju !!!!!! zato ne mogu da sviraju gitaru....(ima izuzetaka)... 2. na foru kad ne bi znale da skinu neki rif gitara bi otisla u P*****... 3. ne mogu da vole nesto sto po njima "nema dusu" get it ? 4. za akustare su propast....stave prst na zicu kao da je napravljena od ljuske jajeta...e zato brate... 5. nista ne shvataju ozbiljno......ne mogu da istraju.......... . . . . . da nastavim ?
May 28, 200520 yr comment_810118 Pfff... pa bolje da postoji malo zena gitarista al' da zato sve budu dobre! A mislim da je to za gitaru prosto stvar temperamenta...a ne nekakvih muskih hormona... jel dzaba ti hormoni ako ti ne osecas to sto sviras
May 28, 200520 yr comment_810613 nije samo to pitanje, nego talenat ispred ostalog.... Pa mozes da budes talentovan za nesto i da to tehnicki bude savrseno, ali dzaba ako ti to ne osecas...
May 28, 200520 yr comment_810616 Pa mozes da budes talentovan za nesto i da to tehnicki bude savrseno, ali dzaba ako ti to ne osecas... Слажем се! Јебо технику и таленат ако не можеш да га осетиш!
May 29, 200520 yr comment_810798 Pa mozes da budes talentovan za nesto i da to tehnicki bude savrseno, ali dzaba ako ti to ne osecas... skapiraj da talenat znapravo podrazumeva osecaj.... 'mehanika' i 'tehnika' su druge stvari razdvojene od talenta podvedene su zvanicno kaO john petrucci....
May 29, 200520 yr comment_810799 Слажем се! Јебо технику и таленат ако не можеш да га осетиш! kako homoseksualan komentar....
May 29, 200520 yr comment_810818 4. za akustare su propast....stave prst na zicu kao da je napravljena od ljuske jajeta...e zato brate... da nastavim ? uuuu je bo te.... ovo je bilo nisko,idi BRE! A ti probaj da nastavisH,eto bas da vidim dokle ces da dogurasH! *Uskoro imam prvi nastup za par tijedana,cu te uvijerim samo tako....sta je to biti zena+gitara=umijece! edit: Јебо технику и таленат ако не можеш да га осетиш osijecam i znam.... Edited May 29, 200520 yr by Hellenoranotos
May 29, 200520 yr comment_810873 *Uskoro imam prvi nastup za par tijedana,cu te uvijerim samo tako....sta je to biti zena+gitara=umijece! umece.....ne sestro to je rad.....naporan rad i za to svaka cas.... rekoh da ima izuzetaka ali je istina da vecina riba ne shvata gitaru kako i mi sa XY...... (znam da se u prethodnom postu nisam bas fino izrazavao ali maaaaalkice beh besan na kucke sa XX.... )---ali naravno ostajem pri svom tvrdjenju