Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

75 members have voted

1. 1. Najbolji album

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

1. The Time Of The Oath icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

2. Better Than Raw icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

3. The Dark Ride icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

4. Keeper Of The Seven Keys - The Legacy icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

5. Master Of The Rings ph34r.gif

6. Rabbit's Don't Come Easy icon_rolleyes.gif

• Replies 5.4k
  • Views 364.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lennon, McCartney, Harrison, Starr

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

Ovaj bend je trebo da se ugasi posle kameleona.ajd,posle oatha,high live da bidne oproštaj i ršupićku. ovo što rade od 98 na vamo,pa ovo je i branku kockici smešno.

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Trucas bezveze! Idi peri zeni sudove!

Deris era iz mojih ushiju:

1. Dark Ride

2.-3. Mor i TOTO(jednako dobri za drugo mesto)

4.-5. Rabbit i BTR(-||- 4.)

100. KOTSK3

Ne ide ti legacy mnogo na uho...heh?

Nego niko ne pominje Metal Jukebox...doduse nije bas ni album al eto...

Metal Jukebox i KOTSK3 su promashaji jednake velichine icon_smile.gif

Edited by Vanish To Perfection

Poslednji bi bio mnogo bolji da se ne zove tako, ovako su postavili sebi lestvicu mnogo visoko i srusili je...

Dark ride na prvom mestu pivopije.gif

Poslednji bi bio mnogo bolji da se ne zove tako, ovako su postavili sebi lestvicu mnogo visoko i srusili je...

Upravo delim ovo misljenje pivopije.gif

I ljudi baš ste smorili,mrzelo me da čitam prošlu stranu,tek sam došla sa uranka icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif .......Iskulirajte malo,ne vredi raspravljati o ukusima.....

Ma, ne vredi al je mnogo zanimljivo.. pivopije.gif

NIsam cuo celi album ali evo:

mrs. GOd mnogo vuce na pop icon_rolleyes.gif

King for a 1000 yeras im je jedna od najboljih

a ostale su tu da bi popunile album

Bre to mi se najmanje svidja kod albuma...previse je fillera...

mrs. GOd mnogo vuce na pop

Mad Butcher!user posted image

Master toliko nisko icon_confused.gif

Ok...ukusi su razliciti...

Sorry, ja volim samo 5 pesama na tom albumu: Sole Survivor, Where The Rain Grows, Why, In The Middle Of A heartbeat i Still We Go. Ali kao sto rece, ukusi su razliciti...

Ma svakako...razumem...

Ja ih volim sve od pocetka do kraja...album mi je mnogo drad a omiljene su mi Sole Survivor,Where the Rain Grows i Perfect Gentleman...

...Secam se kad sam prvi put cuo PG...nisam mogao da je izbacim iz glave mesec dana...icon_da.gif

Uf. Ta stvar i anything my mama dont like su mi dve najgore.

Jedna od omiljenih mi je victim of fate. Brza, dinamicna, odlican text...

Malo mi je bezveze sto nisu nastavili u dark ride fazonu, nekako su suvise veseli postali i to pocinje da me nervira.

Ma svakako...razumem...

Ja ih volim sve od pocetka do kraja...album mi je mnogo drad a omiljene su mi Sole Survivor,Where the Rain Grows i Perfect Gentleman...

...Secam se kad sam prvi put cuo PG...nisam mogao da je izbacim iz glave mesec dana...icon_da.gif

Ja dva dana. icon_smile.gificon_smile.gif

Pa Helloween oduvek jeste bio veseo...ako ti se to ne svidja jednostavno nemoj da slusas...

Pa Helloween oduvek jeste bio veseo...ako ti se to ne svidja jednostavno nemoj da slusas...

To i jeste fora,jer mi je muka više od zlih,depresivnih i mračnih bendova......koji su sad u modi.... pukeface.gif OK,razumem da ljudi to vole,ali,meni u većini slučajeva to deluje isfolirano.

E upravo zato je Dark ride tako mocan album icon_rockdevil.gif

A btw ona opaska da je "Mrs.God" 'pop' pesma je sasvim na mestu. Hteli su pesmu koja ce im biti glavni singl i chiji ce se spot vrteti...i voala, zarazna je, kratka, powerasta. ima helloween shmeka samo tako i nema nishta loshe u vezi nje

Mad Butcher!user posted image

Bre jasno je meni...pesma je ocigledno pravljena da bude hit...a upravo to i jeste...zarazna je do bola...a i dobra je nema rasprave...tipicna Helloween pesmica...

...Steta sto su otkazali "Light the Universe" singl...bio bi dobar...icon_da.gif

A btw ona opaska da je "Mrs.God" 'pop' pesma je sasvim na mestu. Hteli su pesmu koja ce im biti glavni singl i chiji ce se spot vrteti...i voala, zarazna je, kratka, powerasta. ima helloween shmeka samo tako i nema nishta loshe u vezi nje

Vrlo zarazna.Prvi put sam je čula letos na "202" i nisam mogla da je izbacim iz glave.

Edited by Metal girl

...Steta sto su otkazali "Light the Universe" singl...bio bi dobar...icon_da.gif

Mnogo lepa pesma.

Previshe me podseca ne Forever And One a ni nju neshto ne gotivim, a zenski vokal(iako je to Candice koju obozavam) da se ubacuje uopste mi se ne svidja..probashe samo da urade komercijalnu baladu i nothing more..sto se mene tiche samo su doprineli nizoj oceni albuma(kod mene).

Previshe me podseca ne Forever And One a ni nju neshto ne gotivim, a zenski vokal(iako je to Candice koju obozavam) da se ubacuje uopste mi se ne svidja..probashe samo da urade komercijalnu baladu i nothing more..sto se mene tiche samo su doprineli nizoj oceni albuma(kod mene).

Meni je "Forever and one" super,zna da me zešće baci u bedak ponekad....