Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.5k
  • Views 296.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alo, mars bre vise u pizdu mater sa ovim minusima za sve sto napisem.

• satanicmaster
    satanicmaster

Eh da budem iskren, preslušao sam ali neću više da teram sebe da mi se svidi. O čemu vi ljudi pričate? Terate sebe da vam se album svidi? Da vam legne? Ja nisam morao da teram sebe da mi se svide mn

• Posle Mokrinske gitarijade, moze se reci da se borim da, utisak o strava domacinima (hostesama), bini, osvetljenju, bacacima plamena, i Nikoli koji je radio ton izvanredno, ne pokvare klasicne Srbstin

comment_1096967

Upravo skinuh spot... lepo, lepo pivopije.gif

Nego, zasto se toliko pojavljuje gdjica kolezinica iz NoRk-a? icon_razz.gificon_mrgreen.gif

bodyguard Dushanu dok svira? icon_smile.gif

A i Ana, ako vec peva u kupatilu, mogla je onu varijantu sa bade mantilom i peskirom na glavi icon_smile.gif

Edited by El_Nino

comment_1097516

Idem tako ja danas, pregledam forum i trazim linkove domacih metal bendova, i, gle cuda, nabasam na vas! icon_smile.gif Skinuo sam spot i one pesmice koje ste postavili i mogu samo da vas pohvalim. Iako ne slusam takvu muziku, iskreno me je dirnula kolicina emocija koju je vasa muzika izazvala u meni.

Puno pozdrava... musik20.gificon_razz.gif

comment_1097646

Evo konacno skinuh i videh vas spot i moram da kazem some serious shit is goin' on in there!!! [u jeee al sam hip icon_smile.gif ] Prilicno originalno odradjeno, ima super tripova, bas sam se prijatno iznenadio! Bas je u nekom arti fazonu...

Pozdrav i samo tako nastavite!!! musik19.gif

comment_1097837

icon_rockdevil.gif E spot vam je vrh..Bas je dobro uradjeno ima dobru atmosferu...Extra su momenti sa ogledalom gde ide drugaciji odraz i gavran kada odleti, i pivo naravno icon_wink.gif Jedine zamerke mogu biti na poneke mracne kadrove na kojima se slabo sta vidi ali sveokupno extra..Veliki + je sto je crno belo icon_wink.gifpivopije.gif

To bi bilo previshe sexy.

Slazem se ... icon_wink.gif a ono kada gricne usnu na 3:48 icon_wink.gificon_wink.gif

heeh super ste samo tako nastavite... icon_rockdevil.gif

Edited by Bole

comment_1098475

Woow,album vam je extra i mlogo mi se svidza...Mrki mislim da bi mogao da chekiras mail... icon_smile.gif Srecna vam svirka u subotu!!!Primam mailove kao da si spam pa jbt ugradi anti-virus...pozajmicu ti ako nemas icon_mrgreen.gif

Dakle zelim da dodjete o5 u PA pleaseee..... ??? icon_confused.gif Say YES please!!!

POZzzzZzzzZzzzz

comment_1099413

juche sam tek videla spot! potpuno drugachiji od drugih nashih spotova! jedino shto je statichan u smislu da nema nekih znachajnijih promena kadrova kad je znachajnija promena u pesmi, al tachno znam koliki je napor potreban da se to postigne i da je promena nechega shto sasvim ok izgleda i funkcionishe mach sa dve oshtrice... tako da - svaka chast! pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif