April 30, 200619 yr comment_1114577 Da jebi ga, upravo iz tog razloga razmisljamo o promeni imena albuma..s druge strane, sta nas boli qrac...
April 30, 200619 yr comment_1114582 Oćemo li mi obični smrtnici više dočekati da vidimo spot i odslušamo album? Samo se obećava, a fanove ko jebe što čekaju......
April 30, 200619 yr comment_1114726 i ime pesme Nameless... Slipknot? ali to vec manje-vise... ta pesma ubija koliko mi se svidja, jos iz Voodoo-a pradavno (ali sam tek sad provalio ovau myspace stranu kod NW-a u potpisu...), a ove druge dve mi nisu bas usle u uvo, ali nisam ih ni preslusao dovoljan broj puta... EDIT: a sta vam fali da albumu date malo smislenije ime... Edited April 30, 200619 yr by niking
June 1, 200619 yr comment_1146159 nisam siguran koliko je ovo sve realno. cinjenica je da je metal ipak ratluk.
November 1, 200618 yr Author comment_1226638 About Decontrolled: We are a modern/nu metal band from Zemun, Serbia. Currently we are into recording and releasing our debut album "Self Portrait" and trying to make some major breakthrough. Living for partying, chicks and some really heavy drinking. If you share these feelings, feel free to join us. Za one koji jos ne znaju ... A na cover-u albuma ce najverovatnije biti moja drugarica ... i'm proud ... lepa saradnja izmedju Subotice i Beograda ... SUBOTICA + BEOGRAD= SUBOGRAD or BEOTICA lol Pozzz momci !!!! Nd
November 3, 200618 yr comment_1228185 subotica+beograd=gomila vec vidjenih alimentacija, ako mene neko pita...
November 3, 200618 yr comment_1228213 Mnogo smo iskilavili... to je tacno. Ali, u medjuvremenu se desilo mnogo stvari, kao na primer organizovanje nekih sitnih svirki u Srbiji, sto je naravno povuklo i mnogo obaveza za sobom... Na albumu se konstantno radi i ulaze se 101% truda. Kad smo vec ovoliko cekali, sacekacemo jos koji mesec, pa ce se sve chuti. Neke pesme smo izbacili sa spiska za album, neke nove su upale... Samo jos malo strpljenja... Hvala
January 2, 200718 yr comment_1265498 Večeras poslušah alt+f4=esc, Nameless i Unleashed. Muzika mi se mnogo svidjela. Velika podrška od mene i album da bude što prije.
January 2, 200718 yr comment_1265563 Daj sliku te drugarice sa omota, da vidim (to ja zbog photoshop obrade i da vidim kako logo izgleda preko njene slike ).
February 4, 200718 yr comment_1299382 momci su pozeljni ode u hrvatskoj. zele ih vidit uzivo. nadam se da necu upast u minus kada ih dovedem u split
March 6, 200718 yr comment_1332863 Matija snima bubanj na Untitled.exe... sirov zvuk.. pa zvuk iz mixete http://www.tiarah.com/music/Decontrolled_Cale.avi malo na YouTube.. ili direktni download... uzivajte...