airzez Posted May 28 Report Posted May 28 Najbolji finski BM mejnstrim, bio i ostao. Izvrteo jutros, standardna Shatraug priča — melanholični rifovi, ovog puta sa čistijim zvukom. Nema jačinu jednog Let the Devil In ili Satanic Black Devotion, ali sasvim odličan album. Doduše, možda mu ne bi škodilo da uposli neko malo jače grlo. Daleko je vokal od Toroga, pa i Profundusa. Quote
Grobodan Posted May 28 Report Posted May 28 Gde sa čistijim, mnogo prljaviji zvuk od prethodnika mu, ide ka starijim albumima. Isto sam rekao za vokal, trebao je nekog drugog naći def Quote
airzez Posted May 28 Report Posted May 28 25 minutes ago, Grobodan said: Gde sa čistijim, mnogo prljaviji zvuk od prethodnika Biće da je do prštanja činela. Meni to neki difolt kriterijum 🤷♂️ Quote
dimmu1 Posted June 3 Report Posted June 3 Obrtao sam album par puta otkako je izasao i ima par ok momenata ali me nikako ne drzi. Sinoc sam ih gledao u Madjarskoj i svirali su 3 pesme sa novog izdanja i zvuce dosta dobro. Nije da uzivo pesme sviraju nesto brze/sporije pa da je u tome razlika tako da kontam da mi produkcija uopste ne lezi na albumu. Sto se vokala tice meni je ok na vecini materijala iz diskografije na setlisti ali dok idu uzivo pesme sa Let the Devil In nikako se ne uklapa. Za taj materijal je Torog bio savrsen, a Shatraug zvuci skroz drugacije. 1 Quote
Recommended Posts