Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_823759
Ivan creed je nacionalni 'eroj, patriota i veliki humanista kome se treba sagraditi spomenik pored onog na trgu, ali jos veci... Ivan je covek koji je video vise... Ja cu se zalagati da na sledecim izborima bude izglasan za predsednika... Ja nisam postov'o na svoju temu oko 4 meseca zbog onolickog spama i smaranja i kenjanja i jedenja govana i izdrkavanja i svega ostalog... U ime w|o ja ti se , Ivane , zahvaljujem i zelim prosperitet, ljubav, pare, srecu, puno dece i svako dobro!!! Ko spamuje Ivan i w|o UBIJA NA MRTVO !!! Jos jednom ZIV BIO I ZDRAV NAM OST'O!!!

h1v

biggreens.gifpivopije.gifpivopije.gificon_rockdevil.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_mrgreen.gificon_mrgreen.gifmetalac.gificon_smile.giflaugh.gificon_razz.giforangelistening.gifmath.gifviolent.gifzuba.gif

Znam. icon_wink.gif

P.S. Hvala.

• Replies 299
  • Views 61.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_823764
Ivan creed je nacionalni 'eroj, patriota i veliki humanista kome se treba sagraditi spomenik pored onog na trgu, ali jos veci... Ivan je covek koji je video vise... Ja cu se zalagati da na sledecim izborima bude izglasan za predsednika... Ja nisam postov'o na svoju temu oko 4 meseca zbog onolickog spama i smaranja i kenjanja i jedenja govana i izdrkavanja i svega ostalog... U ime w|o ja ti se , Ivane , zahvaljujem i zelim prosperitet, ljubav, pare, srecu, puno dece i svako dobro!!! Ko spamuje Ivan i w|o UBIJA NA MRTVO !!! Jos jednom ZIV BIO I ZDRAV NAM OST'O!!!

h1v

biggreens.gifpivopije.gifpivopije.gificon_rockdevil.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_mrgreen.gificon_mrgreen.gifmetalac.gificon_smile.giflaugh.gificon_razz.giforangelistening.gifmath.gifviolent.gifzuba.gif

E BRATE DA LI TI JE NEKAD NEKO REKAO DA SI CEPULJA?

pivopije.gif

BRATE IVANE, GDE CE TI DUSA no.gif

comment_825906

haha..NE

ne znamo za exit, sutra svi koji su konkurisali za future shock stage dobijaju zvanicno obavestenje da li i kad sviraju.........mada su nam nezvanicno rekli da smo prosli........znacemo sutra u svakom slucaju......

inace upravo mi je stigao sms da je svirka u petoj DEFINITIVNO u cetvrtak 23. na njihov zadnji dan skole.........

eto toliko od mene....

comment_830600

Ljudi, ovako stoje stvari:

* Svirka u Petoj je chetvrtak 23. jun,

* Cena ulaznice: 90 dindzi

* Uchestvuju: ReSound, Watch Out,

Orasi, Lazne Zmije, Sacrifice, Svetovid,

Black Cloud (ili kako god se zvali), Irish stew...

* Pochetak u 20:30h

Seeyamo se tamo...