September 3, 200717 yr comment_1489913 Desaster-666 - Satan's Soldiers Syndicate Vidim ja, iskvario si se!
September 3, 200717 yr comment_1490120 Iron Maiden - Sign Of The Cross Pesma koja ima apsolutno savrsenu strukturu, svaki rif je na mestu, ni jedan nije suvisan, ni jedan ne fali, verovatno njihova najprogresivnija pesma. Jezim se svaki put kad je slusam. A idite na Vracar, stanite ispred hrama Svetog Save i pustite Sign Of The Cross, da vidite koji trip! 8)
September 3, 200717 yr comment_1490169 Iron Maiden - Sign Of The Cross Pesma koja ima apsolutno savrsenu strukturu, svaki rif je na mestu, ni jedan nije suvisan, ni jedan ne fali, verovatno njihova najprogresivnija pesma. Jezim se svaki put kad je slusam. A idite na Vracar, stanite ispred hrama Svetog Save i pustite Sign Of The Cross, da vidite koji trip! 8) Da!Zaista je savršena pjesma.
September 3, 200717 yr comment_1490196 I plus svega toga, Blaze je odlicno otpjevao! Super je otpjevao.Inače je taj album pravo osvježenje.
September 3, 200717 yr comment_1490321 I plus svega toga, Blaze je odlicno otpjevao! Slazem se za Blazea, ali ja vise volim verziju sa Rock in Rio, gde peva Dickinson, a i nekako su je pojacali, malo zesce zvuci. S druge strane, Blazeu neverovatno lezi Afraid To Shoot Strangers, koja mi je isto u vrhu pesama... Edited September 3, 200717 yr by Wleikko