July 16, 200421 yr comment_509491 Nije nista lose da si pozer godinu dana, ali je lose da se pozerishes vise od 20 godina konstantno, kao sto to rade Iron Maiden.
July 16, 200421 yr comment_509535 Magistri sa muzickih akademija... Ajde, prosvetlite me, kako su oni death? Edited July 16, 200421 yr by Ivan_Creed
July 16, 200421 yr comment_509547 Njemu je izgleda i Slipknot black. Pazi na novom Slipknot-ovom albumu u pesmi "Three Nil" se u vise momenata cuje black cepanje sa hc-vokalom
July 16, 200421 yr comment_509559 Magistri sa muzickih akademija... Ajde, prosvetlite me, kako su oni death? Tako sto nisu black, apsolutno i ni najmanje Pretrazi malo ranije strane, naci ces negde objasnjenje.
July 16, 200421 yr comment_509663 Tako sto nisu black, apsolutno i ni najmanje To bas i nije tacno. hint: Lunar Strain (Behind Space, Upon An Oaken Throne, Clad In Shadows...)
July 17, 200421 yr comment_509851 Tako sto nisu black, apsolutno i ni najmanje Pretrazi malo ranije strane, naci ces negde objasnjenje. Da, da... a kakve onda veze imaju sa bendovima kao sto su CC, Deicide i Dying Fetus na primer (mislim, kako to da su u istoj sobi?)? @Prof. Baal - mnogo si ti pametan, kao i tvoj drug Kent (i jos drugara). (Za mene je Slipknot Power-Doom *sa primesama Irskog folka* Metal u stvari!!! I ne znam kakve veze on ima sa ovom temom...)
July 17, 200421 yr comment_509923 ajde idi prosipaj te gluposti negde drugde, ta je prica izlizana pre hiljadu godina... fiery, reci mu gde si objasnjavao sta je melodeath? (hint: at the gates, gates of ishtar, ceremonial oath, eucharist, ablaze my sorrow (rani), dark tranquillity...) i pogresio si - za tebe nismo magistri, vec ph.D, bato... poz Edited July 17, 200421 yr by Kent
July 17, 200421 yr comment_509937 All That Remains je New Wave Of American Heavy Metal, pravac je dobio zvanicno ime, tako da ga vise ne ubrajamo u melodeath, a ionako ima dosta uticaja emo/hardcorea... poz
July 17, 200421 yr comment_510124 All That Remains je New Wave Of American Heavy Metal, pravac je dobio zvanicno ime Konačno! poz
July 17, 200421 yr comment_510384 fiery, reci mu gde si objasnjavao sta je melodeath? Ne znam koliko sam ja objasnjavao, ali neko sigurno jeste, nije Ivan prvi koji je pitao otkud In Flames na death-u.
July 18, 200421 yr comment_510669 au, koliko ja vidim ovdje generalno fora ispasti pametan i kao prosuti svo znanje nekome ko nesto pita, o necro-melodic-black-turbo-ko-zna-vise-kom-sranju pravcu muzike. i naravno, fora je nekoga isprozivati samo sto nema pojma koji bend pripada kom pravcu. a ti pravci su mi se popeli da ne kazem na sta. kao, sad svi izmisljaju neke pravce i svrstavaju neke bendove u njih, kobajagi da bi pokazali svoju obavjestenost a prvenstveno inteligenciju. u citavoj ovoj diskusiji slozicu se sa opaskom WS. poz.
July 18, 200421 yr comment_510829 Nije problem ako ne zna kom pravcu pripada, nego ako ne veruje ljudima koji znaju Narocito ako je to vec pedeseti koji to radi na istoj temi...
July 18, 200421 yr comment_510835 au, koliko ja vidim ovdje generalno fora ispasti pametan i kao prosuti svo znanje nekome ko nesto pita, o necro-melodic-black-turbo-ko-zna-vise-kom-sranju pravcu muzike. i naravno, fora je nekoga isprozivati samo sto nema pojma koji bend pripada kom pravcu. a ti pravci su mi se popeli da ne kazem na sta. kao, sad svi izmisljaju neke pravce i svrstavaju neke bendove u njih, kobajagi da bi pokazali svoju obavjestenost a prvenstveno inteligenciju. u citavoj ovoj diskusiji slozicu se sa opaskom WS. poz. smart girl
July 18, 200421 yr comment_510837 ajde idi prosipaj te gluposti negde drugde, ta je prica izlizana pre hiljadu godina... fiery, reci mu gde si objasnjavao sta je melodeath? (hint: at the gates, gates of ishtar, ceremonial oath, eucharist, ablaze my sorrow (rani), dark tranquillity...) i pogresio si - za tebe nismo magistri, vec ph.D, bato... poz e previse kenjas!!! cuti 'leba ti . . .
July 18, 200421 yr comment_510844 u citavoj ovoj diskusiji slozicu se sa opaskom WS. Kao i uvek, zar ne? In Flames je de facto NWOSDM bend. Meni tako odgovara.
July 18, 200421 yr comment_510860 Pa šta jebote, lepo mu je rekao... @blondie Ne vređamo ga mi zato što on ne zna koji je In Flames pravac, nego zato što neće da prihvati da je taj pravac u koji ga svrstavamo... Edited July 18, 200421 yr by BaalBehrit
July 18, 200421 yr comment_510899 Kao i uvek, zar ne? In Flames je de facto NWOSDM bend. Meni tako odgovara. olvejz end forevr