Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.6k
  • Views 183.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1074165

Bend "PodSmrti icon_rockdevil.gif 666 mrred.gif ' osnovan je daleke 1988 god,u Maloj Mostanici. Maloletni J.P (17) i Z.G (16) inace poreklom iz Hopovog polja ,hteli su da svojim tvrdim zvukom gusli doprinesu serbskoj metal sceni. 1989 god. u ovo,sada vec renomirano kulturno umetnicko drustvo,ulazi i ritam sekcija poznatija pod nazivom Gica-lubenica (zadirkivala ga deca zbog oblika glave).Gica je bio pravi vituoz na dairama,sto se moze zakljuciti sa prvog i najbrutalnijeg albuma "Mama,nisam u sekti". Njegove fantasticne solo deonice u pesmama "Golicao bih te ispod suknje" i "Ne piskim vise u krevet,sad sam pravi metalac" postale su obrazac za solo daire u daljem razvoju globalne muzike...

Edited by shtuckensyglieben

comment_1075316
Bend "PodSmrti icon_rockdevil.gif 666 mrred.gif ' osnovan je daleke 1988 god,u Maloj Mostanici. Maloletni J.P (17) i Z.G (16) inace poreklom iz Hopovog polja ,hteli su da svojim tvrdim zvukom gusli doprinesu serbskoj metal sceni. 1989 god. u ovo,sada vec renomirano kulturno umetnicko drustvo,ulazi i ritam sekcija poznatija pod nazivom Gica-lubenica (zadirkivala ga deca zbog oblika glave).Gica je bio pravi vituoz na dairama,sto se moze zakljuciti sa prvog i najbrutalnijeg albuma "Mama,nisam u sekti". Njegove fantasticne solo deonice u pesmama "Golicao bih te ispod suknje" i "Ne piskim vise u krevet,sad sam pravi metalac" postale su obrazac za solo daire u daljem razvoju globalne muzike...

SEKTA!!!!!!!!!!!! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

comment_1077041

hit jebote! najbolji post koji sam videla u poslednje vreme! icon_da.gif

comment_1077127
Razbili ste svirku sinoc!!

Bubnjar je.. uf!

Svaka cast!

pivopije.gifpivopije.gif

Sad bas slusam vas demo. Totalno je thrash-core icon_mrgreen.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Super ste zvucali juce a pevac vam mnogo bolje zvuci uzivo

Hvala svima na komentarima. Nadam se da cemo samo jos jednu svirku imati u ovako zakrpljenom sastavu a posle da se kompletiramo opet sa novim bassistom i da se uokviri ceo prvialbum. I snimi naravno uskoro

icon_mrgreen.gif

@rattlehead - hvala na podrsci pivopije.gif

comment_1078035

Super ste bili,konacno sam cula Bloodline i odusevljena sam icon_rockdevil.gif . Dead skin mask je ekstra zvucao i veoma ste me prijatno iznenadili sa onim prekidima i mesanjem pesama u metallici icon_biggrin.gif A ono na kraju...ostavili ste me bez teksta... icon_surprised.gificon_biggrin.gif

pivopije.gif