Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 977
  • Views 84.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vic Rattlehead
    Vic Rattlehead

http://www.trivium.org/board_posts/in-waves-the-new-album   Mene oni još nisu razočarali, neka album bude dobar kao Shogun, i ja zadovoljan.

• Night Prowler
    Night Prowler

http://www.youtube.com/watch?v=zrrUGCf3fUs

• Pa i ti si u picku materinu dosadan sa ovim cetovanjem iz koga je nastao citav haos na forumu... "Znate, ja sam pusti bradu, ajde da nalupamo jedno 300 poruka na Sevendust-u"   "Znate, danas sam

comment_928629

nabavio sam najzad neke lajvove i jedan citav koncert (iz Amsterdama) i stvarno su me malo razocarali.

pesme koje su na albumu preterano nasminkane gde se cuju po 3 gitare u isto vreme, uzivo mogu da zvuce malo osiromaseno. Mattovo pevanje je takodje mnogo slabije, nema onaj 'decacki' clean kao na albumima a i raspon glasa mu je u real timeu znatno manji....

daleko od toga da je lose, ali jednostavno studijski snimci malo previse obecavaju...

• 3 weeks later...
comment_946525
nabavio sam najzad neke lajvove i jedan citav koncert (iz Amsterdama) i stvarno su me malo razocarali.

pesme koje su na albumu preterano nasminkane gde se cuju po 3 gitare u isto vreme, uzivo mogu da zvuce malo osiromaseno. Mattovo pevanje je takodje mnogo slabije, nema onaj 'decacki' clean kao na albumima a i raspon glasa mu je u real timeu znatno manji....

daleko od toga da je lose, ali jednostavno studijski snimci malo previse obecavaju...

eto...

desice se da i ja uzmem nesto od vas...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_967025
TRIVIUM Are Looking For A Girl 'To Die For'

Raging Nation Films is looking for girl to star as the lead in TRIVIUM's video for the single "Dying in your Arms", which is to be helmed by Dale "Rage" Resteghini (SHADOWS FALL, FEAR FACTORY, THE DILLINGER ESCAPE PLAN).

I JUST DIED IN YOUR ARMS TONIGHT?!?! icon_smile.gificon_confused.gif

Ako su i oni to obradili to ce biti... pa ne znam... bice nesto... smesno valjda... huh.gif

mhihi.gif

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
comment_1040045

pevac triviuma je najveca picka, zato sto nije u stanju da uzivo otpeva refren iz najpoznatije pesme (pull harder bla bla bla) vec onaj deo that makes this world.. peva za oktavu nize, i to zvuci ocajno!

prvo - to nije tesko za pevanje!

drugo - ako je njemu tesko, sto ga je pevao u studiju! i to kao refren najpoznatije pesme, da kasnije ne bi bio u stanju da to peva uzivo..

i kad se vec toliko loze na maiden-e, stalno nose majce, sviraju trooper uzivo.. voleo bi da ga vidim da pred bruce dickinson-om pokaze da mu je ono mnogo visoko za pevanje icon_smile.gif

Edited by Freak Kitchen