Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.4k
  • Views 196.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• https://www.setlist.fm/setlist/evergrey/2007/dom-omladine-belgrade-serbia-6bd9aec2.html  Nosferatu (Demanded by the audience, was not in the list) poslednji put da se srpski narod izborio

• Svi ste vi pop konzumeristi koji ne kupuju diskove (ne dobijaju ih na recenziranje) i zato ste niža vrsta koja ne zna kako treba da sluša muziku.

• ..charlie..
    ..charlie..

Hocemo Evergrey u Beogradu!!!

Culi ga, molim te, nije mu bitno da ima snimke s koncerta. Pitam se, sto je uopste i dolazio :udri:

Pa stvarno, ako sam se odlično proveo na koncertu, šta će mi snimak? Da gledam i nerviram se što su ti lepi trenuci prošli.

Naravno da sam lud, zato što volim tr00 metal i zato sam jedan od tih 350 koji su otišli na koncert. :rockdevil: Da nisam lud, išao bih na Canibal Corpse. :opusteno:

Ma ko bre nece snimak?:)

Svi hocemo snimak :)

I sa zakasnjenjem, ali nema veze... stvarno bilo dobro u Domu Omladine :)

Nezaboravno vece... a za taj after party ne znam kako neko nije znao...

Mi se tamo lepo slikali i zavrsili vece najbolje moguce :)

Ja nisam bio na afterparty, jer sam otišao da ispratim ortaka, koji je doputovao iz Apatina. Ali zato sam na HammerFall-u bio, što je mnogo važnije.

Slike sa koncerta iz Beograda. Slike su u veoma velikoj rezoluciji 2272x1704 svaka ima malo preko 1MB, preview je 200x150px. Da ne kazete da vas nisam upozorio na velicinu istih.:

Klikni ovde

www.forevergrey.net

Edited by Telcontar

Ja i dalje drzim da mi je ovo najaci koncert u zivotu, a vi kako hocete :)

A snimci...pa nemam nekog interesovanja s obzirom da nemam dovoljno dobar net da ih skinem...ali naravno da bih poludeo da ih imam...bas bih voleo da se podsetim kako to bese...

Ja i dalje drzim da mi je ovo najaci koncert u zivotu, a vi kako hocete :)

A snimci...pa nemam nekog interesovanja s obzirom da nemam dovoljno dobar net da ih skinem...ali naravno da bih poludeo da ih imam...bas bih voleo da se podsetim kako to bese...

Najjači koncert, naravno!!! :pivopije::pivopije::pivopije:

Ah, snimci... :wub: Pošto Filip ima dobar net, on to skida, pa proslijedjuje meni. :D

Jak koncert jeste bio, ali ne mogu da kažem da je baš najjači. Ipak, W.A.S.P. je W.A.S.P, HammerFall je HammerFall, a Iron Maiden su... carevi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Evergrey je perspektivan bend, slušam ih tek od novembra meseca i, čim sam odmah poželao da odem na njihov koncert i ostvario to, znači da ih jako cenim.

Evergrey mi je stvarno iz srca pricam bio najbolji do sada...uopste mi se nije cinilo kao tezga, bas naprotiv videlo se da rade iz srca...i stvarno, ali stvarno nisam ocekivao onoliko dobar koncert...

A i kada se muzika ugasila odjednom na refrenu od I'm Sorry, a publika sama pevala...ja mislim da to nikada ali nikada necu da zaboravim...

PA ko bi drugi i dosao na Evergrey...ja skidam kapu tome sto je bilo 300+ fanova...ocekivao sam duplo manji broj iskreno...

... ljudi ja sam nedeljama posle plakala kad bih se setila koncerta!

... i kada gledam snimke, prosto ne mogu da verujem šta sam doživela!

... NEZABORAVNO!!!!!!!

pa imaju bre druze da se skinu snimci sa koncerta samo mene mrzi :)

Evergrey mi je stvarno iz srca pricam bio najbolji do sada...uopste mi se nije cinilo kao tezga, bas naprotiv videlo se da rade iz srca...i stvarno, ali stvarno nisam ocekivao onoliko dobar koncert...

A i kada se muzika ugasila odjednom na refrenu od I'm Sorry, a publika sama pevala...ja mislim da to nikada ali nikada necu da zaboravim...

Možda bi se moglo upakovati u frazu "najiskreniji koncert"! ;) (mislim u odnosu na ove ostale koji su bili skoro)

I meni je nekako najdraži!

Ma jeste najiskreniji, ali je i svirka bila vrh, i publika...znaci, kazem ponovo, meni u globalu najaci koncert do sada...