Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.5k
  • Views 290.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Defunctus
    Defunctus

Pa to je jedino sto Pavao ovde radi...obavesti o nekom koncertu,nabroji koliko su puta dolazili ranije dolazili u Hrvatsku,onda pocne da uporedjuje te nastupe sa nastupima nekih drugih bendova,cisto d

• Logan Mader
    Logan Mader

Odlican album,posle 5 preslusavanja ulazi skroz u uho,produkcija je izvrsna. Ima dosta elemenata od ASOP,CC i R2R kao i old school stvari,Bjorn je bas odsvirao za 10! Koliko sam primjetio citajuci p

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ne znam da li bi se oni uopste mogli svrstati u black,ali posto im je vokal black-erski,evo ih na ovom forumu.

comment_1536111

iskreno zabole me koji je band bolji. ali zasto su ovde...pa valjda zato sto soilwork nije dovoljno trip da bi bio na avangardi i zato sto death metalci ne bi nocima spavali da im se in flames nadje na forumu. znate, oni nisu tr00...dajte, bre, koga je briga...

comment_1536229
ali zasto su ovde...pa valjda zato sto soilwork nije dovoljno trip da bi bio na avangardi i zato sto death metalci ne bi nocima spavali da im se in flames nadje na forumu. znate, oni nisu tr00...dajte, bre, koga je briga...

recimo :da::mhihi:

in flames odavno nije death metal, ni soilwork. a kapiram da ce na ovom delu foruma biti najbolje ispoštovani :rockdevil: posto na DMu to definitivno nisu :no:

soilwork mi je bolji. od in flames mi se dopada samo par pesama.

comment_1536239

šta je onda dream theater ako su in flames progresiva?...

ja se nešto ne razumem u to ali meni su progresiva oni bendovi s ogromnim i nabudzenim solažama . možda grešim :ph34r:

nema veze :bigblue:

meni se dopada "reroute to remain" trigger mi ej extra :rockdevil: . ostale albume nisam ni slušala iskreno. :redface:

comment_1536248
iskreno zabole me koji je band bolji. ali zasto su ovde...pa valjda zato sto soilwork nije dovoljno trip da bi bio na avangardi i zato sto death metalci ne bi nocima spavali da im se in flames nadje na forumu. znate, oni nisu tr00...dajte, bre, koga je briga...

In Flames je bio do ove, 62. strane na Death Metal podforumu.

recimo :da::mhihi:

in flames odavno nije death metal, ni soilwork. a kapiram da ce na ovom delu foruma biti najbolje ispoštovani :rockdevil: posto na DMu to definitivno nisu :no:

soilwork mi je bolji. od in flames mi se dopada samo par pesama.

izvin'te, 'ste slushali come clarity? Take This Life nije death metal? Crawl Throught Knives nije death metal? A za to odavno nisu death metal, hajde svi da budemo struchnjaci ok?

comment_1536255
izvin'te, 'ste slushali come clarity? Take This Life nije death metal? Crawl Throught Knives nije death metal? A za to odavno nisu death metal, hajde svi da budemo struchnjaci ok?

covece ovo je jumetal.potpuno se slazem sa tobom ali ovde svi o muzici znaju sve, a ne mozes 20 pari zdravih usiju da sastavis, da su pritom u paru sa mozgom.ali svi znaju sve.opusteno...

comment_1536265

Kralju pogresno si cuo.

Najnovija informacija iz sveta estrade. Ceca je pre neko vece kod Lane Gutovica (emisija Oralno doba) otkrila svoju najvecu poslovnu tajnu. Pesmu Trigger neke tamo svedske grupe In FLames licno je ona komponovala. Kaze ona, to je bio najveci hit tih godina u Svedskoj, a i sire :)

ps.

Po http://metal-archives.com/ In Flames svira ''Modern Rock''

U tom slucaju moze se zakljuciti da Metallica i In Flames pripadaju istom zanru ''Metal'' muzike.

Kazem ja lepo In Flames u PROGRESSIVE, mozda nateramo Jespera da komponuje neke ''melodicne solaze''

comment_1536281
In Flames je bio do ove, 62. strane na Death Metal podforumu.

brate, na death metal podforumu su iskljucivo death metal bendovi, znači: morbid angel, cannibal corpse, deicide, suffocation, immolation, incantation, deeds of flesh, nile, pestilence, severe torture, vile, krisun, origin, vital remains, lividity, massacre, benediction, death, visceral bleeding, dismember, hate, sinister, hate eternal, i bla bla bla bla bla bla... da ne nabrajam sad.

i behemoth je na pocetku karijere bio cist black metal. oni su tek zadnjih godina krenuli da sviraju death. i da, postoji tema na death metalu o njima jer SAD sviraju death. niko nece sad da ide od kulina bana i da komentarise kakav je prvi album, to se samo spomene, svi pricaju o novim izdanjima, albumima, pesmama, spotovima i sl.

jednostavno, in flamesu nije mesto s tim bendovima. kao ni soilworku. kratko i jasno. realno, ova 2 benda vise slusaju ljudi koji slusaju nu i metalcore nego oni koji slusaju detah metal

Edited by Natasha!