July 4, 200520 yr comment_841753 pa koji mu je tako? sto se razbolio? ne pratim vijesti.. kakva operacija kuka?
July 4, 200520 yr Author comment_841794 Koji mu je?Pa mislim da je jedan od razloga i abnormalno koriscenje droga i alkohola...to mu sigurno nije bilo od preterane pomoci.
July 5, 200520 yr comment_841937 pa koji mu je tako? sto se razbolio? ne pratim vijesti.. kakva operacija kuka? On ima neku ogavnu degenerativnu bolestinu vec jako dugo
July 5, 200520 yr comment_841974 ma svi su oni prsli od droge i alkohola.a zivi su jos uvek zahvaljujuci keshu
July 5, 200520 yr comment_842023 pa koji mu je tako? sto se razbolio? ne pratim vijesti.. kakva operacija kuka? Jedino sto znam jeste da ima neki poremecaj (prevelikom brzinom mu odumiru neuroni, a ima problema i sa kicmenom mozdinom)...Znam i da bi Mick umro da ga nisu tada pronasli i odveli ga kod lekara... Koji mu je?Pa mislim da je jedan od razloga i abnormalno koriscenje droga i alkohola...to mu sigurno nije bilo od preterane pomoci. Pre bih rekla da je ovo "urodjena" bolest.
July 5, 200520 yr comment_842041 ma svi su oni prsli od droge i alkohola.a zivi su jos uvek zahvaljujuci keshu Ma jeb'o te Nikki Sixx
July 5, 200520 yr comment_842337 Ma jeb'o te Nikki Sixx more s`g kad ti dodjem tam na detelinaruuu.pa sta ,ja se ne bih bunila,s tim sto bi mi grupike pocupale svu kosu.jebo ti donnu d`erico
July 5, 200520 yr comment_842413 sve u svemu sjebo se covjek.. steta. moguce da su droZe i alkoholi pogorsali sve to, ali jebi ga, ne moze se zivjeti ludacki u mladosti i ocekivati zdravu i lijepu starost..
July 6, 200520 yr comment_842976 more s`g kad ti dodjem tam na detelinaruuu... Samo ti dodji kad god oces...u moju 'ordinaciju' na jedan pregled Ej,bilo je pitanje (vezano za Motley Crue):Kill/Fuck/Marry? Dobro,znam(o) za Fuck
July 7, 200520 yr comment_843899 oni su meni svi stvarno bezveze.. miki - dok je mlad bio bio je grob a kamoli sad nikki - da mu nije sminke, bruka. vince - mali, debeli i popaljeni vince. naravno, sa sminkom ok, bez sminke, ne bi se okrenula nikad za njim. tommy - krakata caplja u mladosti a sad nesto bolji.. usi i nos ga jebu. jesam nekog zaboravila? ok, sto se tice muzike, tu jesu vrh, ali izgled - nije po mom ukusu. nemojte me sad napadati.
July 7, 200520 yr comment_843926 oni su meni svi stvarno bezveze.. miki - dok je mlad bio bio je grob a kamoli sad nikki - da mu nije sminke, bruka. vince - mali, debeli i popaljeni vince. naravno, sa sminkom ok, bez sminke, ne bi se okrenula nikad za njim. tommy - krakata caplja u mladosti a sad nesto bolji.. usi i nos ga jebu. jesam nekog zaboravila? ok, sto se tice muzike, tu jesu vrh, ali izgled - nije po mom ukusu. nemojte me sad napadati. Mislila sam na ranije dane...sad su svi delimicno (ne racunam Mikija ) . Nikki, Vince i Tommy su bili lepi i zgodni dok su bili mladi. PLAVUSO! Edited July 7, 200520 yr by Marija Prokopijevic
July 7, 200520 yr comment_843984 Nikki, Vince i Tommy su bili lepi i zgodni dok su bili mladi. PLAVUSO! bila sam i ja lijepa kad sam bila mlada plavusa i nema neki ukus, a?
July 8, 200520 yr comment_844338 A sad si kao stara? Imas ti dobar ukus, ali se to odnosilo na ono "jesam nekog zaboravila?". Da li je neko slusao Tommy-jev novi album?
July 8, 200520 yr comment_844340 Mislila sam na ranije dane...sad su svi delimicno (ne racunam Mikija ) . Nikki, Vince i Tommy su bili lepi i zgodni dok su bili mladi. PLAVUSO! e da se ne lazemo nista nikkiju ne fali.vince jeste debela svinja koja glumi "ne znam kakvog jebaca" , tommy je na glasu zbog pamelice i ostalih "bambika" , mick je valda najnormalniji tamo,al ruzan , a nikki i dan danas super izgleda , bez i sa sminkom , i ja bih ga rado posedovala !
July 8, 200520 yr comment_844402 ...a nikki i dan danas super izgleda , bez i sa sminkom , i ja bih ga rado posedovala ! Ako treba i na sred ulice
July 8, 200520 yr comment_844436 Ako treba i na sred ulice i na sred ulice!!!!!!!!!!!!bas tako lazo!i ne samo njega,znas ti vec...hehehehee
July 8, 200520 yr comment_844749 A sad si kao stara? Imas ti dobar ukus, ali se to odnosilo na ono "jesam nekog zaboravila?". Da li je neko slusao Tommy-jev novi album? matora.. evo me i krsta bole a i zaboravljam cesto.. ostarilo se nisam slusala njegov nijedan album, a nisam ni onaj video s njim i pam odgledala. jebi ga.
July 11, 200520 yr comment_846971 ju garant nisi videla video.juuuuuuuuuuuuu ma nema ni sta da vidis.jebes tomi lija uzmes lepo elektru odgledas,paris hilton i kompaniju kako sisaju ono sranje ko..............
July 11, 200520 yr comment_847123 pa skini, ima na kazii i na winmxu sigurno... uzmi najvecu kompresiju, razlika je minimalna u kvalitetu slike