December 11, 201113 yr comment_2445120 A biceps? Hahah kako sam to mogao da zaboravim...nego eto ti si tu da me podsetis
December 11, 201113 yr comment_2445235 Јао Леми, заборавио сам да искључим муте. Хајде још једном отпевај, па да чујем вокал верзију...
December 11, 201113 yr comment_2445238 Muncaaaaaaaajld,hir d mendrejks skriiiiim,arghhhhhhhhh!!!! A evo i Traparina verzija: Muncaaaaaaaajld,hir d mendrejks koji me je postavio na funkciju licno skriiiiim,arghhhhhhhhh!!!!
December 13, 201113 yr comment_2445994 Jbt stvarno se naježih, Brus zvuči kao bog vaistinu. Koja moć od snimka.
December 13, 201113 yr comment_2446005 Prelepo!! Stvarno je neverovatan covek! Kako mi je drago sto je imao i solo karijeru i nadam se da ce opet nesto izdati! Poslednji album je fantastican, samo mi smeta sto se mozda i malo previse pronasao, koliko god ovo smesno zvucalo, ali prija mi kod njega sto uvek pokusava da pronadje nesto novo u sebi!!!
December 13, 201113 yr comment_2446011 Majstor! Taj snimak mi mozete na sahrani pustiti. Auuu baki aj jes premocno!!!
December 13, 201113 yr comment_2446128 Eto iz prve ruke sirov live snimak i vidite kako zvuci,jebeno savrsenstvo.... Inace jako je dobro izvukao ono malo objasnjenje na pocetku za one koji su u zabludi o cemu je zapravo pesma,od gospodina vilijama blejka moze dosta da se nauci i preporucio bih ko ima mogucnosti da nabavi knjige da procita jer se nece pokajati.
December 13, 201113 yr comment_2446152 Uuuuu, Bruce i Ian Anderson dele binu, to je veliki događaj. A što se tiče čovekovog performansa... Realno, samo me je podsetilo zašto mi je Bruce omiljeni pevač. Besprekorno.
December 13, 201113 yr comment_2446156 Uuuuu, Bruce i Ian Anderson dele binu, to je veliki događaj. A što se tiče čovekovog performansa... Realno, samo me je podsetilo zašto mi je Bruce omiljeni pevač. Besprekorno.
December 14, 201113 yr comment_2446522 Nego, da li je neko citao ili cuo nesto o tome da li ce bruce opet raditi nesto solo?!
December 14, 201113 yr comment_2446525 Nego, da li je neko citao ili cuo nesto o tome da li ce bruce opet raditi nesto solo?! Svi se nadamo da hoce ali sudeci po raznim intervjuima koje sam citao uvek je tvrdio da nikad vise nece raditi nista sto nije vezano za IRON MAIDEN dok je bend aktivan.
December 14, 201113 yr comment_2446536 Ufff. Bas mi je zao! Covek je stvarno izuzetan u mnogim pogledima. Ne mogu, a da ne cenim to sto je napustio IM kada su komercijalno bili na vrhu zato sto je shvatio da hoce nesto drugacije da proba i zato sto nije zeleo sigurnim putem da ide. Vidi se po albumima kako je trazio svoj izraz i konacno ga pronasao sa Accident...i usavrsio na sledecim albumima. Chemical Wedding mi je ipak omiljeni! Toliko caroban album!!! Jedina uteha sto IM po svemu sudeci nece jos dugo trajati je sto ce onda Bruce mozda snimiti opet nesto! I da, omiljena pesma Tears of the Dragon - live verzija!! Uffff kad se samo setim kako sam je pustao na repeat nekoliko dana!! Jezio sam se svaki put!!
December 14, 201113 yr comment_2446551 Ufff. Bas mi je zao! Covek je stvarno izuzetan u mnogim pogledima. Ne mogu, a da ne cenim to sto je napustio IM kada su komercijalno bili na vrhu zato sto je shvatio da hoce nesto drugacije da proba i zato sto nije zeleo sigurnim putem da ide. Vidi se po albumima kako je trazio svoj izraz i konacno ga pronasao sa Accident...i usavrsio na sledecim albumima. Chemical Wedding mi je ipak omiljeni! Toliko caroban album!!! Jedina uteha sto IM po svemu sudeci nece jos dugo trajati je sto ce onda Bruce mozda snimiti opet nesto! I da, omiljena pesma Tears of the Dragon - live verzija!! Uffff kad se samo setim kako sam je pustao na repeat nekoliko dana!! Jezio sam se svaki put!! Nije zato napustio bend,nisi dobro informisan.
December 14, 201113 yr comment_2446562 Jako sam informisan ali nisam znao da informacije nisu dobre. Zasto je napustio bend? Edited December 14, 201113 yr by mikki270
December 14, 201113 yr comment_2446602 Odgovorih ti Sjajno, ovako smo potrosili 4 posta umesto 2 + niko drugi ne moze da ucestvuje