Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 18.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Dzaba im svi dokumentarci,kada je Kirk Hammet bolji od sve trojice mejden gitarista zajedno.

• U do jaja...trojica gitarista koji zajedno nisu ko pola trzalice kirk hameta + abba na ekstaziju...spektakl u picku materinu.

• In The Flesh
    In The Flesh

Procitah sad da je ono ipak fejk omot.

comment_1275156

Evo sad sam bio na Maiden forumu i ne mogu da verujem sta sam procitao...ovo su najpouzdaniji abrovi do sada...malo sam zbunjen (sto se vidi iz mog posta) potvrdili su u Grckoj jos samo kod nas da potvrde i posle koncerta mogu slobodno da se ubijem...ovo cekam ceo zivot bolje da je istina....

comment_1275761

sekcija sa vestima na oficijelnom sajtu je updateovana juce, ali jos uvek nista u vezi bg koncerta, nesto samo o singlu different world... dokle vise?????????????

inace, oficijelni sajt mi je trenutno homepage, tako da, ako nesto bude, trebao bih valjda ja medju prvima da saznam

:muzicar::pivopije::rockdevil:

comment_1275775

Prica se da oficijelno saopstenje slijedi za par dana i da je definitivno mart u pitanju.:

"Maideni će u ožujku 2007 svirati u Beogradu i Grčkoj. Potvrdili su mi osobno face to face Rod Smallwood (manager), Michael Kenney (klavijature), Steve Altman (Lauren Harris manager), Lauren Harris i Doug Hall (Maidenov tonac od početka). Rekli su mi još jednu zemlju ili grad, no nisam skužio.

Rod Smallwood i Steve Harris potvrdili su mi i rekli da to službeno mogu napisati, da će Maideni u Hrvatskoj svirati najkasnije na golden days turneji 2008, a možda čak i ovog ljeta, ako se svi dogovori srede.

Ovo nije rumour, već prenesena izjava."

Izvor:vodja Maidencroatia fun cluba.